ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 3/1/2903 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)  

ΚΛΕΙΩ

 Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 03-01-2019

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΡΦΕ…

ΩΡΙΜΑΣΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ, ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ “ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ”- ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SITE, ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ  ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΙΕΡΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, ΔΙΑΣΠΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ.

ΟΜΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ  ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΝΑΙ, ΜΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ, ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ.

 ΕΤΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ Ο ΓΕΝΑΘΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ, ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΚΕ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ.

 ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ Ή ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΠΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΕΛΟΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΩΡΑ, – ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΗΘΗ- ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΕΣ, ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Ή ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΟΙ ΧΡΟΝΙΚΕΣ, ΤΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΕΡΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ Ή, -ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ- Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑΙ ΜΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ, ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΓΕΝΗ. ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΨΟΥΜΕ.

 ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;

ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

 ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!

 ΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ. ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΛΛΗΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΚΙΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΥ.

 ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ.

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΙΕΡΟΤΕΡΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΕΙΟ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΑΥΤΟ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΦΟΥΣΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΕ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΛΙΣ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ”

ΚΑΙ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΕΑΥΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ.

 ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΓΙΑΤΙ Η ΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ, Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ .

ΣΕ Α ΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ, ΑΝ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΤΙ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ; ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ.

 ΑΡΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ! ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ!

ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!

ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ, ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΣΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

 ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΩΡΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΟΤΑΝ ΝΙΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ 3 ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΡΚΟΣ.

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ;

ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΚΑΜΙΑ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΧΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΡΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ.

ΜΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ! ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΟΥ ΘΕΣΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΧΑΟΣ;;.

ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ!!

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑ Η ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ.

 ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΓΕΦΥΡΩΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΣ.

 ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ… ΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΨΕΥΤΙΚΗ Ή ΜΗ…

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ! ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ “ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ” Ή “ΜΗ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ”. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ. ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ!

ΑΡΑ, Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΑ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ.

ΑΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ. ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΕΤΗ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ! ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ! ΑΠΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!

ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!

ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ! Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ  ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!!

ΤΕΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ!!

ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΡΕΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΓΓΕΙΛΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν Α ΓΙΝΕΙ.

ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΛΕΞΗΣ, ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΜΟΝΟΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΝΑΣ.

ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ, ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΟ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ, ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ.

ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ. Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΑΘΛΟ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ. Η ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΗΜΕΡΙΑ.

ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ.

ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΑΘΛΟ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ!

ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΙΣΗΜΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ! ΓΕΙΑ ΣΑΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.