Β’ ΜΕΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΝ-ΝΕΑ- TV GROUP 09/12/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Β’ ΜΕΡΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΕΝ-ΝΕΑ- TV GROUP 09-12-2018

Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ. Ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ‘ΣΕΙΡΙΟΣ’ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΩ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΑΒ. ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Β ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΒ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΆΡΑ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΆΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒ ΕΙΝΑΙ ΑΩ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΑΒ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΑΩ;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΓΓΛΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΟ  ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω.

ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ Α ΜΕ ΤΟ Ω ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΣΑΙ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΕΙΣΑΙ; ΑΝ  ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΆΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΑΛΛΑΖΕΙΣ. ΆΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΧΩΡΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 6 ΚΑΙ 9, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΟ 6, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΕΙΝΑΙ 9 ΚΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ 6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ; ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6, ΤΟ 9 ΕΙΝΑΙ Η ΕΝ-ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.

ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 600 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΙΔΙΑ ΠΥΛΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΡΙΘΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 13. ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ  ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑ, ΤΟ ΝΙ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ;

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ 7 ΕΧΕΙ ΕΠΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ 7 ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ … ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΣΤΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ. ΜΕΤΑ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΑΣΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ. ΆΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΕΡΑΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΝΝΟΙΑ Ή ΕΚΦΡΑΣΗ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΠΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΣΜΟΙ. ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΑ, ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΝΑΙ ΜΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΛΕΙΔΙ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΞΙΣΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΞΙΣΩΣΗ; ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΤΗΝ ΛΕΣ ΕΞΙΣΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΟΧΙ, ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΖΟΥΝ 1 ΟΛΟΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΞ’ΏΝ ΤΩΝ ΙΣΩΝ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 5, ΤΟ 6, ΤΟ 7; ΕΞΙΣΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

ΈΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΓΗΚΕ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΒΡΩΜΟΗΛΙΘΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΡΙΣΜΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΩΔΗ ΗΛΙΘΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΖΩΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΝΟΝΑ. ΑΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ WIKIPEDIA ΝΑ ΔΕΙΤΕ…ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ GOOGLE ΘΑ ΠΑΤΕ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ….ΛΕ ΕΣΥ.. «ΠΗΡΕ ΝΟΜΠΕΛ!! ΠΩΠΩ! ΤΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ», ΜΑ ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΣ, Ο ΝΟΜΠΕΛ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΠΛΩΝ ΕΝΑ ΑΓΚΥΛΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΣΙΩΝΟΣΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ; ΜΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΚΑΡ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΣΚΑΡ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ..

Ή ΛΕΝΕ ΠΗΡΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ;  ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΙΣΜΟΥΣ;

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΒΛΙΑ ΤΥΠΩΜΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΡΘΗ ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ. ΟΡΘΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΡΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!

ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ; ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ; ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΡΘΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΡΑΦΗ. Η ΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΛΟΓΟ. ΑΝ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΣΟΥ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 1000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΤΕΛΙΚΑ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕΣ 1000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΣΑΚΑΤΕΨΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ.

ΆΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΛΩΝΑΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΖΑΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΧΕΙ ΔΑΣΕΙΑ Ή ΨΙΛΗ Ή ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΔΑΣΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΗ…. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ Ι, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Ι ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΙΑ Ι ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΣΤΟ Ο ΠΟΥ ΤΟ Ο ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ Ο-ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ Ι ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑ, ΥΨΙΛΛΟΝ, ΓΙΩΤΑ, ΗΤΑ..

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ Ο-ΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΩΜΕΓΑ. ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΡΙΝΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΟ ΩΜΕΓΑ;  ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ 13Ο ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ, ΤΙ ΛΕΞΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΟ ΩΜΕΓΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΩΝ Ι ΠΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΡΟΦΕΡΟΝΤΑΙ Ι ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΜΙΑ ΛΕΞΗ, ΗΛΙΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΤΑ… ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ  ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Ή ΓΙΩΤΑ Ή ΥΨΙΛΛΟΝ.

ΆΡΑ, ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΑΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ, ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΗΤΑ ΕΚΕΙ, ΓΙΩΤΑ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΥΨΙΛΛΟΝ ΕΚΕΙ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ι (ΙΩΤΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΙΛΛΟΝ, Ή ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ;

ΆΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ; ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΟΝΑ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ; ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΠΟΙΟΣ; ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ; ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΈΤΣΙ;

ΆΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΟΥ ΣΚΕΨΗ. ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ. ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ…

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ Ι, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΛΛΟΝ, ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΗΤΑ.

ΆΡΑ, ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΕΩΦΟΡΟ.. ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ.,

ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ.. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΕΨΙΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΙΟ, ΥΒΡΙΔΙΟ ΚΑΙ ΖΩΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΨΙΛΛΟΝ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ, ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΨΙΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΙ. ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

ΟΜΩΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΙ, ΤΟ ΑΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΨΙΛΛΟΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ  ΜΩΡΕ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΗΦΑΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΗΦΑΪΣΤΟ; ΑΦΟΥ ΗΦΑΪΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟΝ ΛΕΣ ΗΦΑΙΣΤΟ ΕΝΩ ΓΡΑΦΕΙΣ Α ΚΑΙ Ι. ΕΧΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΛΥΘΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΚΑΙ» ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΗ ΣΥΛΛΑΒΗ ΤΟ «ΚΑΙ». ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΑΙ. ΤΟ ΛΕΣ ΕΨΙΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΙ.

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΡΕΛΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ; ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ; ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ: «ΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΩΑ ΕΝΑ ΑΡΧΑΙΟ ΜΑΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΚΕ, ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΕ ΑΙ» ΜΕ ΑΙ; ΚΑΙ ΤΟ «ΚΑΙ» ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ…

ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΑΙ» ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ. ΆΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΣΕ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΟΥ, ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΕΛΕΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΤΟ α Ή ΤΟ Α ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΜΕ ΜΑΓΚΟΥΡΑΚΙ. ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΡΑΣΟΦΟΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ, ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ ΜΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;

ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ,  ΟΠΩΣ ΜΗΤΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΑΚΟΥ! ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΝΑΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ  ΑΥΤΗ;

ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΕΣΤΕ; ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΘΥΛΗΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΙΣ ΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΝΕ ΔΟΓΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣ ΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ; ΚΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΚΑΝΩ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΩ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟ, ΓΙΑΤΙ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ.

ΟΧΙ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΈΤΣΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ, ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΩΣ ΝΟΤΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΝΟΤΕΣ!! ΤΙΣ ΛΕΣ «ΝΟΤΕΣ» ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΝΟΤΕΣ.

ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΝΟΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΝΟΤΩΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ, ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΤΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΑΝΕΛΥΣΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΙΛΟ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ 7 ΝΟΤΕΣ – ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ 7 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΠΑΡΑΠΕΡΑ Ή ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ- ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 5 ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ.

ΑΦΟΥ ΕΧΩ 7 ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ 5; ΚΙ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΝΕ ΑΠΕΞΩ ΣΑΝ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ; ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΠΕΝΤΕ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΝ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ… ΒΑΖΕΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΤΑ ΕΔΩ, ΤΗΝ ΚΡΕΜΑΕΙ ΕΚΕΙ…

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΝΟΤΕΣ.

ΕΔΩΣΑ ΜΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΤΑΓΡΑΜΜΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΕΝΤΑΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΤΑΓΡΑΜΜΟ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΝΟΤΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΟΤΑ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΣΑΝ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΑ ΖΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ» ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΟΥΝ. ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΨΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ  Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΕΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΛΗΡΥΝΕΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ! ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ…. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΈΤΣΙ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΗ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ. ΟΙ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΩΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ …..

ΠΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ.. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΤΑ ΑΝΩΜΑΛΑ…ΒΡΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΝΤΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΕΣΕΙΣ! ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΣΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΩ, Ο,ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Σ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ 36 ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ 36; ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ… ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΚΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΙ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕΣΑ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΑΝΑΘΕΜΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ..

ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΩ Ή ΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΣΩ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ 2, ΤΟ 3, ΤΟ 5 ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΜΟΙΡΕΣ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ, ΕΞΗΓΩ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ν ΑΜΠΕΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.. ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Ή ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ, ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ….

ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ «ΣΤΟΑ» ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΗΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ. ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΙΚΡΑ THINK TANK ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΩ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΩ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ.

Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ α ω ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΤΡΥΦΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΟΡΘΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟΝ ΛΟΓΟ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΜΦΩΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΝΑΙ.. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ… ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ…

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΟΓΟΝΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΘΕΟΓΟΝΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.

ΆΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΞΙΕΣ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ  ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ 4 ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ.. ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑ, «ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ». ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΕΙΝΑΙ «ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ», ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΙΝΑΙ «ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ «ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ».

ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΠΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΨΙΛΟΝ, ΚΑΙ ΛΑΜΔΑ ΚΑΙ ΤΑΦ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΓΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ; ΤΟ ΤΑΦ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΑΛΦΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ 23 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ.

ΘΑ ΠΕΙΣ «ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;»

 ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΟΛΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 1 ΕΙΝΑΙ 1 ΑΛΛΑ ΤΟ 2 ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ, ΤΟ 5 ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ; ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ 6; ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ 7;

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 8 ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 9, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 7.. ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ, ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ..

ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΟΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

ΆΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ 12 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΚΡΑ Ή ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ..

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ…ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.

ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΦΩΣ! ΟΧΙ.. ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ…ΜΑ, ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑΚΟ,,, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΔΙΟΓΚΩΝΕΤΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΆΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.. ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΥΧΗ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΕΝΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ Ή ΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ; ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!

ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΣΥΜΒΕΙ  ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΛΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΥΧΗ. Ε, ΠΟΣΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΈΤΣΙ; ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ; ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΝΟΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΥΤΑ Μ Ε ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ…

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΝ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ  ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΕΝΑ, ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ  ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ. ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΕΝΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΚΕΝΑ; ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΚΕΝΑ.. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..

ΕΓΩ….ΣΗΜΕΡΑ…ΠΗΡΑ…ΤΗΛΕΦΩΝΟ…ΝΑ…ΚΑΝΩ…ΕΚΠΟΜΠΗ….

ΑΝ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ. Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ 1 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΕΞΕΙΣ Ή ΤΟΥ ΠΕΙΣ 1 ΛΕΞΗ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΑΚΕΛΟ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ…

Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ….

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;  ΆΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ… ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ…. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ «ΤΙ ΕΛΕΓΕ;», ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ  ΜΕΣΑ. ΘΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Ή ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΟ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.

ΟΜΩΣ  ΑΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ ΆΡΑ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΜΕ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΆΡΑ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΆΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΜΟΥ ΛΟΓΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΡΑΠΤΟ.

ΆΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ.  ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ; ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ 21 ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΚΑΙ  Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΤΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ, ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΙΧΘΥΟΣΑΥΡΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΟΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ, ΡΕ…. ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ! ΖΩΑ! ΕΙΝΑΙ  Ο ΙΩΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ. ΝΑΙ, ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΣ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ. ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΙΩΤΑ. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ Η ΜΠΑΛΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ… Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ. ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ. ΔΕΞΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΔΕΞΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ. ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΑΙΑΝΔΡΟ…ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙΣ ΥΣΤΕΡΑ. Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. Η ΓΡΑΦΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΧΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ. ΟΜΩΣ Η ΓΡΑΦΗ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ, ΑΡΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ.

ΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Ο ΛΟΓΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΝΩ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ.

ΚΙ Ο ΙΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑ, ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΙΩΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΟΣ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗ.

ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ, ΕΝΑΣ ΧΑΖΑΡΟΓΥΦΤΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ: ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΠΟΥ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΕΙΧΕ ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΕΙ ΚΙ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΤΟ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ, ΓΥΡΕΥΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ… Ή ΤΕΤΟΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, Ή ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ.

ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ. ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΣΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ. ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΑ ΠΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΣ.. ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΝΑ ΤΟ Λ ΕΩ ΓΡΑΠΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΛΕΩ;

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ. ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΜΕΝΑ ΟΛΑ;

ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΕΙΨΑΝ Ή ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ, ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΓΛΩΣΣΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΑ.. ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ…ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ; ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΗ, ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΗ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΑΠΟ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΡΗΣ Ή ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ Ή Ο ΚΡΟΝΟΣ; ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΙΑ. ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΛΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΆΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΤΕ. ΝΑΙ!

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ  ΔΗΜΗΤΡΑ- ΑΡΤΕΜΗ. ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝΗΚΕΙ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΗΤΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ. ΆΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΟΔΟ ΤΑΔΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ.

ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ  ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ,  ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ! Ή ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ;

ΆΡΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ. ΕΙΔΑΤΕ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ, 11 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΕΝΩ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ;

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ 11 ΧΩΡΕΣ;….. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ… ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΛΛΑΣ, ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΙΘΟΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ, ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΗΛΩΝΩ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΜΑΣΟΝΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.

Σ. ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΕΜΕΝΑ.. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΜΒΡΑΝΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ.  ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΗΣΗ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ.

ΆΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΨΕΤΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΝΟΗΣΗ ΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΟΥ ΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ.,

Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;;; ΟΜΟΙΑ ΝΟΗΣΗ. ΟΜΟΝΟΙΑ.

Χ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ;

Α. ΣΩΡΡΑΣ: Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΗΣΗ.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΒΑΘΜΙΔΑ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΣΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΚΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΆΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΝΑ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΝΟΗΣΗ ΟΛΟΙ, ΆΡΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ, ΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ, ΑΞΙΕΣ, ΆΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.  Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

 ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ.  ΔΗΛΑΔΗ, ΑΦΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΝΟΥΣ, ΆΡΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΆΡΑ ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ, ΆΡΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…)

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.