ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ 6-2-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 ΜΗΝΥΜΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 6-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ. ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ «ΓΙΑΝΗ» ΜΕ ΕΝΑ “Ν” ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ!!!  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ;

ΥΠΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ.  ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ!

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟΥ ΛΕΕΙ: “ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΟΥ ΕΝΑ Φ.Ε.Κ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017, ΤΟΥ 2016;”  ΚΑΙ ΤΟY ΛΕΕΙ… “ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4444”.

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ… ΜΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ… “ΠΑΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ…ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.  ΑΣΤΟ, ΑΣΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ;  ΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΟΥΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ;

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Φ.Ε.Κ.!  ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ:  “ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4444 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ”  ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΒΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ… KREMLINGS ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ;;;  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;  ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΝΤΖΕΣ ΣΟΥ;;;  ΚΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ.

ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ..” ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΙΔΑΣΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙΣ, ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ “ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Φ.Ε.Κ.”  Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Φ.Ε.Κ. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ, ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

ΚΑΙ ΡΕ ΑΛΛΟΦΡΟΝΑ, ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;;; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3 ΦΟΡΕΣ!  ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ 2018 ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ!

ΚΑΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ…“ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ ΕΙΣΤΕ;”

ΑΑΑΑΑ!!! ΕΙΧΕ ΚΑΜΜΙΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ;;;

ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ;  ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΟΝΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ;  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ;

ΣΕ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΤΙ ΡΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ!  ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 670ΔΙΣ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ;;; ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΤΕ!!!

ΓΙΑΤΙ ΡΕ NA ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;;;

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΡΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΞΕΥΤΙΛΑ! ΤΙ ΛΟΓΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΜΙΛΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ, ΕΓΥΡΙΖΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.  ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΛΑΤΣΟΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΤΟΣΑ ΔΙΣ;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;;;  ΠΑΡΑ ΛΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ;;;

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ.  ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ.

ΑΝ ΕΙΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΝΑ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΡΕ ΓΙΑΝΗ!  KREMLINGS, ΡΕ, KREMLINGS!  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ Φ.Ε.Κ… ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΜΟΥΝΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ, ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΤΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΠΑΛΙΟΖΟΜΠΙ!!! ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΩ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ!!! ΠΛΑΣΤΟ ΕΙΠΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΕΙΠΕΣ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ ΡΕ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ.  ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΤΣΑ ΑΠΑΝΩ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΛΛΟΦΡΟΝΕΣ, ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ, ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΡΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ 2018!  ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΤΕ;  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΙΓΟ;  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ.  ΓΕΛΟΙΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ!  ΟΛΟΚΛΗΡΟ Φ.Ε.Κ.  ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ, “ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ! ΝΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΟ GOOGLE, ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ INTERNET, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ, ΟΡΙΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΝΟΜΟΣ!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ” ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,  ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ!

ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΙΚΟ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ!  ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΓΕΣ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΑΤΙΕΡΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΓΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ.

ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!  ΑΥΤΟΙ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ.  ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ;;; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;;; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.  ΑΥΤΟ ΤΟ KREMLINGS!!! ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΨΗΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥ;;; ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.  ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ;;;  ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΤΑ 600ΔΙΣ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ;

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ;  “ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΗ”.  ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ;

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΔΗΘΕΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟ!!! ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙ;;;

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ.  ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΜΕ Φ.Ε.Κ., ΟΛΑ.  ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.  ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;  ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ.

ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.

ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙ!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΝΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,  Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣ!!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.