Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ !!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΛΜΑΣΙΔΗΣ: ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΤΡΑΓΙΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜ. ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΡΑΓΙΛΟΥ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΕΦΑΝΙ. ΕΚΦΩΝΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΩΝΟΥΣΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ, ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ” ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΦΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΡΑΓΙΛΟΥ”

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΙΣΑΛΤΙΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ: ” ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ”

ΠΕΡΙΤΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑΣ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΚΦΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ.

ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…. ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΕΣ….. ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ….. ΑΔΕΡΦΕ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΝΑΙ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!! ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΕΛΛΑΣ !!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΤΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ !!! Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΝΑ ΜΑΣ… ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΚΟ…

ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ ΧΑΪΑΣΤΑΝ ( ΑΧΑΪΑ ) ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥΣ ΧΑΪΧ ( ΑΧΑΙΟΙ ) ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟ “Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ” !!!