ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ 2/1/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ 2-1-2019

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ, ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, Η Ε.ΣΥ ΕΧΕΙ REGISTER ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΓΩ REGISTER.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΙΔΙΟΣ…. Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟ ΩΣ “ΓΡΑΦΕΙΟ” ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΛΟΝ, ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΜΕΡΟΣ.

ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ, ΟΙ ΡΗΤΟΡΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΟΛΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝ! ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΠΕΙΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΗΣΕΙ.. ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ.

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ  ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ  ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΛΛΑ 400! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΤΩΡΑ.

ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ, Ή ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΝΕΟΥΝ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ, ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΜΑΣΤΕ  ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΥΠΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ Ή ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΝΟΧΝΩΤΟΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.. ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΡΓΑΝΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ Ε5 ΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΟΨΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΤΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ”. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΡΑΣΗ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΠΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΣ 5-10-20 ΑΤΟΜΑ ΑΛΛΑ ΝΑ Μ ΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΛΙΣΕ, “ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΝΟΙΧΤΟ”.

ΟΜΩΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ‘ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΤΖΑΝΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ E-MAIL, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ EMAIL ΣΕ 200 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.. “ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ…”.

ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ: “ΒΡΕ ΟΡΓΙΑ… “, ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ.. “ΒΡΕ ΟΡΓΙΑ, ΑΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΤΟΣΑ EMAIL ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΤΕΚΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ; ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ…” ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΟΤΙ “ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ”, ΝΑΙ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΡΑΣΕΙΣ… ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ, ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΔΡΑΣΗ Ή ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΡΑΣΗ Ή ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ. “ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΟΡΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ;”

ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΤΙ “Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗ -ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΗΛΑΔΗ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΥΤΟ…”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΝΤΕΛΩΣ. ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ Ο Ε5 ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ή ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ EMAIL ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΡΕ ΔΙΑΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ; ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΑΣ ΤΑ ΔΙΑΟΛΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ;

ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ EMAIL ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΑΛΣΟΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ. ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ EMAIL ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ; ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ; ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ, ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ..

ΦΤΙΑΞΤΕ  ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ. ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΤΙΣΤΕΙ.

ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ. ΔΩΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΣΤΕ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΓΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΙ Ο Ε5 ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Ή ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΜΑΣ, ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ  ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.. ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΠΑΝΤΑ  Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ “ΟΧΙ”, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!

ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ, ΩΣ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ ΕΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΜΟΝΑΔΑ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΟΝΑΔΑ. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΘΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ 9 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ!

 ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΟΙ 9 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ. ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΣ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΩΝ 9 ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η Ε.ΣΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 9, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ! ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ, Η ΕΡΜΙΟΝΗ.. ΟΧΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΑΛΛΙΩΣ, ΕΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΕΣΥ!

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ  ΒΛΕΠΕΤΕ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΑ. “Α, ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΑΝΤΕ ΜΩΡΕ ΤΩΡΑ…”. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΒΛΕΠΩ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Ή ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ! ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΧΑΡΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΡΡΕΠΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΟΜΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ.. Ο,ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΤΤΑΡΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΕΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

 ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΟΥΜΕ. ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΓΙΗ ΚΥΤΤΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΕΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ, ΝΕΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΕΩΣ Ο ΟΓΚΟΣ ΜΑΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΣ ΠΟΛΥΣ ΟΠΟΥ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.