ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 12/6/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 12.6.2018

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ; Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΟΧΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ, ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΟΧΙ Η ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ-ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΠΗΓΕ ΩΣ ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ-ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο Ο.Η.Ε. ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ. ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο Ο.Η.Ε. ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΥΠΟΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ: “ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΟ 51% ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΕΕΙ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΧΟΥΝ 38% Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΕΙ 10% Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΧΕΙ 1%” Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 51%ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, 38% ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, 10% ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, 1% ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο Ο.Η.Ε. ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ , ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΤΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ Ο Ο.Η.Ε. ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ. ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Ο.Η.Ε.. ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΙΔΙΑΚΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ, ΔΕΧΤΗΚΑΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΜΕΡΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε.. ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε.. ΑΡΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε. ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;  ΕΙΣΑΙ Η ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ. ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ

ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ; ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ Φ.Ε.Κ.; ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ, Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ; ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!!

ΛΕΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ. ΩΡΑΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε. ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ή ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΛΑΒΙΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΠΗΓΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΤΙ-ΣΙ

ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΝΤΙ-ΣΙ, ΝΑ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΕΘΝΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΕΙ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ή ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΑΦΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΛΕΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΕΑΝ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑΙ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΩΡΑΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΔΩ ΠΕΡΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΕΔΑΦΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΣ UNION CARBIDE. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η UNION CARBIDE Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η DOW CHEMICAL Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΝΩ Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΡΥΠΑ ΧΩΡΑΦΙ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ: “ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΜΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Ο.Η.Ε. ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΜΑ ΚΑΙ Η ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ. Ο Ο.Η.Ε. ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΙΝΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ Ή ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Ο.Η.Ε.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΥΝΑΒΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Ο.Η.Ε.. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΝΑΙ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ; ΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; ΓΙΑ ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΑΥΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ.

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ. ΜΑ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑ ΤΟΣΟ ΝΕΟ ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΒΑΝΙΑ. ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΧΤΗΚΕ Η ΑΛΒΑΝΙΑ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΕΤΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΖΑΡΙΑ. ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ; ΕΠΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΥΠΗΡΧΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ; ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΚΑΒΟΥΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑ; ΣΚΑΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ; ΜΑ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΩΡΑ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΓΑΝΕ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΣΙΩΝΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΥΠΑΡΧΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ.

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ; ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΕΞΟΡΙΑ

ΚΑΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΑΝΑΠΟΔΑ Ή ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΝΤΕΝΕΚΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΙΑ ΜΟΝΙΜΑ. ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΞΥΛΟ. ΑΓΙΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ. ΧΟΛΥ-ΧΟΥΝΤ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ; ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;

ΕΜΕΙΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΔΑΦΗ. ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ

ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕ ΕΧΕΙ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΝΩΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ. ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΥΤΕ ΜΕ Μ.Μ.Ε. ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΗΛΕΠΟΡΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΕΣΗ; ΓΙΑΤΙ ; ΓΙΑΤΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ. ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΕ; ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΠΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙ ΕΣΕΝΑ. ΑΡΑ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ; ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ; ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ… ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΑΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο Ο.Η.Ε. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΣΟΣΤΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΓΚΕΪ ΜΕ ΤΟΝ ΗΦΑΙΣΤΙΩΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΒΓΑΛΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΧΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ. ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ; ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΡΩΣΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΠΥΚΝΩΝΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ. ΤΥΧΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ Η ΡΩΣΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ MΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ, ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ BEBAIA ΕΝΩ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΛΥΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΑΝΕ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣ ΠΡΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: “Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ.” ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ; ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΛΕΕΙ: “ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.” ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!!

ΑΣΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΡΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΕΙΡΑ ΓΛΩΣΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΟΤΙ “ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΟΙ. ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΑΝ.”

ΕΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

ΕΛΛΗΝΑ ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ

ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΓΥΦΤΟΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΑΛΙΣΤΑ. ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΕΡΒΟΙ, ΞΕΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΟΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΝΩΣΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ. ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ; ΟΣΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ; ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ; ΠΟΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ; ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Ή Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ; Ή ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΗΣΤΕΣ Ή ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ; ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

 

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Η ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΩ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

 

ΘΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

 

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.