ΧΟΥΝΤΑ “ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ” ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΑΞΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ “ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ” ΔΗΜΑΡΧΟ !!! ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ… ΕΣΥ ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπροστά σε εικόνες αυταρχισμού αλλά και μιας γελοιότητας που η Ελλάδα ίσως είχε να αντικρύσει από την εποχή της επτάχρονης δικτατορίας βρέθηκαν οι κάτοικοι της Νάξου που ξαφνικά είδαν πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ μέσα στα πατατοχώραφα να επιχειρούν να καταστείλουν κινητοποιήσεις απλών πολιτών που… «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για ένα τοπικό τους πρόβλημα !!!
Ανθρωπόμορφα όντα με υπερτροφικό μυοσκελετικό σύστημα αλλά υποτροφικούς εγκεφάλους, και με μια πλήρη εξάρτυση που για μια ακόμη φορά στάθηκε ανίκανη να κρύψει την ηθική τους ανεπάρκεια, υπακούοντας στις εντολές της πολιτικής τους ηγεσίας και της κυβέρνησης, δεν δίστασαν να μπουν μέσα στα οργωμένα χωράφια και να χτυπήσουν με τα κλομπς αγρότες και αγρότισσες, ανάμεσά τους και …γριούλες με τσεμπέρια, που ως γνωστόν αποτελούν τον υπ’ αριθμόν 1 κίνδυνο για τη δημόσια τάξη και την ασφάλεια… 

Εικόνες πραγματικά τραγικές καθώς δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία για τον αντιδημοκρατικό κατήφορο μιας κυβέρνησης που όσο πλησιάζει προς την κατάρρευσή της γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, αλλά που ταυτόχρονα θα μπορούσαν να έχουν βγει από κάποιο φιλμ με τον Λουί ντε Φινές και σίγουρα να δώσουν πλουσιότατη τροφή στην πένα του σατιρικού θεατρικού συγγραφέα.

Ήδη από την προηγούμενη Πέμπτη, φροντίζοντας η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να ικανοποιήσει σχετικό αίτημα του νεοδημοκράτη δημάρχου του νησιού, Μανώλη Μαργαρίτη, (φωτό αριστερά) έστειλε στο νησί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την …περιφρούρηση του έργου και την «διασφάλιση της ομαλότητας στην περιοχή» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο χουντικής εμπνεύσεως και αισθητικής έγγραφο του Δήμου.

Σε συνάντηση τους το βράδυ της Παρασκευής οι αγροκτηνοτρόφοι της περιοχής αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους και να μην αφήσουν να ολοκληρωθεί το έργο αφού θεωρούν ότι η μεταφορά του νερού στο δίκτυο που υδροδοτεί τη Χώρα Νάξου θα είναι επιζήμια για τις δικές τους περιοχές που το έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο το πρωί οι αγροκτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στη γεώτρηση και, στην προσπάθεια τους να περάσουν, δέχθηκαν τη μανία των «ανδρών» των ΜΑΤ που δεν δίστασαν να δείξουν την …«ανδρεία» τους χτυπώντας ανθρώπους που, μόνο και λόγω ηλικίας, μόνο τον σεβασμό μας θα μπορούσαν να δικαιούνται.

Παρόλα αυτά ωστόσο οι αγροτοκτηνοτρόφοι κατάφεραν να περάσουν και αρνούνται να αποχωρήσουν από το σημείο αν δεν λάβουν διαβεβαιώσεις για τη ματαίωση ενός «έργου» που δεν καταστρέφει απλά την παραγωγή τους αλλά και την ίδια την τοπική οικονομία, δηλαδή την ίδια τους τη ζωή. 

…………………………………………………………………………………

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΦΕΙΟΥ:

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΙΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΡΟ ;;;

ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ… ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ;

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !!! ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ !!! ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟ ΑΞΙΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ !!!

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”

«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.». ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

https://www.facebook.com/esydpkm/videos/1257574517718783/?fref=mentions&__xts__[0]=68.ARDn00lOrQiAWBA3HZYK9-8RgndKsGkTu1-J8isP2YSLhqcgP61mB_aDIe_du25vuWQoPrvfPg6WO9Xblc3Vnu-3Scp3qYzIxr5vjso6cocUv-d8qMRTBnsCc8044HACbEmksWzkhqiCh-tqNe3GFwy683UGWlFSitNjwiMk8eCA4ATHqv4HIw&__tn__=K-R