ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΟΥ ΡΩΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

mixelakis_2f

ΙΟΥΝΙΟΣ ΤΟΥ 2014ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!

……………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

3 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 Καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης (ΝΔ) για δωροδοκία

https://www.prologos.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8e%ce%b7%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%83%cf%89%cf%84%ce%b5/?fbclid=IwAR114xFBB1MWf-nKsAQdaqAbv8pfa4C-MTT97XmaeaMyhzqiHSmBydX2jVY

Την καταδίκη του πρώην βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για υπόθεση δωροδοκίας του από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης.

Και στους δύο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης εννέα μηνών με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 3.500 ευρώ. Ο κ. Μιχελάκης άσκησε έφεση επί της ποινής που του επιβλήθηκε.

Μιχελάκης και Πάλλης κατηγορήθηκαν και καταδικάστηκαν για τα αδικήματα παθητικής και ενεργητικής δωροδοκίας σε υπόθεση του 2013. Οι δυο τους φέρονται να συμφώνησαν ώστε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, όταν ήταν εν ενεργεία, να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή που θα ευνοούσε τα συμφέροντα του επιχειρηματία, έναντι του ποσού 7.000 ευρώ.

Όμορφος κόσμος…αγγελικά πλασμένος!

……………………………………..

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΙΧΕΛΑΚΗ … ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΜΕΝΟ Pathfinder

6/11/2013 ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ+60 ΔΗΜΑΡΧΟΙ…ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ…

alt

Στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας διεξήχθη η 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση το διήμερο 22 – 23 Οκτωβρίου 2013 με θέμα «Ο Δήμος του Μέλλοντος».
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με ευθύνη της Γερμανικής Ένωσης Πόλεων και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Καλλιθέας, Κώστα Ασκούνη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εσωτερικών, Ι. Μιχελάκης και ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Α. Τσαυτάρης και από τη Γερμανία ο Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός κος Χ. Γ. Φούχτελ ως εντεταλμένος της Καγκελαρίου για την Ελληνογερμανική Συνέλευση.
Σύμφωνα με την κοινή διακήρυξη που εξέδωσαν οι δύο πλευρές (επισυνάπτεται) «η Ελληνογερμανική Συνέλευση μπορεί να αποτελέσει ένα κομμάτι πρακτικής και εφαρμοσμένης επικουρικότητας και αλληλεγγύης που αποτελεί το θεμέλιο για μια ευρεία συνεργασία στο επίπεδο της τοπικής αυτοδιοίκησης».
Αλληλεγγύη και επικουρικότητα που μεταφράζεται σε δράσεις που αφορούν στο «σύνολο των αρμοδιοτήτων της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως: τη διαχείριση στερεών αποβλήτων και δημόσιων αγαθών όπως το νερό, την ενέργεια, τις υπηρεσίες προσχολικής αγωγής, υπηρεσίες για τους νέους και τα άτομα τρίτης ηλικίας, την κοινωνική ένταξη ατόμων με αναπηρία, τον τουρισμό, την πολιτική προστασία, τις δράσεις της κοινωνίας των πολιτών, αλλά και την οργάνωση των δομών της Τ.Α., καθώς και τη βελτίωση της δημόσιας διοίκησης.»
Είναι προφανές πώς αντιλαμβάνονται οι δύο πλευρές και κυρίως η γερμανική την έννοια της συνεργασίας.
Η «απαράμιλλη γερμανική λογική» υλοποιεί τον γερμανικό σχεδιασμό για την ομοσπονδιακή Ευρώπη και την μετατροπή της Ελλάδας σε Ένωση οικονομικά εξαρτημένων περιφερειών, όπου, η όποια επιχειρηματική δραστηριότητα θα εντάσσεται στα πλαίσια των προαναφερθέντων «αλληλέγγυων Ελληνογερμανικών δράσεων».

Συνέχεια στην πηγή…http://constantinosnakkas.blogspot.gr/2013/11/4.html

…………………………………………..

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δημοσιοποιείται εσωτερικό έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών απευθυνόμενο στους Καλλικρατικούς δήμους με χαρακτηρισμό Εξαιρετικά Επείγον (27/9/13  Αρ.Πρωτ.: 38745), σύμφωνα με το οποίο ερωτά τους δήμους της χώρας εάν έχουν υπογράψει συμβάσεις με την EI-E.N.D.

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΓΕ, Δ/ΣΗ ΟΙΚ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
Δ/ΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Τ.Α.
ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝ. Δ/ΣΗΣ & Π/Υ

ΠΡΟΣ: Όλες τις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις                                       Αθήνα 27 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: 38745

ΘΕΜΑ: Κοινοβουλευτικός έλεγχος

Σας αποστέλλουμε συνημμένα φωτοαντίγραφο της υπ’ αριθμ. 1912/24-09-2013 Ερώτησης που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, στην οποία διατυπώνεται σειρά ερωτημάτων επί ζητημάτων δραστηριοτήτων της εταιρείας END (End National Debt). Παρακαλούμε όπως μας γνωρίσετε εάν υπάρχουν ΟΤΑ Ά βαθμού χωρικής αρμοδιότητας σας οι οποίοι έχουν προβεί σε σύναψη σύμβασης με την εν λόγω εταιρεία και εφόσον υφίστανται τέτοιες συμβάσεις παρακαλούμε να αποσταλούν τυχόν αποφάσεις συλλογικών οργάνων των ΟΤΑ που αφορούν στην εν λόγω εταιρεία, στο FAX με αριθμό 213 136 4843, το συντομότερο δυνατόν και όχι αργότερα από την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013, προκειμένου να απαντήσει ο Υπουργός Εσωτερικών στην Εθνική Αντιπροσωπεία.

ο Τμηματάρχης Κ. Ζαφειρίου

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/apokalypsh-toy-eggrafoy-mihelakh-pros-dhmoys-enhmerwsh-politwn-g.html

Ακολουθεί το έγγραφο:

………………………………………..

ΕΡΩΤΗΣΗ Βουλευτή ΤΖΑΜΤΖΗ Ι. στην Βουλή για την ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΔΗΜΩΝ 24/9/2013 – ΑΠΑΝΤΗΣΗ Υπ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Posted on October 6, 2013tzamtzisdanis1

Ο βουλευτής Πέλλας της Ν.Δ. Ιορδάνης Τζάμτζης απευθύνει ερώτηση  μέσα στην βουλή προς τους υπουργούς Οικονομικών, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης σχετικά με ” την δραστηριότητα της εταιρείας END και του Αρτέμη Σώρρα ” και που αφορά στην πρόταση χρηματοδότησης εκ μέρους του κου Σώρρα και του οργανισμού EI-E.N.D. προς τους καλλικρατικούς δήμους με δανειοδότηση απευθείας των δήμων.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου στις 17-10-2013  δηλώνει γραπτώς ότι αν στο πλαίσιο σχετικών ερευνών, εντοπίσουν στοιχεία από τα οποία προκύπτουν αξιόποινες πράξεις θα τα θέσουν στην διάθεση των δικαστικών αρχών:ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 1ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΖΑΜΤΖΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΕΛΛΑΣ 2

“Σε απάντηση της υπ’ αριθ. 1912/24-09-2013 Ερώτησης που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με θέμα: «Δραστηριότητα της εταιρείας END και του Αρτέμη Σώρρα», σας γνωρίζουμε ότι για τα διαλαμβανόμενα στην εν λόγω ερώτηση ζητήματα, αρμόδια να σας ενημερώσουν είναι τα συνερωτώμενα Υπουργεία Οικονομικών και Εσωτερικών, τα οποία θεωρούμε βέβαιο ότι αν στο πλαίσιο σχετικών ερευνών, εντοπίσουν στοιχεία από τα οποία προκύπτουν αξιόποινες πράξεις θα τα θέσουν στην διάθεση των δικαστικών αρχών.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ “

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε τα παραπάνω όπως και την απάντηση του Υπ. Εσωτερικών κ Μιχελάκη:

http://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Mesa-Koinovouleutikou-Elegxou?pcm_id=28f27c05-f9b8-4cfb-aa9a-59c6d2b896cf

………………………………………………………….

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ “ΠΑΡΕΑ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

1/11/2013 60 δήμαρχοι με τους Γερμανούς! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΛΑ; ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΟΛΙΤΩΝ;;

Πλάτων Πισατίδης: ΝΑ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΡΑΤΩΝ!!! ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ… ΜΙΧΕΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΑΓΩΝΙΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ Ή ΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ;;; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ;;;
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, … ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ !!!
ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ !!! ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΚΑΙ… “ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ” !!! ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ !!! 
ΩΣΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ Ε;;;; ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ Ε;;;

Εξήντα δήμαρχοι συνεργαζόμενοι με τους Γερμανούς

alt

Του Γιάννη Ξένου

Εξήντα Έλληνες δήμαρχοι και περιφερειάρχες και πολλοί ακόμα δημοτικοί παράγοντες συμμετείχαν στην 4η ελληνογερμανική συνέλευση δημάρχων που διεξήχθη στη Νυρεμβέργη το διήμερο 22 και 23 Οκτωβρίου. Η Ντόιτσε Βέλλε στο Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε πανηγυρίζει «ενώ τον περασμένο χρόνο ακόμη, στην 3η Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των Ελλήνων δημάρχων δεν έφτανε ούτε τους 20, τώρα στον κατάλογο συμμετοχής της συνέλευσης αναγραφόταν τα ονόματα 60 δημάρχων και αντιδημάρχων, περιφερειαρχών» συνοδευόμενους από τους υπουργούς Γιάννη Μιχελάκη και Αθανάσιο Τσαφτάρη, εκπροσώπους υπουργείων και υπηρεσιών, αλλά και από τρία μελή του Αναπτυξιακού Τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει η Ντόιτσε Βέλλε.

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου συνεχίζει στον ίδιο τόνο «οι ενδοιασμοί, καχυποψίες αλλά και η άγνοια έχουν σε μεγάλο βαθμό ξεπεραστεί.» Και πώς να μην πανηγυρίζουν οι Γερμανοί, όταν παρά όλα όσα έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα συνεργάζονται μαζί τους εκατοντάδες δημοτικοί άρχοντες, η κεντρική πολιτική εξουσία, αλλά και η κατά τα άλλα αντιμνημονιακή αξιωματική αντιπολίτευση;
Το συνέδριο σηματοδότησε την ολοκλήρωση μιας πρώτης φάσης όσμωσης των ελληνικών δήμων και περιφερειών με το σύστημα Φούχτελ. Το προηγούμενο διάστημα ο Φούχτελ αλώνιζε όλη την επικράτεια και έβρισκε τους «πρόθυμους» δημάρχους που θα εντασσόταν στα σχέδια του.

Το προηγούμενο διάστημα περισσότεροι από 80 Γερμανοί δήμαρχοι επισκέφτηκαν την Ελλάδα για θεματικές συζητήσεις, επικεντρωμένες γύρω από τη διαχείριση των απορριμμάτων και του νερού και σημαντικός αριθμός Ελλήνων δημάρχων επισκέφτηκαν τη Γερμανία. Μετά από αυτή τη φάση γνωριμίας, το σχέδιο του Φούχτελ περνά στην επόμενη φάση, η συνεργασία να περάσει στην ολοκλήρωση έργων. Και οι πόροι θα ανευρεθούν από το ΈΣΠΑ, το ξεκαθάρισε ο Φούχτελ:

«Μπαίνουμε τώρα στη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ 2014-2020. Το ζητούμενο είναι, να ορίσεις μεσούσης της κρίσης στόχους και να προετοιμάσεις τα προγράμματα που θα καταθέσεις για χρηματοδότηση έτσι ώστε να έχουν επιτυχία. Προς αυτήν την κατεύθυνση θα συμβάλει κατά πολύ η Ελληνογερμανική Συνέλευση.»

Αυτό είναι το κόλπο των Γερμανών: με τα λεφτά του ΕΣΠΑ θα κάνουν δουλειές στην Ελλάδα, όπου υπάρχουν πρόθυμοι δήμαρχοι και περιφερειάρχες. Δίπλα στο Φούχτελ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης περιορίστηκε να δηλώσει: «Στην Ελλάδα δεν έχουμε μια ουσιαστική αποκέντρωση πόρων και αρμοδιοτήτων όπως υπάρχει στη Γερμανία … στην Ελλάδα χρειαζόμαστε ουσιαστική αποκέντρωση γιατί οι δήμοι είναι πιο κοντά στους πολίτες, αυτοί ξέρουν καλύτερα τα προβλήματα. Αυτό το μήνυμα μας μετέφεραν οι Γερμανοί δήμαρχοι και αυτό το μήνυμα εμείς θα το μεταφέρουμε στην κυβέρνηση», έξοχη δήλωση Έλληνα αιρετού άρχοντα, θα μεταφέρει το μήνυμα των Γερμανών στην ελληνική κυβέρνηση.

Τα ονόματα των παρευρισκόμενων δημάρχων και περιφερειαρχών, εκτός από κάποιες περιπτώσεις δημάρχων που πρωτοστατούν στα σχέδια του Φούχτελ, όπως του Μπουτάρη, του Τατούλη και του Κώστα Μπακογιάννη δε δόθηκαν στη δημοσιότητα. Οι Γερμανοί θέλουν να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους. Αλλά και κανένα μεγάλο μέσο ενημέρωσης της χώρας μας δεν θέλησε να μας ενημερώσει για το ποιοι αιρετοί συμμετείχαν στο συνέδριο, αλλά και ποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το παρακολούθησαν, λες και έκαναν κάτι επιλήψιμο. Ή μήπως έκαναν; Σε τοπικά μέσα ενημέρωσης όμως τα ονόματα διέρρευσαν και από μια πρόχειρη συγκέντρωση που κάναμε βρήκαμε τους παρακάτω:

Γιάννης Γρυπιώτης, Δήμαρχος Ευρώτα,

Κώστας Αραβανής, Δήμαρχος Λευκάδας,

Δημήτρης Δερβένης αντιδήμαρχος Βόλου,

Φώτης Χατζηδιάκου, Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου εκ μέρους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου,

Γιώργος Πατούλης δήμαρχος Αμαρουσίου,

Νίκος Χαρδαλιάς Δήμαρχος Βύρωνα, συνοδευόμενος … από τον αντιδήμαρχο Ταραζώνα,

Γιάννης Δεκαβάλλας, Δήμαρχος Σύρου – Ερμούπολης και πρόεδρος του Τοπικού Παραρτήματος Κυκλάδων, της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Νοτίου Αιγαίου,

Γιάννης Γλυνός, Δήμαρχος Άνδρου,

Μάκης Ιωσηφίδης, Δήμαρχος Αμυνταίου,

Ηλίας Ευθυμιόπουλος Γενικός Διευθυντής του Ενεργειακού Γραφείου Αιγαίου και συντονιστής του Δικτύου Αειφόρων Νήσων,

Αγγελική Σχοιναράκη Αντιδήμαρχος Ηρακλείου αντιπροσωπεύοντας τον δήμαρχο Γιάννη Κουράκη.

Από την Θεσσαλία παρευρέθηκαν:

Αντώνης Γκουντάρας, Δήμαρχος Αγιάς,

Ευάγγελος Χατζηκυριάκος, Δήμαρχος Αλμυρού,

Αθανάσιος Βαβύλης, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων και Χρήστος Καραζούπης, Πρόεδρος της εθελοντικής περιβαλλοντικής ομάδας Αλμυρού, μέλος του πανελληνίου παρατηρητηρίου των οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών και

Διαμαντής Γκίκας Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θεσσαλικών Συλλόγων Ευρώπης.

Οι δήμαρχοι που δεν είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν με τους Γερμανούς επικυρίαρχους θα πρέπει να πιέσουν την ΚΕΔΕ να δώσει στη δημοσιότητα όσα συμφωνήθηκαν στη Νυρεμβέργη και ποιοι αυτοδιοικητικοί συμμετείχαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του είναι εντελώς εκτεθειμένος και φέρει μεγάλη ευθύνη που νομιμοποίησε αυτό το συνέδριο με την παρουσία του, διότι θέλοντας να πείσει ότι είναι έτοιμος να κυβερνήσει, μεταμορφώνεται και αυτός σταδιακά σε όργανο των Γερμανών.

Όσον αφορά τους πρόθυμους δήμαρχους μια απάντηση τους αρμόζει, το μαύρισμα στις εκλογές, που δεν αργούν. Ψήφος σε αυτούς ισοδυναμεί με αποδοχή από την πλευρά μας αυτών που διαπράττει η Γερμανία τα τελευταία τρία χρόνια.

ardin-rixi
triklopodia

http://savrez.blogspot.gr/2013/11/blog-post_2246.html

http://alfeiospotamos.pblogs.gr/2013/11/60-dhmarhoi-me-toys-germanoys-ta-lefta-twn-germanwn-kala-exofloy.html

…………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΥΠ. ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: “ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ 20ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ” (βίντεο)

Τα σχόλια είναι κλειστά.