ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗΣ/ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ

  Με το παρόν ανακοινώνεται δημόσια η Ειδοποίηση Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης που στάλθηκε από το E.U.L.C. Trust προς Διευθύνοντα Σύμβουλο Αλέξη Τσίπρα, ενεργώντας υπό την θέση του “Πρωθυπουργού” της “Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε.”, Ευκλείδη Τσακαλώτο, ενεργώντας υπό την θέση του “Υπουργού Οικονομικών” της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε., Μιχάλη Καλογήρου, ενεργώντας υπό την θέση του “Υπουργού Δικαιοσύνης” της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. στην διοίκηση και στον Διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού και στους αντίκλητους δικηγόρους της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. στην Ν. Υόρκη.

  Η Ειδοποίηση Παύσης και Διακοπής/Έναρξης Σύμβασης στάλθηκε 12 Φεβρουαρίου 2019 και παραλήφθηκε από όλους στις 13 Φεβρουαρίου 2019, δίνοντας 7 ημέρες για να παύσουν και να διακόψουν όλες τις ενέργειες του περιουσιακού στοιχείου του Trust με το εμπορικό όνομα “ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” που δημιουργήθηκε εξ’ απάτης και απουσία μιας νόμιμης δεσμευτικής σύμβασης.

  Με την πάροδο των 7 ημερών και με τις ενέργειες της Ελληνικής Δημοκρατίας Α.Ε. δέχονται πλήρως , εν γνώσει τους, τους όρους και τις προϋποθέσεις του E.U.L.C. Trust Schedule A2019 που τους κοινοποιήθηκε μαζί με την Ειδοποίηση.

 ΠΗΓΗ: “ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”

e-synews.gr

………………………………………………………….

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟΝ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ 14-2-2019
“….Ο,ΤΙ ΜΠΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΤΟ UCC EINAI ΝΟΜΟΣ- ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΛΕΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΤΙ, ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΧΤΥΠΑΩ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ….”

………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ…

ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΘΕΩΡΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΜΑΘΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ!

ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΚΡΟ!!

Η  ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 

ΠΗΓΗ: https://cdn.website-editor.net/07abdd0b496f4ee7a8b38c87f89a04ec/files/uploaded/TRUST%2520-%2520Cestui%2520Que%2520Vie%2520Trust%2520.pdf

μετάφραση: Γεωργία Βαγενά

Βήμα 1α. Κατανόηση του Cestui Que Vie Act 1666

Ύπαρξη Ζωής

Cestui Que Vie

Λονδίνο 1666, κατά τη διάρκεια της μαύρης πανώλης και των μεγάλων πυρκαγιών του Λονδίνου, το Κοινοβουλιο θέσπισε μια πράξη πίσω από κλειστές πόρτες, που ονομάζεται Cestui Que Vie Act 1666.

Η πράξη που συζητήθηκε ήταν να υποκαταστήσει τα δικαιώματα των ανδρών και των γυναικών, δηλαδή όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες δηλώθηκαν νεκροί, ότι χάθηκαν στη θάλασσα / πέρα ​​από τη θάλασσα. (τον λειτουργούν στο νόμο Ναυαρχείου ναυτικό νόμο , το δίκαιο της θάλασσας, ΕΝΤΕΛΩΣ χαμένο στη θάλασσα).

Το κράτος (Λονδίνο) ανέλαβε την κηδεμονία όλων και της περιουσίας τους σε ένα TRUST. To κράτος έγινε ο διαχειριστής / σύζυγος που κατέχει όλους τους τίτλους στους ανθρώπους και την περιουσία, μέχρι να επιστρέψει κάποιος ζωντανός για να διεκδικήσει αυτούς τους τίτλους, μπορεί επίσης να ζητήσει αποζημίωση.

Όταν χρησιμοποιούνται CAPITAL ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα οπουδήποτε σε ένα όνομα, αυτό πάντα αναφέρεται σε μια νομική οντότητα / μυθοπλασία, Εταιρεία ή Corporation χωρίς εξαιρέσεις. π.χ. John DOE ή Doe: ΙΩΑΝΝΑ

1) CEST TUI QUE TRUST: (προφέρεται setakay) κοινός όρος στη Νέα Ζηλανδία και Αυστραλία

2) STRAWMAN (ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ): κοινός όρος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ή στον Καναδά

Πρόκειται για τη νομική οντότητα / μυθοπλασία που δημιουργήθηκε και ανήκει στην κυβέρνηση που το δημιούργησε. Είναι σαν να κατέχετε ένα μερίδιο στο χρηματιστήριο, μπορείτε να είστε κάτοχος μετοχής … αλλά εξακολουθεί να είναι μέρος του Χρηματιστηρίου.

Από νομική άποψη, θεωρείται ότι είναι μια μυθοπλασία, μια έννοια ή μια ιδέα που εκφράζεται ως ένα όνομα, ένα σύμβολο. Αυτό το νομικό πρόσωπο δεν έχει συνείδηση. είναι νομικό πρόσωπο, ENS LEGIS, ένα όνομα / λέξη γραμμένο σε ένα κομμάτι χαρτί. Αυτό έρχεται από παλια πισω στο 1666,το Λονδίνο είναι ανεξάρτητο κράτος, όπως και το Βατικανό είναι ανεξάρτητο κράτος, ακριβώς όπως το WashingtonDC είναι ένα ανεξάρτητο πόλη κράτος

Το Στέμμα είναι μια ένωση χωρίς νομική προσωπικότητα. Γιατί δεν εχει νομική προσωπικότητα?  Είναι ιδιωτικό.

Το μπαρ του ναού temple bar βρίσκεται στο Λονδίνο, κάθε δικηγόρος που καλείται στο “μπαρ” ορκίζεται υπακοή στη γραμμή του ναού. Δεν μπορεί να αποκαλείται δικηγόρος χωρίς να έχει ορκιστεί αυτή την υπακοή.

Η μόνη διέξοδος μας είναι να διεκδικήσουμε την νεκρή σας οντότητα (strawman) που το Στέμμα δημιούργησε , να γίνουμε ο εκτελεστής και στη συνέχεια να καταρρίψουμε ην αποκαλούμενη εμπιστοσύνη Cestui Que Vie και να συγχωρέστε τον εαυτό σας για τα χρέη σας και στη συνέχεια να αφαιρέστε τον εαυτό σας από το ναυαρχείο (ναυτικό νόμο) νόμο που μας κρατά υπό κράτηση.

Όταν κάηκε το Λονδίνο, συνέβη η υποκατάσταση των δικαιωμάτων των ανδρών και των γυναικών. Υπεύθυνη η πράξη που πέρασε … Η πράξη CQV 1666 σήμαινε ότι όλοι οι άνδρες και οι τις γυναίκες του Ηνωμένου Βασιλείου κηρύχτηκαν νεκροί και χάθηκαν πέρα ​​από τις θάλασσες. Το κράτος πήρε όλων των ανθρώπων την ιδιοκτησία σε ένα TRUST. Το κράτος παίρνει τον έλεγχο μέχρι κάποιος ζωντανός άνθρωπος άρρεν ή η θήλυ να επιστρέψει και να διεκδικήσει τους τίτλους του αποδεικνύοντας ότι είναι ζωντανός και να ισχυριστεί τις ζημίες που έχει υποστεί.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε πάντα εκπροσώπηση όταν συμμετέχετε σε νομικά θέματα, γιατί είσαι νεκρός.

Η νομική μυθοπλασία είναι μια κατασκευή σε χαρτί, ένα κατασκεύασμα σε TRUST εμπιστοσύνη. Όταν παίρνετε ένα λογαριασμό ή μια κλήση από το δικαστήριο είναι πάντοτε με κεφαλαία γράμματα, παρόμοια με τις πέτρινες τάφους στα νεκροταφεία.  Τα κεφαλαία γράμματα σημαίνουν θάνατο (δείτε πώς δαιμονολόγησαν την κεφαλαιογράμματη γραφή) . Γράφουν στη νεκρή νομική μυθοπλασία. Η νομική φαντασία δημιουργήθηκε όταν κάποιος ενημέρωσε την κυβέρνηση ότι υπήρχε ένα νέο σκάφος στην πόλη, με βάση τη γέννησή σας.

Πιστοποιητικά Γέννησης μας εκδίδονται από τον DOC ΓΙΑΤΡΟ, Έγγραφο, ακριβώς όπως τα πλοία δίνουν θέση Πιστοποιητικά στην DOC αποβάθρα. Πρόκειται για εμπόριο. Προερχόμαστε από τα νερά της μητέρας μας. Η μητέρα σας έχει ένα κανάλι γέννησης σαν ένα πλοίο. Το πλοίο κινείται προς το current ρεύμα της θάλασσας όπως κινούμαστε από το currency νόμισμα.

Όλες αυτές οι πληροφορίες σχετίζονται με το πώς το κοινό εξακολουθεί να είναι νομικά συνδεδεμένο με τον Νόμο για το Ναυτικό Ναυαρχείο. Μέσα από αυτό το αρχαίο νομικό κατασκεύασμα μπορούν να μας ελέγχουν εύκολα και να μας εξαπατούν.  Η εκμάθηση της νομικής σας μυθοπλασίας βοηθά να ξεκλειδώσετε εσείς οι ίδιοι. Διαφορετικά, είστε απλώς ένα άδειο σκάφος που επιπλέει στη θάλασσα ως εμπόρευμα.

Οι γονείς εξαπατούνται να καταγράφουν τη γέννηση των μωρών τους.

Περί το 1837 οι πράξεις γεννήσεων, θανάτων και γάμων καθιερώθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στο Ηνωμένο Βασίλειο εγκαθιδρύθηκε η θέση του Γενικού Γραμματέα. Η δουλειά του ήταν να συγκεντρώσει όλα τα δεδομένα από οι εκκλησίες που κατείχαν τα αρχεία της γέννησης.

Regis – από τη βασίλισσα ή το στέμμα. Όλοι οι άνθρωποι θεωρούνται ότι είναι υπό την επίβλεψη του, «Στέμματος”. Αυτό επιτρέπει στους ανθρώπους να λειτουργούν στο εμπόριο και να αποδέχονται τα οφέλη που παρέχονται από το κράτος.

Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε ως άνδρες και γυναίκες και πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το σύστημα. Ο Δήμος του Λονδίνου είναι ένα κέντρο αγορών, όπου οι έμποροι εργάζονται. Τότε υπάρχει Εμπορικό Δίκαιο. Προέρχεται από το Ναυαρχείο Νόμος. Κοιτάξτε τα σύμβολα στα δικαστήρια της πόλης που σχετίζονται με το ναυαρχείο.

Έτσι, όπου υπάρχει εμπόριο και χρήματα, υπάρχει επίσης “δικαιοσύνη” και “τραυματισμός”.

Πρέπει να καταλάβετε την πτώχευση πριν καταλάβετε το δικαστικό σώμα.

Έχουμε αποδεχτεί την αξίωση δεχτούμε «κλήτευσ稻, αλλά ΜΟΝΟ οι νεκροί μπορούν να κληθούν. Υπάρχει υποχρέωση αποδοχής οποιασδήποτε ευθύνης έχει δημιουργηθεί.

Λειτουργούμε στο Admiralty ναυαρχείο. Ένας μη ένοχος λόγος ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΣ παραδέχεται τη δικαιοδοσία.

Ένας αχυράνθρωπος strawman, γνωστός και ως νομική μυθοπλασία, είναι πάντα ένοχος. Οι δικηγορικοί σύμβουλοι και οι δικηγόροι ζουν από τη δημιουργία διαμάχης. Με τη δημιουργία μιας διαμάχης γίνεστε αμέσως υπεύθυνοι για μια υπόθεση.

Τιμή (honour) και “μη τιμη”(dishonour). Για να παραμείνετε στην “τιμή”(honour) πρέπει να αποδεχθείτε αξίωση και (απαλλαγή). Στη συνέχεια προσθέτετε όρους, δηλαδή. “Αποδέχομαι την απόδειξη της αξίωσης και απόδειξη της απώλειας» . Αυτό επιστρέφει την ευθύνη πίσω σε αυτούς. Η νομική φαντασία είναι πάντα ένοχη.  Μόνο στο High Court δικαστήριο ανωτάτου βαθμού μπορεί να εμφανιστεί ο πραγματικός άντρας ή γυναίκα. Παιχνίδια παίζονται στα δικαστήρια, εξ ου και το όνομα Court «δικαστήριο». Πρόκειται για ένα παιχνίδι με ηθοποιούς (που ενεργεί επί του έργου act πράξεις). Τα δικαστήρια Πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ένα παιχνίδι και μια απλή επιχείρηση. Τα περί δραμάτων στις αίθουσες είναι παραπληροφορηση.

Δημόσια λειτουργούμε σε πτώχευση και λαμβάνουμε παροχές. Χρειάζεται πολύ χρόνο, προσπάθεια και μελέτη για να κατανοήσεις και να χρησιμοποιήσεις αυτά τα εργαλεία. Πρέπει να είσαι έτοιμος να προχωρήσεις πλήρως στη διαδικασία, να πάρεις το σωστό εργαλείο από την εργαλειοθήκη σου τη σωστή στιγμή.

Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πώς να ενεργούν ως δημιουργία του Θεού και όχι ως δημιουργία ανθρώπου.

Στοιχεία αποδεικτικών στοιχείων για το πρόσωπο που έχουν δικαίωμα πληρωμής Έντυπο 206

Αναστολή Δικαιωμάτων και Διαφθορά

Cestui Que Vie Trust

Canon 2036 ( σύνδεσμος )

Ένα Cestui Que VieTrust, επίσης γνωστό αργότερα ως “Fide Commissary Trust ” και αργότερα πάλι ως ένα “Foreign Situs trust ” και επίσης γνωστό ως μια μορφή “μυστικής trust εμπιστοσύνης ” είναι μια φανταστική έννοια είναι μια προσωρινή διαδοχική εμπιστοσύνη , που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Βασιλείας του Henry VIII της Αγγλίας μέσω του νόμου Cestui Que Vie του 1540 και που ανανεώθηκε από τον Charles II μέσω του νόμου Cestui Que Vie του 1666 όπου μια περιουσία μπορεί να επιρρεαστει προς όφελος ενός ή περισσότερων προσώπων που θεωρούνται χαμένα ή εγκαταλείφθηκαν σε “θάλασσα” και ως εκ τούτου υποτίθεται / θεωρείται “νεκρός” μετά από επτά (7) χρόνια. Προστέθηκαν και άλλα τεκμήρια βάσει των οποίων μπορεί να διαμορφωθεί μια τέτοια εμπιστοσύνη σε μεταγενέστερα καταστατικά να συμπεριλάβουν τους πτωχεύσαντες, ανηλίκους, τους ανίκανους, τις υποθήκες και τις ιδιωτικές εταιρείες.

Canon 2037 ( σύνδεσμος )

Ο αρχικός σκοπός και η λειτουργία ενός Cestui Qu (Vie) trast Εμπιστοσύνη ήταν να σχηματίσουν ένα προσωρινό Estate προς όφελος άλλου επειδή σε μερικές περιπτώσεις, η κατάσταση ή η κατάσταση της σχέσης δεν τους επέτρεψαν να διεκδικήσουν το καθεστώς τους ως ότι ζουν, ότι είναι αρμόδιοι και μπορούν να παρίστανται ενώπιον αρμόδιας αρχής. Ως εκ τούτου, οποιοιδήποτε ισχυρισμοί, ιστορικό, καταστατικά ή επιχειρήματα που παρεκκλίνουν όσον αφορά την προέλευση και λειτουργία ενός Cestui Que (Vie) Trust όπως προβλέπεται από αυτούς τους  κανόνες είναι ψευδείς και αυτόματα άκυρη. Μια Cestui Que (Vie) εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει μόνο για εβδομήντα (70) χρόνια που είναι και η παραδοσιακή αποδεκτή ” ζωή ” προσδοκία ζωής του κτήματος (estate) 

Canon 2039 ( σύνδεσμος )

Καθώς δημιουργούνται όλες οι “εμπιστοσύνες” trust Cestui Que (Vie) με βάση ένα ή περισσότερα τεκμήρια για τον αρχικό σκοπό και τη λειτουργία του, δεν μπορεί να δημιουργηθεί μια τέτοια εμπιστοσύνη εάν δεν υπάρχουν αυτά τα τεκμήρια που μπορούν να αποδειχθούν.

Canon 2042 ( σύνδεσμος )

Το 1534, πριν από την 1η Πράξη Cestui Que Vie (1540), ο Henry VIII κήρυξε τον πρώτο Cestui Que Vie τύπου estate περιουσία με την Πράξη Supremecy που δημιουργήθηκε το estate Κτήμα του Στέμματος . Το 1604, εβδομήντα (70) χρόνια αργότερα, τροποποιήθηκε από τον James I της Αγγλίας το κτήμα ως Ένωση Στεφάνου (Union of Crowns). Μέχρι τον 18ο αιώνα, η Crown Κορώνα θεωρήθηκε ως εταιρεία . Ωστόσο, από την αρχή του 19ου αιώνα γύρω στο 1814 και μετά στην πτώχευση της εταιρείας (1814/15), έγινε η πλήρως ιδιωτική Crown Corporation που ελέγχεται από τον ευρωπαϊκό ιδιωτικό τραπεζίτη και τις τραπεζικές οικογένειες.

Canon 2043 ( σύνδεσμος )

Από το 1581, υπήρξε μια δεύτερη σειρά του Cestui Que Vie Estates σχετικά με την περιουσία των “προσώπων” και των δικαιωμάτων που μετανάστευσαν στις  United states Ηνωμένες πολιτείες οι διοικητικες πράξεις περιλαμβανουν: 

Το 1651 ο νόμος για τον διακανονισμό της Ιρλανδίας 1651-52 που εισήγαγε την έννοια των “διακανονισμών “, των εχθρών του κράτους και των περιορισμών  στην μετακίνηση σε κράτη “επείγουσας ανάγκης”  και…

 ➡ (ϋ)Το 1861 ο νόμος έκτακτης εξουσίας του 1861, και…

 ➡ (iii)Το 1931 ο νόμος περί ανακούφισης και κατασκευής έκτακτης ανάγκης 1931-32. και…

 ➡ (iv) το 2001 ο Patriot Act 2001.

Canon 2044 ( σύνδεσμος )

Από το 1591, υπήρξε μια τρίτη σειρά από το Cestui Que Vie Estates που αφορούσε την ιδιοκτησία της «ψυχής» και των εκκλησιαστικών δικαιωμάτων που μετανάστευσαν στις Ηνωμένες πολιτείες οι διοικητικές πράξεις  περιλαμβάνουν:

➡ (i) το 1661 η πράξη του διακανονισμού 1661-62 · και

➡ (ii) Το 1871 ο νόμος του District of Columbia 1871, και

➡ (iii) Το 1941 ο νόμος Lend Lease Act 1941.

Canon 2045 ( σύνδεσμος )

Από το 1815 και την πτώχευση του Crown Στέμματος και της Τράπεζας της Αγγλίας –Bank of England -από τους Rothschilds, για πρώτη φορά, τα Cestui Que Vie Trusts του Ηνωμένου Βασιλείου έγιναν περιουσιακά στοιχεία που τοποθετήθηκαν σε ιδιωτικές τράπεζες και ουσιαστικά έγιναν “ιδιωτικές εταιρείες” ή “Fide Commissary Trusts” που διοικούνται από επιτρόπους (κηδεμόνες). Από 1835 και το νόμο Wills, αυτά τα ιδιωτικά καταπιστεύματα θεωρούνται επίσης “μυστικά Καταπιστεύματα” των οποίων η ύπαρξη δεν χρειάζεται να αποκαλυφθεί.

Canon 2046 ( σύνδεσμος )

Από το 1917/18 με τη θέσπιση του νόμου περί καταπακτών και της διαπραγμάτευσης με το νόμο Enemy Act στις Ηνωμένες Πολιτείες και μέσω του Ηνωμένου Βασιλείου, οι πολίτες της Κοινοπολιτείας και των Ηνωμένων Πολιτειών μετατράπηκαν  σε “εχθρούς του  κράτους και ” εξωγήινοι ” που με τη σειρά τους μετατράπηκαν σε” Fide Commissary “ιδιωτικά μυστικά trust  «ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ Σίτου» “Foreign Situs” (Private International) Trusts. 

Canon 2047 ( σύνδεσμος )

Το 1931, η  Roman Cult, γνωστή και ως Βατικανό, δημιούργησε την Τράπεζα Διεθνών διακανονισμών  για τον έλεγχο της ιδιοκτησίας των συνδεδεμένων ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών σε όλο τον κόσμο. Με τη σκόπιμη πτώχευση των περισσότερων χώρων, οι ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες εγκαταστάθηκαν ως διαχειριστές και σε παγκόσμιο επίπεδο και το σύστημα Travelui Que Vie / Foreign Situs Trust εφαρμόστηκε από το 1933 και μετά.

Canon 2048 ( σύνδεσμος )

Από το 1933, όταν ένα παιδί γεννιέται σε ένα κράτος ( Estate ) κάτω από το ρωμαϊκό δίκαιο , τρία (3) ιδρύματα Cestui Que (Vie) δημιουργούνται βάσει ορισμένων τεκμηρίων, ειδικά σχεδιασμένο να αρνείται στο παιδί για πάντα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τα Δικαιώματα ως Ελεύθερο Πρόσωπο και οποιαδήποτε Δικαιώματα καθιστώντας το  ως άνδρα και γυναίκα χειρότερο και υποδεέστερο από ένα πλάσμα ή ένα ζώο,  με την διεκδίκηση και κατοχή της Ψυχής ή του Πνεύματός του.

Canon 2050 ( σύνδεσμος )

Από το 1933, όταν γεννιέται ένα παιδί , οι εκτελεστές ή οι διαχειριστές του higher Estate, εν γνώσει τους και αποφασιστικά διεκδικούν  το μωρό ως  “chattel to the Estate”  κινητή περιουσία του κράτους. 

Στη συνέχεια, δημιουργείται συμβόλαιο για το σκλαβωμένο μωρό προς τιμήν της αρχαίας παράδοσης σφραγίζοντας με μελάνι το αποτύπωμα του ποδιού στο ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ  γεννήσεως του μωρού την στιγμή της γέννησης , ή μια σταγόνα του αίματος του, την ίδια στιγμή που εξαπατούν τους γονείς να υπογράψουν και να προσυπογράψουν τις δόλιες νομικές έννοιες στο ΑΡΧΕΙΟ γέννησης.   Αυτό το το πιστοποιητικο γέννησης ως promissory note  τραπεζογραμμάτιο μετατρέπεται σε δολάριο που πωλείται στην τράπεζα ιδιωτικών αποθεματικών του Κράτους και στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα δεύτερο και ξεχωριστό Cestui Que (Vie) Trust  ανά παιδί που ανήκει στην τράπεζα.  Μόλις το τραπεζογραμματιο φτάσει στην ωρίμανση  και η τράπεζα μην μπορώντας να «αρπάξει» το παιδί σκλάβο, μια ναυτική εμπράγματη ασφάλεια εκδίδεται για να «διασώσει» το χαμένο περιουσιακό στοιχείο (παιδι σκλαβος) η οποια εμπραγματη ασφαλεια αποτιμάται από μόνη της ως νόμισμα εκδοθείσα εν σειρά αντι της εταιρείας  Cestui Que (Vie) Trust.

Canon 2052 ( σύνδεσμος )

Τα τρία (3) Cestui Que Vie Trusts αποτελούν συγκεκριμένη άρνηση των δικαιωμάτων στην πραγματική Ιδιοκτησία ,  την Προσωπική Ιδιοκτησία και την Εκκλησιαστική Ιδιοκτησία για τους περισσότερους άντρες και γυναίκες, αντιστοιχώντας ακριβώς στις τρεις μορφές δικαίου που διαθέτει η Galla των Δικηγορικών Συλλόγων των δικαστηρίων (Galla of the Bar Association Courts).  Η πρώτη μορφή Δικαίου είναι το εταιρικό εμπορικό δίκαιο αποτελεσματική λόγω του 1ου Travelui Que Vie Trust . 
Η δεύτερη μορφή Δικαίου είναι το δίκαιο ναυτιλίας και εμπιστοσύνης  TRUST είναι αποτελεσματική λόγω της 2ης Cestui Que Vie Trust .

Η τρίτη μορφή Δικάιου  είναι ο νόμος Talmudic ( ταλμουδικός νόμος) και Roman Cult είναι αποτελεσματικός λόγω της τρίτης Que Vie Trust της Βάπτισης.

Canon 2053 ( σύνδεσμος )

Το πιστοποιητικό γέννησης εκδίδεται βάσει του Ρωμαίκου Νόμου αντιπροσωπεύει το σύγχρονο ισοδύναμο των Πιστοποιητικών Εκκαθάρισης του 17ου αιώνα και χαρακτηριζει τον κάτοχο ως άπορο και ουσιαστικά Ρωμαίο Δούλο.  Το Πιστοποιητικό Γέννησης δεν έχει άμεση σχέση με τις ιδιωτικές μυστικές εταιρείες που ελέγχονται από το δίκτυο ιδιωτικών τραπεζών, ούτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναγκάσει τη διοίκηση ενός κράτους ή ενός έθνους να αποκαλύψει την ύπαρξη αυτών των μυστικών TRUST.

Canon 2054 ( σύνδεσμος )

Καθώς τα Truste Que Vie Trusts δημιουργούνται ως ιδιωτικά μυστικά καταπιστεύματα σε πολλαπλά τεκμήρια, συμπεριλαμβανομένης της συνεχιζόμενης πτώχευσης ορισμένων εθνικών κρατών, εξακολουθούν να αποτελούν το ιδιωτικό περιουσιακό στοιχείο των τραπεζών του Βατικανού ( Roman Cult Banks)  και επομένως δεν μπορούν να διεκδικηθούν ή να χρησιμοποιηθούν απευθείας.

Canon 2055 ( σύνδεσμος )

Ενώ οι ιδιωτικές μυστικές καταπιστεύσεις των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών δεν μπορούν να είναι άμεσα απευθντέες, εξακολουθούν να διαμορφώνονται βάσει ορισμένων τεκμηρίων του νόμου, συμπεριλαμβανομένης της διεκδίκησης της κυριότητας του ονόματος, του σώματος , του νου και της ψυχής των νηπίων, των ανδρών και των  γυναικών. Κάθε άνδρας και γυναίκα έχει το απόλυτο δικαίωμα να πλήξει και να απορρίψει τέτοιες ψευδείς υποθέσεις ως κάτοχος του δικού του τίτλου.

Canon 2056 ( σύνδεσμος )

Δεδομένου ότι οι ιδιωτικές μυστικές καταπιστεύσεις των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών δημιουργούνται με ψευδή στοιχεία και τεκμήρια, όταν ένας άντρας ή μια γυναίκα κάνει σαφές το γεγονός της ζωντανής γέννησής του “live  Borne Record” και διεκδικήσει το δικό του όνομα, το σώμα , το μυαλό και την ψυχή του, ένα τέτοιo TRUST που βασίζεται σε  ψευδή τεκμήρια παύει να έχει οποιαδήποτε περιουσία.

Canon 2057 ( σύνδεσμος )

Οποιοσδήποτε διαχειριστής ή εκτελεστής αρνηθεί να διαλύσει αμέσως ένα Cestui Que (Vie) trust , για ένα Πρόσωπο που καθιερώνει την υπαρξή του, το καθεστώς του και την ικανότητά του, είναι ένοχος για απάτη και τη θεμελιώδη παραβίαση των καθηκόντων καταπιστεύματος που απαιτούν την άμεση απομάκρυνση και την τιμωρία του. 
https://www.law.cornell.edu/uscode/text/18/7?fbclid=IwAR19zGt91N1y3kQCr7lSZzu00z4KyR3ZvFJCj1qEfBdzWLRKgu3G9UkmxmI

ΕΛΑ  ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΕΙΣ ΩΣ ΤΙΤΛΟΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ !!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !

…………………………………………………………..

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.