ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ 27-11-2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 27-11-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Μ’ ΕΣΕΝΑ.  ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΟΛΑ.

ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.  ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΟΡΦΕΑΣ»  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ.  Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ «ΟΡΦΕΑΣ».  ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΣΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ… ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΟΡΓΑΝΩΝΕΣΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΙ.

ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ.

ΟΣΟ ΤΟΥ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΑΥΤΟΥΣ, ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΚΕΝΟ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.  ΑΠΟΦΑΣΗ; ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ. ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ; ΣΟΥ ΕΒΓΑΛΕ.  ΚΑΛΗ.  ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ; ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΕ.  ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ.  ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.  ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΡΧΕΙΟ.  ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ.  ΜΗΝ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΤΣΙ. ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΑΝΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΤΥΠΩΝΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΕΙΟ.

ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.  ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, ΠΗΓΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.  ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.  ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ».  ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΤΣΙΠΡΑ.  ΟΡΙΣΤΕ. ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΑΤΟΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.

«ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ.  ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΡΩΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.  ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ».

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.  ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΗ, ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΠΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΛΟΙ.  ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ.  ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ.  ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ.  ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΤΟΤΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.  ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.  ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.  Ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΤΕ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΙΩΝΕΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΝΑΝ-ΕΝΑΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.  ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΡΑΚΤΟΡΟΥΣ, ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.  ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.  Ή ΔΥΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.  ΕΤΣΙ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.  ΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΜΕΣΑ Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΣΑΣ.  ΟΛΑ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΑΝΑΡΧΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΑΝΑΡΧΩΝ ΦΟΡΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ.

ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΖΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.  ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.  ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΜΕ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ! ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ.  ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΝΤΟΥ.  ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ.  ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΤΥΠΑΤΕ;  ΚΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ!  ΔΩΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.

ΑΝΟΙΞΤΕ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ 500.  500 ΚΑΙ ΒΑΛΕ.  ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ!

ΣΕ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.  ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ.  ΑΛΛΟ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.  Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  Ή ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.  Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΕΥΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.  Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟ ΑΘΛΗΜΑ!  Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΡΗΤΟΡΙΚΗ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΓΕΝΙΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ!  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΚΑΣΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΡΗΤΟΡΕΣ! ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΑΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;  ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΩΦΕΛΟΣ;  ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΗΛΑΔΗ!  ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ;

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ, ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ, Ή ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ.  ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ ΑΠ’ ΟΤΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ… « ΝΑΙ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΑΥΤΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ».  ΠΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ 1.000.000 ΘΕΣΕΙΣ; 1.000.000 ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!  1.000.000 ΘΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!  1.000.000 ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΡΟΥΝ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΚΥΡΙΑΡΧΕΣ ΘΕΣΕΙΣ!  ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!

ΑΡΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΗ.  ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ!.

ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ.  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΟΘΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ, ΓΕΛΟΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ.

ΑΥΡΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.  ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΣΤΑ.  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑΚΟ.

ΑΡΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ!

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ.  ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΘΕΣΕΩΝ!  ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗ!  ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ!

ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΚΛΑΒΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ Ή ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΣΟΥ.  ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΑΡΑ, ΚΑΚΩΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ.  ΘΑ ΤΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!  ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ.

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Η ΘΕΣΗ.  ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, Ή ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ.  ΠΑΡΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.  ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ!  ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΘΕΣΗ.  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΘΕΣΗ.  ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΠΑΡΤΗΝ! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!

ΑΡΑ ΚΑΚΩΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ.   ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΝΕΦΟΚΑΜΜΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ, ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ.  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝ;  ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.  ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ;  ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΤΥΧΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΧΩΡΕΣ ΓΟΥΑΤΕΜΑΛΑ, ΜΟΝΖΑΜΒΙΚΗ, ΓΙΑΧΑ ΠΙΠΙ, ΤΑΝΤΟΥΜ.  ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΝ;  ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ;  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΟΥΛΑ,  Ή ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΧΑΠΙΑ,  Ή ΦΑΡΜΑΚΑ, Ή ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, Ή ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, Ή ΝΑ ΣΕ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕΙ;

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΛΑΔΟΙ.  ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΚΡΕΜΜΙΣΕΙ.  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ; ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΑ; ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ;

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ, ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΩΣ ΑΞΙΟ ΜΥΑΛΟ, ΩΣ ΔΙΚΑΙΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.  ΣΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΕΓΩ.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ.  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ; ΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ.  ΛΟΙΠΟΝ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ.  ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΕΤΕ… ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΕΙΝΑΙ;  ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗ.  ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΠΟΤΕ.  ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΩ ΠΟΤΕ.  ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑΣ.

ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΙΜΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΩ, ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΣΗ.  ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 500, ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ, ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥΖΑ.

ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΤΕΧΜΙΟ.

ΟΛΟΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ.  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.  ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!  ΕΛΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;  ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!  ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!  ΕΛΑ!  ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΞΕΧΡΕΩΣΑΝ; ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;  ΝΑΙ. ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΔΑ, ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ, Ή ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ.  ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ.

ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΑΝΕ.

ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ, ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ.  ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.  ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ.  ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΕΙ;

ΑΡΑ ΟΣΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΑ.  ΕΤΣΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΟΛΟΙ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.  ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΣΑΣ.  ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.