ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ  ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΗΝΩΑ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ  9/12/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΝ  ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΜΗΝΩΑ ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 25-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΣΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.  ΚΑΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.

ΞΕΡΕΤΕ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΓΗΣ ΑΠ’ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΠΙ ΜΗΝΩΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΜΟΥΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.  ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΟΜΩΣ.  ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΠΩΣΕΙΝΩΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.  Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΩΣΕΙΔΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ.  Η ΠΩΣΕΙΔΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

ΑΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡΑΣ.  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.  ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΗΤΕΣ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΙΣΟΝ ΔΥΝΑΜΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΗΝΩΑ, ΟΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΑΙΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ.  ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ.  ΑΚΟΥΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ.  ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΣΤΗΝ ΥΛΗ, ΠΑΝΤΟΥ, ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΥΓΡΑΣΙΑ.  ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΑ ΑΚΟΥΣΑΝ.

ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΕΜΕΙΣ.  ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΤΕ.  ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.  ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΜΑΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΕΤΕ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ, ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΣΤΕ.  ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΙΚΩΣ Ή ΜΕΡΙΚΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.  ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.  ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ.  ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ.  ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΦΕΥΓΕΙ.  ΠΕΛΕΚΙ ΘΕΛΕΙ.  Ε, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟ.  ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.  Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ.   ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΔΕΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ.

ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΕΝΑ ΜΕΝ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ.

ΟΜΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΓΩ ΚΑΙ Ο 8 ΠΡΟΕΔΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ;  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ  ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ,  ΠΩΣ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;  ΒΛΕΠΕΙΣ;  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ  ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ;

ΕΧΕΙΣ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ, ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.  ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΝ ΕΛΕΓΞΕΙΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ, ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.  ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΕΙ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ.  ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΕΡΟΥΝ,  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΡΘΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;

ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΟΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, ΜΕ ΦΕΚ  ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΕΣ.

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ;  ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ.  ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙΣ;  ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ;

ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΡΗΤΗ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;  ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;  ΜΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ;

ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ;  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΜΗΝΥΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΜΕΙΝΕ Η ΙΔΙΑ;  ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.  ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ.  Η ΚΡΗΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ.  ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ.  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;  ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;;;  ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ 600 ΔΙΣ, Ή ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ, Ή ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;;; ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΞΑΠΑΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

ΕΞΑΠΑΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ;;;

ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ, ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ.

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΜΕ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ;;;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ;;;  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ;  ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;  ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ;;;  ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΚΟΜΑ;  ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ;  ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕ Η ΑΘΗΝΑ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ, ΣΑΣ ΑΘΩΩΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΘΩΩΝΕ, ΠΟΥ ΑΘΩΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ Η ΚΡΗΤΗ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ.  ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ;;  ΑΛΛΑ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.   ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ; ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ.

ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΘΩΩΝΕ ΠΑΛΙ, ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ;

ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΟΠΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΕΤΣΙ ΑΝ ΣΕ ΑΘΩΩΝΕ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.

ΟΤΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ.  ΚΑΙ ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ 10 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ  ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΓΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΝ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΠΑΔΙ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.  ΟΤΙ Η ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΝΕ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΕΦΑΝΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΕΛΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΣΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.  ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΙΝΑ.  ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ.  ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ.  ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.  ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ, ΚΑΡΔΙΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΗ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣΕΙ Ή ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΕΤΑ ΕΞΩ, ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ.  ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ;

ΘΑ ΑΚΥΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.  ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.  ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, Ο ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.  ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΥΒΟΥΝ ΓΩΝΙΕΣ.  ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.  ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ.  ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΣΚΙΑ.  Η ΣΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΔΑΡΩ ΤΗ ΣΚΙΑ.  ΘΑ ΜΠΑΖΩΣΩ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΝΑΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.

ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΔΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.  ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ.  ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ.

ΕΧΩ ΠΕΙ:  ΜΕ ΕΞΙΤΑΡΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΛΙΤ, ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.  ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ;  ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.  ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ, ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ;  ΕΛΑ! ΕΝΩΣΟΥ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ.  ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΣΥ ΑΝΤΕ ΠΝΙΞΟΥ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΘΡΟ.  ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕΣΑ Ή ΤΟ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ.  ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ, ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΘΟΥΜΕ.

ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΛΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.  ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΟΒΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΣΑΣ;  ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ.  ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ;  ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΤΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟΣ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΜΑΡΕΙ ΤΑΝΥΧΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.  ΑΛΛΑ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ Σ’ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ, Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥ Η ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΔΩ.

ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΦΘΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙΣ.  Η ΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΥΛΗ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΕΝΑ.  Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΕΙ Σ’ ΕΜΑΣ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ.  ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ.  ΚΑΝΤΕ ΤΟ.  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΗ, ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ.  ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.