ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ!

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ, (19-09-2018). Η ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ LIVE ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 1004 ΑΤΟΜΩΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ MRB ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“, (Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ), ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΩΣ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ:

 https://www.protothema.gr/politics/article/822404/dimoskopisi-mrb-stathero-provadisma-tis-nd-me-88-monades/

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ PULSE. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΗ.

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ, Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΜΕ 350+ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΝΔ“ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 33,5% ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ“ 23%.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΑΠΑ RECEARCH Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ“, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ.

ΑΥΤΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ:

ΣΥΡΙΖΑ 19,8%

ΝΔ 24,7%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 7,9%

ΚΙΝ.ΑΛ. 6,7%
ΚΚΕ 5,6%
ΠΟΤΑΜΙ 1,3%
ΑΝ.ΕΛ. 2,5%
ΕΝ. ΚΕΝΤΡΩΩΝ 2,3%
ΛΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ 1,6%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,2%
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1,5%
ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ 3,5%
ΑΚΥΡΟ/ΛΕΥΚΟ 1,9%
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ 12,5%
ΑΠΟΧΗ 7%

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΟΪΔΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, (ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ), ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΩΝ:

ΓΙΑ ΤΗΝ MRB: http://www.mrb.gr/Mrb/el/main.action?id=2

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΠΑ RESEARCH: https://kaparesearch.com/en/home/

ΓΙΑ ΤΗΝ PULSERC: http://pulserc.gr/

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“. 

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ, ΣΕ ΔΕΙΓΜΑ 7239 ΑΤΟΜΩΝ,(ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ), ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ (ΣΕ ΟΛΕΣ) Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 41,33% ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ 21,38% ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ) ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ “ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ“ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 19,95%.
http://www.melissocosmos.com/2018/07/blog-post_74.html?m=1“ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“ ΚΑΙ “ΣΥΡΙΖΑ“ ΤΡΙΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΣΟΣΤΑ (ΜΟΝΟ 7,42% ΚΑΙ 6,77%), ΕΝΩ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ “ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ “ΣΥΡΙΖΑ“, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ (41,33%) ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 169 – 180 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ!

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 35,46% ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015 ΠΗΡΕ 145 ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΔΡΕΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ“ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 8 ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ“.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2018/09/blog-post_19.html?fbclid=IwAR3BB4Vk9FYu4nn7clibV3ha93_Lhc82yWvQB20jNvCbD0Kg91oKEJaOMWA