ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ “ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ”. ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΓΓΕΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΙ κλπ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠ’ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΄΄ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ΄΄ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΄΄ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ΄΄ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΜΟΥ ΛΟΓΙΚΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΜΟΝΟΛΟΓΟΙ ΕΙΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ site. ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΡΕ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ??? ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΑΣ??? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

https://www.aitherikigrafi.gr/ellanioi-arithmoi-dimiourgia-alpha-omega?fbclid=IwAR1x8Rcu597WlfKWjAPXLZDTre5Omhh25zi55KmK7Vi5HeP5pykx_XE_N04

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ, ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, ΚΑΤΑΡΑΣ, ΛΑΤΡΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΗΣ, ΔΕΗΣΗΣ, ΔΟΞΑΣΙΑΣ ‘Η Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ. ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΑΜΕΘΕΚΤΗ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ, ΣΤΟΧΟΥ, ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ‘Η ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΕΙ.

ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ. ΟΛΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.

ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 1, 0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΛΕΞΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΙΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ.

Α – ΡΥΘΜΟΣ! ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Ο ΡΥΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΟΙ ΑΛΦΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. ΕΝΑΣ Α – ΡΥΘΜΟΣ ΠΟΛΛΟΙ Α – ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ Α – ΡΥΘΜΩΝ (ΑΛΦΑ)ΡΥΘΜΟΣ, ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ωΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ωΜΕΓΑ. ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ωΜΕΓΑ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ωΜΕΓΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ (ΑΛΦΑ)ΡΥΘΜΟΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΣ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ, ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΜΙΑΣΜΑ, ΙΕΡΑΤΕΙΟ, ΔΟΓΜΑ.