Ε.ΣΥ. Κ.Δ.Π.ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ&ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΙΣ 4/3/2903

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ."

«Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Α.Φ.Μ. 997343310 Δ.Ο.Υ. Ε’ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡ ΓΕΜΗ 132545107000

ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5 Τ.Κ. 41221 ΛΑΡΙΣΑ ΕΛΛΑΣ.

ΤΗΛ.: 6947633737, e-mail: kpd.thes.ke@gmail.com

ΛΑΡΙΣΑ, 04/03/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

          ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Κ.Γ. ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΜΕΤΑΞΥ ΧΑΛΑΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΠΝΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ «ΠΑΙΔΕΣ». ΧΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΡΥΒΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

         ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ Κ.Γ. ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ; ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΠΩΣ ΩΦΕΙΛΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ.

        ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΑΤΕ ΣΥΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΕΝΤΡ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Π.Δ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

https://esyperiferiakentrikisellados.blogspot.com/2019/03/04032019.html