ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. (13/1/2014 απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος συνέντευξης, ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 13/01/2014

ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

Αρτέμης Σώρρας: Τώρα να μην πιάσουμε το θέμα της Λιβύης, όμως όταν βλέπεις την CIA να είναι στη Σαουδική Αραβία, να είναι στο Κουβέιτ, να είναι παντού, ετοιμάζει αυτή το έδαφος για να περάσουνε αμερικάνικα συμφέροντα, αλλά δεν είναι στην ουσία αμερικάνικα αυτά, είναι εβραιοσιωνιστικά συμφέροντα. Ακόμα και απο τον πόλεμο του Ιράκ, θέλω να μου πείτε, η Αμερική, τι στο καλό εισέπραξε. Σαν κράτος τίποτα. Πλήρωσε ο φορολογούμενος καμιά πενηνταριά δις, και τι κέρδισε σαν κράτος; πετρέλαια; Το πήρανε εβραϊκές και σιωνιστικές εταιρείες και πλήρωσε ο αμερικανός, για να μπαίνει μέσα ο εβραίος, να παίρνει πετρέλαιο για εκατό χρόνια. Ο αμερικανός φορολογούμενος τι κέρδισε απο τον πόλεμο αυτό που έγινε για ”το καλό της ελευθερίας” αφού η CIA τον έβαλε τον Σαντάμ πάνω, εγώ τον έβαλα; ή ο αμερικανός πολίτης τον έβαλε; Τελικά ποιανού είναι τα συμφέροντα; εβραϊκά ή αμερικάνικα; Τώρα για να μην κατηγορηθούμε, δεν κατηγορούμε όλους τους εβραίους, αλλά αυτούς που στοχευμένα κάνουνε κακό. Όπως θα μιλήσουμε και για πολύ κακόβουλους Ελληνες. Αυτοί είναι στην ίδια μοίρα με τον εβραιοσιωνισμό. Άρα λοιπόν η CIA είναι υπηρεσία που την φτιάξανε μετά την Bretton Woods, για να προσέχει τα παγκόσμια ταμεία και οι πολίτες να παίρνουν τα λεφτά που δικαιούνται και να μην τους τα παίρνουνε οι κυβερνώντες και οι τραπεζίτες. Γι’ αυτό και επιτρέψαμε και βάλαμε CIA σ’ όλες τις τράπεζες. Όλες οι κεφαλές των τραπεζών είναι CIA.

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Δημοσιογράφος: Στο κτηματολόγιο, δεν είναι καταγεγραμμένα αυτά;

Αρτέμης Σώρρας: Βεβαίως όχι, εδώ είναι το θέμα. Πώς θα φτιάξεις κτηματολόγιο όταν έχεις έναν κατσαπλιά, ο οποίος είναι μια υπηρεσία που ανεβοκατεβάζει το ακίνητο εδώ στην Ελλάδα που οι εβραιοσιωνιστές το έχουν κάνει μαγαζάκι τους; Εχουν την ΤτΕ, έχουν την Εθνική, η Εθνική έχει το χρηματιστήριο δικό της, αυτή το άνοιξε να ξέρετε, το Παρακαταθηκών και Δανείων, είναι της Εθνικής, κι αν δεν το ξέρετε, μάθετέ το, το μετοχολόγιο το έχει πάλι η Εθνική, όλες οι μετοχές της Ελλάδος, περνάνε από αυτήν, άρα τα έχουν όλα. Μετά φτιάξανε το ΤΧΣ το οποίο είναι πάλι των παλιόπαιδων, με κάτι χαρτούρες που΄χει μέσα. Οσα έχω δώσει εγώ για την Κύπρο, αυτοί έχουν βάλει μέσα ένα παλιόχαρτο και μου έχουν δεσμεύσει τις τράπεζες, η Πειραιώς δεν είναι κανενός, τελικά είναι όλοι άφραγκοι, όλοι κινούνται με τα χρήματα των Ελλήνων, την ΤτΕ δεν την ελέγχει κανένας με ειδικό άρθρο, την Εθνική δεν την ελέγξανε ποτέ, του Αρείου Πάγου του έχουν βγάλει το συκώτι, στη Βουλή υπογράφουν ό,τι γουστάρουνε, κι εσύ ρε συνέλληνα μιλάμε ότι εδώ είναι ο τόπος σου;

Δημοσιογράφος: Λέτε για την Πειραιώς… ο κύριος Σάλας δεν είναι ο ιδιοκτήτης που πήρε και την Αγροτική;

Αρτέμης Σώρρας: Ποιός Σάλας ιδιοκτήτης; Ένας άνθρωπος είναι εκεί πέρα, τον οποίο και τον κρατάνε και υπάρχει και περίπτωση να πάει και φυλακή. Έτσι είναι αυτές οι θέσεις. Δεν θέλει και πολύ να πάς και φυλακή, είσαι ήδη μέσα..

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά το κράτος είπε ότι σταμάτησε το εθνικό κτηματολόγιο γιατί χτυπήσανε πάνω σε δημόσια ακίνητα τα οποία δεν είχαν καταγραφεί. Άρα τόσο καιρό, δεν έχουν πληρώσει ούτε φόρο, ούτε τίποτα.

Αρτέμης Σώρρας: Τι φόρο να πληρώσει ένα δημόσιο ακίνητο; Αφού είναι δημόσιο, είναι ολωνών μας. Εμείς πληρώνουμε, και πρέπει να είναι ανταποδωτικός ο φόρος. Σήμερα ο φόρος είναι σκλαβωτικός. Δεν έπρεπε να υπάρχουν φόροι, ειδικά έτσι.

Δημοσιογράφος: Πρωτοσέλιδο της Παρασκευής, στην Αυριανή Μακεδονίας-Θράκης “το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης είναι παράνομο”. Πήραν άδεια για παράδειγμα για 500 τ.μ. και χτίσανε 8.500 τ.μ., και δεν μπορούν να το πουλήσουνε λέει.

Αρτέμης Σώρρας: ..να πουλήσουνε το αστυνομικό μέγαρο! Τελικά θα νοικιάζει η αστυνομία παράγκες απο τους γύφτους για να βάζει τα περιπολικά; Πώς το καταλαβαίνετε; Μας δουλεύουνε.

Δημοσιογράφος: Θα το πουλήσουνε λέει και μετά η αστυνομία θα νοικιάζει από αυτόν που θ’ αγοράσει το κτίριο.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, αν είναι δικό σου είναι ακριβό, ενώ αν νοικιάσεις είναι φθηνότερο, βέβαια. Τη νοοτροπία την καταλαβαίνεις; Σου διαλύουν την Ελλάδα, σου διαλύουν το στρατό, την αστυνομία, τις μυστικές υπηρεσίες, τη γλώσσα, την παιδεία, τις συντάξεις, τα ταμεία, τα πάντα Έλληνα!

Δημοσιογράφος: Λοιπόν, έχω μπροστά μου την εφημερίδα του Σαββάτου 11/1/14, φύλλο 55, Κόντρα news, πρωτοσέλιδο: Ο πρίγκιπας Νικόλαος ετοιμάζεται να φτιάξει κόμμα… παρέδωσε το Καστρί ο Γιωργάκης στον γιό του Κωσταντίνου, και στο συμβόλαιο που υπογράφηκε, τονίζεται ότι ο Νικόλαος θα σεβαστεί το χώρο, και δεν θα γίνονται εκδηλώσεις που θα προσβάλουν ιστορικές μνήμες. Το κάστρο του γέρου της δημοκρατίας παραδόθηκε από το Γιωργάκη, στο γιό του πρώην βασιλιά, Νικόλαο, ο οποίος ετοιμάζεται να ιδρύσει το πολιτικό του κόμμα. Ο Νικόλαος που ζει πλέον μόνιμα στην Ελλάδα, επέλεξε ως τόπο κατοικίας το καστρί, για να ξεπλύνει το μοναχικό παρελθόν, αφού το νέο κόμμα θα απευθύνεται σε ευρύτερα στρώματα, και θα είναι πολυσυλλεκτικό.

ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ “ΒΑΣΙΛΙΑ”: ΠΟΥΛΑΓΑΤΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ SOTHEBY’S

Αρτέμης Σώρρας: Παρέδωσε το Καστρί.. ήτανε κληρονομιά και παρέδωσε ποιανού; Δεν είχε χρήματα ν’ αγοράσει το βασιλόπαιδο; Κι επειδή μάλλον δεν έχει χρήματα να αγοράσει, λέει του Παπανδρέου: δώσε μου τη βίλλα εμένα, αφού εσένα θα σε πάρουν στο κυνήγι, δεν θα είσαι εδώ, άσε μου το σπίτι τουλάχιστον και θα σου υπογράψω κι ένα χαρτί για τα μάτια… κοίτα με τι ασχολείται ο Τύπος. Κοίτα πόσο παιχνίδι παίζουνε! Λοιπόν, αυτά δεν περνάνε αδερφέ! Εν τω μεταξύ, έχω να δώσω ένα μήνυμα στο γιό του βασιλιά. Άκου λεβέντη μου βασιλοπαιδάκι, ο πατέρας σου όταν ήρθε εδώ, κι ο παππούς σου, δεν φέρανε τίποτα εδώ, από την Ελλάδα πήρανε. Φάγανε, ήπιανε, κάναμε λίγο το κορόιδο. Εμείς δεν θέλαμε βασιλιά, έχουμε το ιχώρ άμα θέλαμε βασιλικό αίμα, που είναι ο βασιλιάς των βασιλιάδων. Δεν θέλαμε γαλαζοαίματους, γιατί δεν έχετε και γαλάζιο αίμα. Αν ποτέ εξεταστείς και βγάλεις ελληνικό DNA, να έρθεις να πολιτευτείς. Αν όχι, μην έρθεις, γιατί και το ονοματάκι σου λέγεται Γλίτσμπουργκ, το οποίο δεν είναι ελληνικό όνομα. Σωστά δεν το λέω; ΓΛΙΤΣμπουργκ.. μην παρεξηγηθώ κιόλας!

Δημοσιογράφος: Γλίξτσμπουργκ. Εντάξει, ας κάνουμε και κανένα λάθος, δεν πειράζει.

Αρτέμης Σώρρας: Ναι, ρε παιδί μου, ξέρω πώς είναι.. αυτό το… Γλίτσμπουργκ, είναι ένας λόφος κάπου βόρεια στην Αγγλία. Και για να έχουμε λοιπόν υπ’ οψιν μας, ο πατέρας σου έκανε μια μήνυση στο ελληνικό δημόσιο, δηλαδή, όχι στα πολιτικά λείψανα, που τρώγατε και πίνατε όλοι μαζί με το βασιλιά. Για εκείνη τη δίκη, κι εγώ και ο συνέλληνας μου πληρώσαμε κάτι δισεκατομύρια. Μ’ εκείνα εκεί εσύ έζησες καλά, μου το παίζεις λεζάντα με τα δικά μου τα λεφτά. Δεν έχεις δικά σου λεφτά, και μου το παίζεις και πρίγκιπας. Κι άντε και είσαι, όταν χρειάστηκε πάλι λεφτά ο πατέρας σου, οι εβραίοι της Ελλάδας, Μητσοτάκηδες, CIA κι όλοι οι άλλοι, υπογράψανε ότι ο μπαμπάς σου είχε περιουσία (δεν είχατε τίποτα), και πήρατε τα έπιπλα, αυτά που οι Έλληνες είχανε σκαλίσει και πληρώσει με το φόρο τους για το βασιλιά τους, που ποτέ δεν ήτανε δικός τους, μαζί με καμιά πενηνταριά κοντέινερς, αρχαιότητες. Από πού τα βρήκατε; σας υπέγραψαν τ’ άλλα τα χαζαρόπαιδα οι φίλοι σας και πουλάγατε την ελληνική περιουσία στο Sotheby’s. Tρία χρόνια το Sotheby’s πούλαγε αρχαία! Τώρα τι άλλο θέλεις; Να διεκδικήσεις την ελληνική ψυχή;

Δημοσιογράφος: REAL ESTATE συστήνει η εκκλησία βασιζόμενη στη ρύθμιση του περασμένου φθινοπώρου και ετοιμάζεται να κάνει διαγωνισμό για την επιλογή συμβούλου που θ’ αναλάβει τη διαχείριση της περιουσίας της. Όπως αναφέρουνε τα ΝΕΑ, πρόκειται για εταιρεία αξιοποίησης της ακίνητης εκκλησιαστικής περιουσίας Α.Ε. Από την αρχιεπισκοπή Αθηνών… πιο κάτω λέει ότι πρόκειται ν΄ αξιοποιήσει 25.000 στρέμματα περίπου στην Πεντέλη. Παλαιότερα η εκκλησία είχε επιχειρήσει να εγκαταστήσει μεγάλο φωτοβολταϊκό για 250 ακίνητα στην παραλιακή ζώνη, συν τα 1200 στρέμματα μεταξύ λίμνης Βουλιαγμένης και Βάρκιζας …

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

Αρτέμης Σώρρας: Ποιάς περιουσίας; Aυτής που τους έδωσε ο Θεός; Ό,τι σας έχει δώσει ο κόσμος, είναι δικά σας. Ό,τι έχετε πάρει από αλλού, δεν είναι δικά σας. Δηλώνω λοιπόν, σε όλα τα ”μαυροφορεμένα παιδιά”, που δεν είναι με την Ελλάδα, ότι ξέρω τα πάντα για τα κρυφά τηλεφωνάκια που κάνετε, ότι ξέρω τα πάντα, κι όταν έρθει η ώρα των Ελλήνων, θα με έχετε απέναντι σας. Τότε, όποιος δεν θα είναι με τα συμφέροντα αυτής της χώρας, θα είναι απέναντι.

Δημοσιογράφος Εδώ τώρα η εφημερίδα, λέει αυτά που λέτε τόσο καιρό.Λέει ότι ο σύμβουλος που θ’ αναλάβει να διαχειρίζεται την εκκλησία της αρχιεπισκοπής, στο πλαίσιο της ρύθμισης που είχε ψηφιστεί το περασμένο φθινόπωρο, η οποία αφορά σε συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο, το Δημόσιο θα κατέχει το 50% των μετοχών της εταιρίας, και συνεπώς θα εισπράττει το αντίστοιχο ποσοστό επί των εσόδων που προκύπτουν από την αξιοποίηση των εκκλησιαστικών ακινήτων.

ΤΟ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑ

Αρτέμης Σώρρας: Βλέπετε λοιπόν ότι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μαζευτούμε όλοι μια γροθιά και στο πρόσταγμα της Ελλάδος, η χώρα να έρθει στα χέρια μας, και τότε, όλοι αυτοί δεν θα ξαναπούνε ψέμματα, και δεν θα ξαναληστέψουν το κράτος μας. Όπως το βασιλόπαιδο που θέλει να κάνει κόμμα. Εγώ έχω μια πληροφορία ότι φτιάχνεται ένα υπερκόμμα. Να αντιμετωπίσει ποιόν; Εμένα; Την ΝΔ που δεν υπάρχει; Το ΠΑΣΟΚ που δεν θα μπεί στη βουλή;  Τους ανύπαρκτους ΑΝ.ΕΛ; ή το ΣΥΡΙΖΑ που λένε ότι έχει 15% κι έχει 5-6%. Η πληροφορία μου λοιπόν λέει ότι στο υπερκόμμα θα είναι ο Νικόλας, αν πάει μόνο του για κόμμα είναι κομμένο. Αυτό θα πάει με Μπακογιάννη, ΣΥΡΙΖΑ, Πολύδωρα, θα μαζέψει όλα τα λείψανα. Δεν φταίει αυτό που γεννήθηκε γιος του βασιλιά αλλά θέλω να σεβαστεί κάποια πράγματα που γίνανε κι ότι εδώ είναι Έλληνες, είμαστε το πιο φιλόξενο έθνος, αλλά όταν μας έχουν κλέψει και δυναστεύσει, καλύτερα να φύγει με την προϋπηρεσία που έχει η οικογένειά του.

Δημοσιογράφος: Αν σας ζητήσει ραντεβού ο Νικόλαος θα πάτε;

Αρτέμης Σώρρας: Δεν νομίζω ότι θα αρνηθώ κανένα ραντεβού, ακόμα και μ’ εχθρούς μου. Έχω δικαίωμα ν’ ακούσω όλες τις απόψεις, κι αυτοί την δική μου. Έχουν δικαίωμα ν’ ακούσουν την ελληνική φωνή. Εγώ δεν κρύβω αυτά που θα κάνω, είμαι ο μοναδικός ”παίκτης” παγκοσμίως που λέω και τι θα κάνω. Άμα με χτυπήσεις πισώπλατα, δεν θα κάνω το ίδιο, θα σε γυρίσω προς εμένα και θα σε χτυπήσω. ( μεταφορικά το λέω, θα σε “χτυπήσω” ).

Δημοσιογράφος: Τώρα έρχονται εκλογές δημοτικές κύριε Σώρρα. Θα σας πλησιάσουνε πάρα πολλοί, για να είσαστε χορηγός στις εκλογές τους. Τι τους λέτε;

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA

Αρτέμης Σώρρας: Ένας Έλληνας με ελληνικό αίσθημα και DNA, να εκπροσωπεί τον δήμο του. Να πετάξουνε τα παιδιά που έχουν σκελετούς στις ντουλάπες τους. Κατεβάστε ανεξάρτητους ανθρώπους. Αν πάει ένας υποψήφιος της ΝΔ ας πούμε, τι θα πάει να πει; Ψηφίστε με για να κάνω τι; Αυτοί που το παίζουν ανεξάρτητοι, είναι από πίσω “σκελετωμένοι” κομματάνθρωποι.

Πρέπει να κατέβουνε με το πρόγραμμα των δήμων των άτοκων κεφαλαίων. Των δικών μας κεφαλαίων, των ελληνικών. Τους καλώ να έρθουνε να μου ζητήσουνε τα χαρτιά, να ενημερωθούνε, και να κατέβουνε με σημαία την ανάπτυξη για τον τόπο τους, κι όσοι έχουνε δυναμική παρουσία στο χώρο, με αυτά τα προγράμματα που είναι ανεξάρτητα και δικά μας, χωρίς τόκο. Είναι τρελά ποσά, είναι σε προέγκριση αυτή τη στιγμή.

‘Αρα, και τα λεφτά υπάρχουν και ο θεσμός υπάρχει, οι δήμοι δηλαδή, και να πάρουμε τα λεφτά μας, που είναι κόποι μας, και αποτέλεσμα φόρων παγκόσμιων. Το ότι πληρώναμε το βαρέλι το πετρέλαιο, είναι τα κέρδη μας εκεί μέσα. Αν σήμερα ήμουνα αρχηγός κράτους, δεν θα έβαζα δικές μου εγγυήσεις, θα έβαζα του κράτους μου. Θα έπαιρνα το οικόπεδο 141113, θα έβαζα εγγύηση το πετρέλαιο που έχει μέσα και θα έπαιρνα όσα λεφτά θέλω. Αυτοί δεν το κάνουν γιατί δεν είναι Έλληνες. Δεν έχει η Ελλάδα ανάγκη εμένα, εγώ έχω ανάγκη την Ελλάδα. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι να κατέβουνε ανεξάρτητοι με σημαία ελληνική, να πάρουνε τον δήμο άξιοι άνθρωποι και να πιέσουνε το κράτος, να φύγουνε!

Δημοσιογράφος: Κλείνοντας λοιπόν την πρώτη εκπομπή του χρόνου με τον κύριο Σώρρα εδώ στο Εγγύς της Πόλεως, θα σας πω ότι στις 10 το βράδυ θα δείτε για πρώτη φορά το σήμα του ραδιοφωνικού σταθμού SORRAS FM, με 24ωρη εκπομπή από το ραδιόφωνο του.

Αρτέμης Σώρρας: Αγαπητοί συνέλληνες, η ώρα των Ελλήνων είναι τώρα. Είναι σαν ένα τραίνο που κανένας μας δεν πρέπει να χάσει. Δεν θα ξαναβρούμε καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία από αυτή. Είναι όλα ώριμα, και στην καλύτερη ώρα. Είναι η χρονολογία, ο χωροχρόνος. Είναι θέμα αφανισμού του ελληνισμού. Ενωθείτε όλοι παρά τις διαφορές σας.

……………………………………………………………………………………………..

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 13/01/2014

Τα σχόλια είναι κλειστά.