ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΟΞΑΤΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ(ΜΑΣ) ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δήμαρχος Δοξάτου προς Νοτοπούλου: «Όταν η κυβέρνησή σας αντιληφθεί πως η Μακεδονία είναι ελληνική ελάτε να με συναντήσετε»

Επιστολή προς την υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία βρίσκεται στη Δράμα για να συναντηθεί με τους τοπικούς άρχοντες, απέστειλε ο δήμαρχος Δοξάτου, Δημήτριος Δαλακάκης με την οποία δηλώνει την άρνησή του να συναντηθεί μαζί της τόσο για τις υποσχέσεις που δεν έχει τηρήσει η κυβέρνηση τα τελευταία χρόνια και αφορούν τον Δήμο του, όσο και τους χειρισμούς της στο ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.
Ο κ. Δαλακάκης στην επιστολή του απαριθμεί διάφορα ζητήματα που εκκρεμούν όπως την στέρηση του νερού προς εξυπηρέτηση της δημιουργίας του αγωγού TAP, την μη εξόρυξη λιγνίτη, την βοήθεια στους αγρότες της περιοχής αλλά και την ανέγερση Γυμνασίου – Λυκείου στο Καλαμπάκι.
Ολόκληρη η επιστολή:
ΘΕΜΑ: «Δεν έχουμε έλλειψη σε χάντρες και καθρεφτάκια»
Υπουργέ, κυρία Νοτοπούλου, Ζητήσατε να με συναντήσετε σήμερα ως Δήμαρχο Δοξάτου.
Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταματήσει να προσπαθεί να στερήσει το νερό από τους συνδημότες μου και τον Κάμπο μας προς εξυπηρέτηση του ΤAP
Όταν η Κυβέρνησή σας θα δεσμευτεί εμπράκτως για την μη εξόρυξη ΛΙΓΝΙΤΗ και την εξυπηρέτηση ενεργειακών συμφερόντων. Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταματήσει να στερεί από τους κτηνοτρόφους μας εξισωτικές και βοσκοτόπια.
Όταν η Κυβέρνησή σας θα σταθεί δίπλα στους αγρότες μας, επαναλειτουργώντας τα αντλιοστάσια του ΤΟΕΒ Βοϊράνης.
Όταν η Κυβέρνηση σας θα σταματήσει να παρακωλύει την ανέγερση του Γυμνασίου – Λυκείου Καλαμπακίου
Όταν η Κυβέρνησή σας θα αντιληφθεί πως η Μακεδονία είναι Ελληνική και ότι η Δράμα δεν είναι αποικία.
Τότε ελάτε να με συναντήσετε.
Μετά τιμής,
Δημήτριος Δαλακάκης
Δήμαρχος Δοξάτου

ΠΗΓΗ

………………………………………………………………
ΑΛΦΕΙΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΕ … ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΙΝΑΙ !!! ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΑΞΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΟΥ (ΜΑΣ) ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΑΦΜ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ !!! ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ… ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ FEDERAL RESERVE BANK KAI ΣΤΗΝ WORLD BANK NA KATEBOYN TA 2,300,000,000,000 EURO ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ;;;