Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ. ΚΥΠΡΟΣ !!! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ”, “ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ… ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ” !!! ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ… ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ 12-11-2016
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ” ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ !!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ…

………………………………………………

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ FAROS ON AIR ΚΥΠΡΟΥ 25/1/2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: [ “ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ … Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΙΚΟΤΗΤΑ. … ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2018 … ΤΗΣ ΦΤΙΑΞΑΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ … ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ” … ΘΑ ΤΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΟΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ …
… ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΣ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ…
ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝΕ…
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ …
ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.
… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ. …ΑΡΑ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΤΟΥΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΘΕΤΩ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ. ΘΑ ΘΕΣΩ TRUST ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ TRUST ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩ…
… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ …Η ΚΥΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ…

ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟ… ΑΛΛΟ 15 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ… ] !!!

…………………………………………

ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ … ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ !!!
ΘΑ ΒΕΛΑΑΞΕΤΕΕ !!!ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ FRESH RADIO ΑΘΗΝΩΝ 11/1/2903 ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ…
[…ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΦΕΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΦΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΗ ΟΔΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 600 ΔΙΣ, ΕΙΝΑΙ 2,875 ΤΡΙΣ, ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ – ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΠΟΜΠΗ- ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ 2,875 ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΠΟΒΛΗΤΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΤΑ 2,875 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΙΝΑΞΩ ΤΑ ΜΗΝΙΓΓΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΩ 600 ΔΙΣ ΣΥΝ 600 ΚΑΙ ΣΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΓΑΖΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΣΦΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ…

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΟΠΟΤΕ Η ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ 100% ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΟΟ ΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΤΑ 2, 875 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΝΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΤΟ 2019 ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΕΡΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΚΟΣ.. ΕΓΩ ΕΔΩΣΑ ΔΑΝΕΙΟ. ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΑ ΛΕΦΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΠΑ “ΗΡΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΑΙΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΔΟΝΤΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΛΕΦΤΑ” …]