Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΔΝΩΝ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Λευτερης Στακιας ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΦΙΔΝΩΝ ! Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΑ 600ΔΙΣ…..ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΙΦΘΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ! ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΞΙΔΕΨΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΛΑΔΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ !! ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !! ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ !!

ΕΥΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !

https://www.facebook.com/100009374379569/videos/2227119560943835/UzpfSTEwMDAwOTM3NDM3OTU2OToyMjI3MTI2ODUwOTQzMTA2/

Τα σχόλια είναι κλειστά.