ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΕΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2018.

ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ:

1. Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 2 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

2. Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ 3 ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

3. Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

4. Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΙΛΚΙΣ 2 ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ