ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΑΠΟ ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ!” ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΧΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε.ΣΥ. ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ”

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25/11/2018

ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ “ΑΠΟ ΨΗΦΟΚΟΥΒΑΛΗΤΗΣ ΕΓΙΝΑ ΠΟΛΙΤΗΣ!” ΚΑΙ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΗ ΝΙΚΟ ΠΑΡΑΣΧΗ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ “Ε.ΣΥ. ΖΑΚΥΝΘΙΩΝ”

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΜΨΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ “ΝΕΧΤ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΑΚΟΥΣΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΑΜΠΑΝΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΝΝΕΑΜΕΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ ΜΕ ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΜΕΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΚ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΙΛΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ,  ΜΙΑ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ 8 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ .
ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΡΩΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ  ΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ , ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΝΩ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΕΚ.
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ  ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΕ ΟΤΙ ΠΛΈΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ (ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ.  ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!  ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ. 
 
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !! https://esypatreon.blogspot.com/2018/11/251118_26.html?spref=fb&fbclid=IwAR3UV38DOj8G6Bu-StaK8_wggqPFgNQahegY8c9A1u43CF0HAucqBSIunOI
………………………………………………………………………………………………