Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ “ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ” ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Βασιλειάδης Δημήτριος Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ “ΠΕΡΑΤΩΘΕΙ” Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΣΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

ΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η “ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ” ΟΠΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ 4.000.000. ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ

ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ “ΤΣΙΠΑ”

Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΜΕΣΑ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

======================

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

======================

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/documents/

……………………………………………………………………………

[ GENOCIDE ]… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Είναι τεράστια η Γενοκτονία… Το γεωγραφικό τεμάχιο της Τουρκίας είναι Έλληνες , Σύριοι , Αρμένιοι και Κούρδοι. Η Τράπεζα της Ανατολής ήταν το μονοπάτι του μεταξιού… Υπάρχει και μια θυγατρική τράπεζα Ντόϊτσε Οριέντ Μπανκ, μαζί με τους γερμανούς Ασκεναζίμ…

…………………………………………………………………………………………………………

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ 320 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ 2000 ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ !!!

Το έτος 2000 και πιο συγκεκριμένα στις 23 Αυγούστου, η Τράπεζα της Ελλάδος κατόπιν σχετικού αιτήματος ενημερώνει γνωστό εκπαιδευτικό ίδρυμα, ο οποίος εδρεύει στην Περιφέρεια, για το περιεχόμενο του χαρτοφυλακίου που διαθέτει. Όπως καταδεικνύεται από το έγγραφο το οποίο αποκαλύπτει η zougla.gr, στο χαρτοφυλάκιο αυτό συμπεριλαμβάνονται χρεόγραφα της «Εθνικής Τράπεζας» τα οποία και αναφέρονται.
https://alfeiospotamos.gr/?p=1983

Artemis Sorras ~ 3/2/2017
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ????

Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΤΟΧΗ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟ 1951 ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ 1951 ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΝΧΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΧΡΥΣΟΥ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΧΡΥΣΗ ΜΕΤΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤ.ΑΘΗΝΩΝ ????????? ΕΠΑΙΖΕ ΓΙΑ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΗΛΑΔΗ 1951 = 23 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 1974 ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤ .ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ 1987 ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ???????? ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ 2000 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΙΟΥ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΟΠΩΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΡΙΚΙΟ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ????? ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΑΥΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

……………………………………………………………….

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 4.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΛΗΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝ ΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ !!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΔΩ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΕΣΤΡΩΣΑΝ ΤΟΙ ΣΧΕΔΙΟ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ δια ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΟΙ 50-50 ΙΔΡΥΤΕΣ-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ !

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤτΑ a-fek-227-7-12-1904

ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ… ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΟΑΙΜΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΑΤΑΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΕΝΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ…ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ…

ΔΙΟΤΙ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ… ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1841 ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ !!! ΕΝΩ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΡΥΘΕΙ ΤΟ 1881 ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ !!!

ΚΑΙ ΕΝΩ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”ΕΝΩ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ … ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” !!!

ΜΑ ΠΩΣ ??? ΑΦΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ??? ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΕΣ ΙΔΡΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ??? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” !!! ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΙΔΡΥΘΗΚΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΦΡΑΣΗ “ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ… “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ” ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” !!!

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΟΝΟ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” !!!

ΔΙΟΤΙ ΑΝ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟ 50% ΙΣΟ ΠΟΣΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΩΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΗΜΙΣΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ??? ΠΑΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , ΜΕ ΑΠΟΥΣΑ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” , ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΟΙ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΩΣ ΚΑΤΑΒΕΒΛΗΘΕΝΤΟΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ???

ΑΝ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΙΔΡΥΣΕ ΚΑΤΑ 50% ΜΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΩΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ??? ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΛΑΚΕΣ ( ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ) ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ” ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ???

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ… !!!

…..

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

………………………………………………….

[ GENOCIDE ]… ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “Είναι τεράστια η Γενοκτονία… Το γεωγραφικό τεμάχιο της Τουρκίας είναι Έλληνες , Σύριοι , Αρμένιοι και Κούρδοι. Η Τράπεζα της Ανατολής ήταν το μονοπάτι του μεταξιού… Υπάρχει και μια θυγατρική τράπεζα Ντόϊτσε Οριέντ Μπανκ, μαζί με τους γερμανούς Ασκεναζίμ…

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΣΕΙΕΤΑΙ ΣΥΘΕΜΕΛΑ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!

…………………………………………………..