ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ 11-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 11-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ!

ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΙΜΗ! ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΡΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ!

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, Ή ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ, ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ.

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΟΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΕΤΣΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ.

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ!  ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΒΑΡΩΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ.

ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.  ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΥΓΕ!  ΜΠΡΑΒΟ!

ΟΛΟΙ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!  ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.