25 ΜΑΡΤΗ 2019 ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ Δ.Δ. ΤΡΑΓΙΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

25 ΜΑΡΤΗ 2019 ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821

ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΗΜΟΣ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ-Δ.Δ. ΤΡΑΓΙΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ

ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ: “ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Λεωνιδας Αλμας ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΜΑΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΙΜΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 25 ΜΑΡΤΗ 2019 ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΕΦΑΝΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ-Δ.Δ. ΤΡΑΓΙΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ . ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΩΜΕΝΟ … ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΑΓΙΛΟΥ-ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑΣ” ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ..