ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ: “Τετραπλό «σοκ» για 6 εκατ. πολίτες το 2020”. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ; ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΙΑΣ ΑΝΕΛΕΗΤΗΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ;

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ !

εργασια-συνταξη
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ; ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΥΓΕΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ; ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ! ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ… ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ !!! ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

… ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΕΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ…

Τετραπλό «σοκ» για 6 εκατ. πολίτες το 2020

[ Τετραπλό χτύπημα, που θα σαρώσει 6 εκατ. φορολογουμένους και δανειολήπτες, αφήνει ως… δώρο στην επόμενη κυβέρνηση η σημερινή!

Από το 2020 είναι δρομολογημένες αποφάσεις οι οποίες θα επιδράσουν αρνητικά στο διαθέσιμο εισόδημα κάθε ελληνικής οικογένειας, μειώνοντας τις μηνιαίες απολαβές αλλά και αυξάνοντας τις επιβαρύνσεις…

Ο τετραπλός συνδυασμός μείωσης συντάξεων, αφορολόγητου ορίου, τεκμηρίων και αυξημένων φόρων και τελών στην περιουσία αναμένεται να πλήξει περίπου 1,5 εκατ. συνταξιούχους, 3 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους, τουλάχιστον 3 εκατ. ιδιοκτήτες ακίνητης περιουσίας και 500.000 δανειολήπτες. Ταυτόχρονα, εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι, λόγω μείωσης του αφορολόγητου ορίου και των αυξημένων τεκμηρίων, θα πληρώσουν φόρους για εισοδήματα που δεν έχουν και στην ουσία θα χάσουν και μια σειρά από προνόμια ως προς τις κοινωνικές παροχές.

Τα παραπάνω αποτελούν προσάρτημα και προαπαιτούμενα της συμφωνίας που συνήψε η κυβέρνηση με τους δανειστές για τη ρύθμιση του δημοσίου χρέους έως το 2031… ] http://www.toxrima.gr/tetraplo-sok-gia-6-ekat-polites-to-2020/

ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΟΥ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΜΑΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.»

ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΕΙΝΑΣ ή > ΕΡΓΑΣΙΑ > ΤΑΜΕΙΟ ΥΨΗΛΟΤΑΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ > ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ;; ΔΙΑΛΕΞΤΕ !

Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (βίντεο)