ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΝ ΕΤΕΙ 2018 ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ; Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
https://www.e-synews.gr/wp/2019/02/02/fek-anaviosis-tis-ekkatharisis-tis-trapezas-anatolis-en/

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑ.Δ.Ι.Τ. 633 ΤΗΣ 29 ΜΑΙΟΥ 2018 ΣΕΛΙΔΑ 5 ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ( ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ) ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΑΔΙΤ 633 – 29 ΜΑΙΟΥ 2018

…………………………………………………………………………………………………….

Βασιλειάδης Δημήτριος Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΥΓΚΑΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ;

ΔΕΙΤΕ ΦΕΚ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΤΟΥ 2018

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ;;;

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ;; ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ;;
===========================
ΤΩΡΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΘΕΙ  ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ

ΝΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ
ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ
ΙΣΟΝΟΜΙΑ
=========================
Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

…………………………………………………………………………………………………………………

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ Θανάση Γκόρδη – CENTERTV (ΚΑΒΑΛΑ 24/5/2899(2015) ! (βίντεο)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ CENTER ΚΑΒΑΛΑΣΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η Τράπεζα της Ανατολής είναι ένα πολύπλοκο σύστημα το οποίο αγγίζει την υπερβατικότητακαι θα μείνω μέχρι εδώ. Είναι πριν την Φέντεραλ , ανοίγει μια τράπεζα , ας βλέπετε εσείς ότι αυτή η διαδικασία έχει εξελιχθεί και με το πως τρέχουν οι μετοχές και με το ότι την ανοίγει η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας με την Εθνική , υπάρχει κι ένα άλλο πριν καταστατικό , σας λέω όμως με βεβαιότητα και με όλα τα στοιχεία που έχω , είναι πολύ πιο μεγάλα τα πράγματα.

Η Τράπεζα της Ανατολής είναι σε όλον τον πλανήτη , δεν έκλεισε ποτέ και δεν μπορεί να κλείσει…

…………………………………………………………………………………………………………………

Η ομιλία του Κατρούγκαλου στην Βουλή για την Τράπεζα της Ανατολής

Ο Κατρούγκαλος κατά την ομιλία του στη Βουλή σχετικά με το ασφαλιστικό είπε: <<Για τα ομόλογα της Τράπεζας της Ανατολής δεν είχατε ρύθμιση.>> Τι ρύθμιση να εννοούσε;;;;

…………………………………………………………………………………………………………………

*ΑΛΦΕΙΟΣ: ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ… https://alfeiospotamos.gr/?p=17971  … ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

…………………………………………

ΜονομελΕΣ ΠρΩτοδικεΙο ΑθηνΩν

ΑπΟφΑσΗ 6341/2012

ΑνΑΓνΩρΙζει τιΣ μετοχΕΣ τηΣ τρΑπεζΑΣ τηΣ ΑνΑτολΗΣ

Το ΜονομελΕΣ ΠρΩτοδικεΙο ΑθηνΩν με την ΑπΟφΑσΗ του 6341/2012 ΑνΑΓνΩρΙζει Οτι οι μετοχΕΣ τηΣ τρΑπεζΑΣ τηΣ ΑνΑτολΗΣ που ΗτΑν σε χρυσΑ ΓΑλλικΑ ΦρΑΓκΑ Εχουν ΑκυρΩθεΙ κΑι μετΑτρΑπεΙ σε χρεΩστικΑ ομΟλοΓΑ  κΑι Εχουν χΑρΑκτΗρΑ χρεοΓρΑφου – ΑξιΟΓρΑφου,

υποχρεΩνει την ΕθνικΗ ΤρΑπεζΑ νΑ πΑρΑδΩσει στουΣ ΑιτοΥντεΣ ΟλΑ τΑ ΑπΑρΑΙτητΑ ΕΓΓρΑφΑ που σχετΙζοντΑι με την εκκΑθΑριση που δεν εΓινε ποτΕ ΑπΟ το 1932 μΕχρι σΗμερΑ ( κΑθΩΣ ΟλΑ θΑ Επρεπε νΑ εΙνΑι δημοσιευμΕνΑ στον τΥπο κΑι σε Φ.Ε.Κ. )

κΑι τΕλοΣ υποχρεΩνει την ΕθνικΗ ΤρΑπεζΑ νΑ πΑρΑδΩσει στουΣ ενδιΑφερΟμενουΣ ΟλΑ τΑ οικονομικΑ στοιχεΙΑ ΑπΟ το 1931 ΕΩΣ κΑι το 1938 ΑνΑ εξΑμηνο ( τΑ οποΙΑ επΙσηΣ Επρεπε νΑ δημοσιεΥοντΑι ) .

ΣημΑντικΟ σκΕλοΣ τηΣ ΑπΟφΑσηΣ εΙνΑι επΙσηΣ το Οτι ζητΑει νΑ πΑρΑδοθοΥν κΑι ΟλΑ τΑ στοιχεΙΑ του ΑλληλΟχρεου ΛοΓΑριΑσμοΥ με ετΗσιο επιτΟκιο 7% που ΑφορΑ το πΑθητικΟ τΩν μετοχΩν ΑπΟ την 01/01/1933 ΕΩΣ κΑι σΗμερΑ.

http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/wp-content/uploads/2012-07-04-apofasi-protodikeiou-6341.pdf

2012-07-04-apofasi-protodikeiou-6341……………………………………………………………………………………………

H 4σέλιδη ανάλυση του διευθυντή της ΤτΑνατολής, Στ. Δέλτα, για την οικον. κατάσταση της Ελλάδας στις 31/3/1932.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ 1945

ΤΟ 2008 Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ; !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!! ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΥΣΕΙ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑ ΖΩΑ, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΘΕΛΟΥΝ! ENA TV ΜΕΡΟΣ 3ο 7/3/2898(2014) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΜΕΡΟΣ 3ο ENA TV 11/3/2898(2014) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Τα σχόλια είναι κλειστά.