ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΈΛΛΗΝΑ!! ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!! Και σου το λέει και κατάμουτρα: «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!»

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Nikos Salonitis Προχθές Τετάρτη 21/11/2018, το κρατικό ΚΑΘΕΣΤΩΣ για μία ακόμη φορά ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.
ΔΙΚΑΣΕ ΓΙΑ 3Η ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ !!
Και αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχουν…
Ένας δικαστής και ένας εισαγγελέας, ανέλαβαν αυτό το βαρύ έργο…

Σε τι βασίστηκε αυτός ο δικαστής για να βγάλει αυτή την απόφαση;
… Βασίστηκε στην «αναίρεση υπέρ του Νόμου» που είχε γίνει τον Μάιο του 17 και ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ….

Η «αναίρεση υπέρ του Νόμου» που «επιβλήθηκε» πέρυσι, ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ !!
Απλά βγήκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης (η «κορωνίδα» της Δικαιοσύνης…) μέσα στη Βουλή, και ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΤΗΝ “ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ” ΤΟΥ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, είπε το περίφημο : «ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ !!!»…
Μια φράση που θα γραφτεί στα καινούργια βιβλία της Ιστορίας…

Άρα, συνοψίζοντας:

Το 2013 έγινε η 1η δίκη για τα 600, όπου για μοναδική φορά ΕΞΕΤΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ, και το δικαστήριο (παρότι προφανώς ήταν εντεταλμένο να βγάλει έστω και την οποιαδήποτε ποινή), αποφάνθηκε ΥΠΕΡ της ύπαρξης των 600 δις. Καμμία έφεση δεν ζητήθηκε απο κανέναν…

Το 2017, επιχειρήθηκε μια 2η δίκη, με σκοπό να μην εκδικαστεί όπως έπρεπε (μέσω της επικείμενης προδοσίας), όπου το δικαστήριο έκανε πίσω και δεν δίκασε καν, χαρακτηρίζοντας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την επανεκδίκαση μιας τετελεσμένης υπόθεσης που δεν δέχθηκε καν έφεση!

Το 2018 τον Μάιο, ο Υπουργός Δικαιοσύνης ΜΟΝΟΛΟΓΕΙ στην Βουλή, και αυθαίρετα, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, προμηνύει την «αναίρεση υπέρ του νόμου» της απόφασης του 2013, ουσιαστικά ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ!!!

Το 2018 τον Νοέμβριο, ένας δικαστής, βασιζόμενος στην ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗ του Υπουργού λίγους μήνες πριν, αρνείται να εξετάσει στοιχεία και αποφασίζει, ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ κι αυτός, ότι τα 600 δεν υπάρχουν !!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΈΛΛΗΝΑ!!
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Και σου το λέει και κατάμουτρα: «ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ !!!»

Αυτό το «ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ» είναι Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ !!!
ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΈΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΣΚΟΤΏΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Ενώ στην πραγματικότητα, ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΘΑ ΉΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ…
Και ποιο είναι αυτό;
ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, που είναι η καθ’ ύλην αρμόδια να ελέγξει την ύπαρξη ή μη των 600 δις.

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ !!!

Υπάρχει μόνο μια ΔΗΘΕΝ αστεία εσωτερική αλληλογραφία της ΤτΕ (του Ζερβουδάκη προς τον Προβόπουλο), που ΔΗΘΕΝ διέρρευσε στην εφημερίδα ΈΘΝΟΣ, και που βασίζεται σε γενικολογίες του ιντερνέτ… και σε κάποιες “κρυφες” αμαρτίες της ΤτΕ…….
Και αυτό το χαρτί, υποτίθεται ότι μπορεί να αντικαταστήσει ένα επίσημο πόρισμα της ΤτΕ…

Και εδώ γεννάται το μεγάλο ερώτημα:
ΑΦΟΥ ΤΑ 600 Δις ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘ’ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΘΕΣΜΟΥ (ΤτΕ),
Ή ΕΣΤΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ;;;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ, ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ;;;;;

Και να θυμηθούμε εδώ, ότι στην δίκη του 2013, ο ίδιος ο κατηγορούμενος Αρτέμης Σώρρας, έκανε ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, και ζήτησε να παρευρεθεί στην δίκη ο Διευθυντής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο Υπουργός Οικονομικών, ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ….
ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ….
ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΟΙΟΝ ;;;;
ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΠΟΡΙΣΜΑ….

Πόσο θέλεις ακόμη Έλληνα για να καταλάβεις,
και να πάρεις θέση;
Πόσο;;;;
Σήμερα οι Βουλευτές σου σε σκίζουν με την «ασυλία» τους…
Αύριο ένας δικαστής θα σε σκίσει «κατά συνείδηση»…

ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!
ΣΗΜΕΡΑ !!!

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ

……………………………………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

…………………………………………………………………………….

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;

…………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………….

ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ… Η νομοθέτηση καθ’ υπόδειξη των θεσμών και με έξωθεν παρεμβάσεις υποβαθμίζει την ποιότητα απονομής της Δικαιοσύνης. (βίντεο) ( ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ )

…………………………………………………………………………….

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015 ΚΑΤΑ 614,54% ΗΤΟΙ: ΑΠΟ 94δις ΣΕ 770δις = ΔΙΑΦΟΡΑ 676δις !!! ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΤΑ 600δις ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΕΡΣΟΝΕΣ;;; !!!

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ… ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΣΩ ΡΟΗΣ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΕΓΓΡΑΦΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!!
……………………………………………..
ΨΑΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ !!!
……………………………………………..
Ο ΕΧΩΝ ΝΟΥΝ ΝΟΕΙ !!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΩΣ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ !!!

…………………………………………………………………………….

screenshot-3

……………………………………………………………..

ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΤΑ 600.000.000.000$ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ … ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2019 ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ… “ΔΑΝΕΙΑ” !!! ΩΡΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ;;;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΔΕΚΑΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ !!! ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ 600.000.000.000 ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ;;; ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ !!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 300.000.000.000 ΓΡΑΦΕΤΕ ΔΑΝΕΙΑ 600.000.000.000 ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΟΠΟΤΕ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΙΣΑ ΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΡΕ ΖΩΑ;;;

Τα σχόλια είναι κλειστά.