ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» : ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ – Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

ΜΑΡΑΚΕΣ, ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018 ΜΑΡΟΚΟ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ»

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ;

ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Π.Χ  ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ;

ΟΥΤΕ Η ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ «ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ» ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠ’ ΟΥΔΕΝΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.  ΚΑΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΡΑΜΕ.

ΣΤΙΣ 11 ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΝΟΣΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ. ΕΝΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ  ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΜΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΕΘΝΩΝ  ΈΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΤΟΧΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΧΑΟΤΙΚΟΥ ΟΧΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΙΣ «ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ» ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ, ΕΝΑΣ « ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΧΥΛΟΣ»  ΟΠΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ «ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΠΩΣ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ  ΚΙ ΑΠΟ «ΕΠΙΣΗΜΑ» ΧΕΙΛΗ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ, ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΚΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤΙΦΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 30  –  ΜΙΑ ΑΤΖΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ- ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ.

ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ  ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΔΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

Α.ΚΑΘΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΡΗΤΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ!!!

Β. ΙΣΑ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ (ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ) ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ – ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ.

Η Αυστραλία δεν θα υπογράψει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση

Γ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ  ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ … ΘΙΓΟΝΤΑΙ!!!

Δ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.

Νετανιάχου: Δεν υπογράφω το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη μετανάστευση!

Ε. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ!!!

ΣΤ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.

Βραζιλία: Η επόμενη κυβέρνηση θα αποσύρει τη χώρα από το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση

ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ «ΣΥΜΦΩΝΟ» ΓΡΑΦΕΙ ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ» ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ «ΟΦΕΛΗ» ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΛΙΜΑ «ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ» ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ  ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Δηλώσεις-ΦΩΤΙΑ από τον Όρμπαν για το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ… Το Παγκόσμιο Σύμφωνο των Ηνωμένων Εθνών για τη Μετανάστευση είναι ένα κατάπτυστο έγγραφο και όποιος το υπογράψει παρουσιάζει σοβαρό κίνδυνο στους δικούς του πολίτες, δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Ορμπάν στην Πράγα την Παρασκευή.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2018, ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΟΥΣ «ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ» ΚΑΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ»-  ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ – ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.  ΕΔΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ» ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ.

Δεν υπογράφει το Παγκόσμιο Σύμφωνο του ΟΗΕ για τη Μετανάστευση η Χιλή

ΟΤΑΝ Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ – ΚΙ ΟΧΙ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ- ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΕΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΣ (!!!) ΤΟ «ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΥΜΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ» ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!!!

ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ SITES ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ  ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΕΣ ΔΥΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗ- ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΗΕ ΔΕΝ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΠΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

ΙΤΑΛΙΑ, ΕΛΒΕΤΙΑ, ΑΥΣΤΡΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΚΡΟΑΤΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΠΟΛΩΝΙΑ, ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.  ΤΥΧΑΙΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ; ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΩΣ ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΡΟΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΣΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΚΑΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΛΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ.

ΆΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 35%;

ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ;

ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΗΘΕΝ «ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ» ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ;

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΝΟΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ;

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ; ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ;

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ, ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΡΔΕΣ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ, ΓΛΩΣΣΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ;

ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ;

ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΗΘΕΛΑΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ ΑΜΑΧΗΤΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ;;;

ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ.

ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ Ή ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,   ΜΕ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ, Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΛΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΟΤΟΥ ΧΑΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΙΝ ΧΑΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ.

ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΗΔΗ ΣΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΩΣ Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΔΩΡΙΖΕΤΑΙ Ή ΝΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ.

ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ  ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ  ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ,  ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ.

 

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :

esykentrtypos@gmail.com

https://www.e-synews.gr