ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ 8/10/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ 8.10.2018

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΚΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ  SORRAS TV ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΊΤΗ,  ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.

ΌΠΟΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Α’.

Ο ΦΩΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΠΥΚΝΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΘΕΤΕΤΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΌΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ. Ο ΦΟΡΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ.

ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΤΟΥ Ε.ΣΥ ΝΟΜΙΚΟ ΚΤΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ  ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΥΣ ΘΕΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΑΜΠΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΌΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ EMAILS ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΑ MANUAL ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ- ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΙΞΩ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ 1350 ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κ.Ε.Δ.Ε Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΕΛΘΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΠΛΟΣΚΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ  ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΌΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ Κ. ΜΠΑΜΠΑΝΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ  ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΛΑΟΥ ΚΙ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΦΡΑΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ-ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ, ΑΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΤΕ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΜΑΘΕΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΡΤΟΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΤΟΣΟ ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ.

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΛΙΒΑΝΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΧΙ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΕΣ ΦΩΤΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΡΟΒΑΤΕΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΦΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.

ΣΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΤΑΓΜΕΝΟΣ, ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ EMAILΚΑΙ  ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΑΡΧΗ ΑΥΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΤΡΙΤΩΝ Ή ΕΝΟΙΚΙΑ ΠΟΥ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΊΤΗΣ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ Η ΑΑΔΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΙΑ ΑΡΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΣΚΕΙ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ – ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ-  ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΙΤΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.

ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΣΤΗΘΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΦ ΕΑΥΤΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΗ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Δ.Ο.Υ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ Δ.Ο.Υ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ, ΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ. ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ.

 ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ Η ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ!

ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΥΣΩ ΠΛΕΟΝ, ΤΟ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΩ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ   ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΔΩ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΠΙΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ Ή ΕΝΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΜΕ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΡΑΦΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΡΑΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΡΗΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΚΑΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ… ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΙ ΤΙΤΛΟΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΤΛ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΦΕΤΕΙΩΝ ΚΛΠ. ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ… ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΤΕΤΕ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΌΠΟΤΕ… ΑΝ ΚΑΤΙ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΑΡΙΝΑ…

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΕΧΩ ΨΗΣΕΙ… ΠΟΛΛΑ

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΑΔΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ  ΕΝΝΟΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΜΑΧΩΝ, ΕΙΡΗΝΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ, ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΚΛΑΪΚΕΥΜΕΝΑ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΕΛΘΩ ΣΕ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΗ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΙΜΩΣ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΟ…

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΗ. Η ΔΕΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ.

ΑΡΧΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ Δ.Ε.Η  ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΟΥΝ ΤΑ ΑΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ, Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ «ΠΡΑΓΜΑ» ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ:ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΦΟΒΕΡΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟ Υ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ Ελλάδα. ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΒΩ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ, ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΤΗΝ ΘΑΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ.

ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ.

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. Η Δ.Ε.Η. ΕΧΕΙ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, Δ.Ε.Η. Δ.Ε.Δ.Υ.Ε Α.Ε ΛΕΕΙ ΕΠΑΝΩ.

ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ!! ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΣΤΙΑΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ Δ.Ε.Η Α.Ε.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΑΝ Δ.ΕΗ. Α.Ε.

ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΧΩΡΑΦΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΕΓΩ ΑΝ ΕΧΩ ΜΙΑ Α.Ε. ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

Φ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ, ΤΟ ΝΕΡΟ.

Μ. ΛΑΤΣΗ:  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ… ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΛΥΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ. Η ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ.. ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΜΗΝΕΣ ΚΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ : «ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ». ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΝΟΩ ΟΜΩΣ ΑΣΤΙΚΑ, ΟΧΙ ΠΟΙΝΙΚΑ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. Ή ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Ή ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΑΓΩΓΗ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ, ΟΤΑΝ Η Δ.Ε.Η. Α.Ε ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ, ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ., ΑΥΤΟΔΙΚΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΟΙΟΝΙ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Η ΙΔΙΑ Ή ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ή ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΥ ΟΗΕ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΕΝΔΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΟ. ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΟΛΑΣΜΟ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ, ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ.. Ο,ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ!

ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΥΝΕΔΕΣΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΔΙΩΤΩΝ ΤΙΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Η ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΑΩ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΒΩ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΥΘΙΣΩ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

ΠΡΙΝ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η Δ.Ε.Η ΚΑΙ Η Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ Κ.Ε.Δ.Ε. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΗ, ΟΣΟ ΙΣΧΥΕ Ο Κ.Ε.Δ.Ε. ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΤΟΥ Κ.Ε.Δ.Ε. ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ «ΔΩΣΕ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ!» ΜΕΣΩ ΑΠΟΦΑΣΗΣ!

ΆΡΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΙΤΛΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥ! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ, ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ! ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ «ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ», ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ. ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΔΩ. ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΟΥΤΩΣ Ή ΆΛΛΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ «ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ…»

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ! ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΕΜΑΘΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΗ ΩΡΑ.

ΕΝΩ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ, ΕΝΑΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΤΟΝ ΝΟΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, ΈΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΚΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ, ΕΝΑΣ- ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ.

ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΕΣΚΟ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΛΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ  ΧΑΙΡΕΤΑΜΕ. ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ. ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ.. ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΧΘΕΣ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΒΓΑΛΑΝΕ;

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΚΟΒΕΙ ΣΤΑ 4 …ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΤΑ 104 ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ. ΜΟΝΟ ΣΤΑ 4 ; ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ. ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ – ΜΙΑ. ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ 67650..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Η 67650 ΗΤΑΝ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΡΕΣΟΥΝ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΚΕΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ 15ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017, ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ..

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΆΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ …

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΝ 67650. ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ. ΟΛΟΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΡΙΟ 2 ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ. ΔΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΕΘΗΚΕ ΠΟΤΕ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΞΑΜΕ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΜΑΣ Κ ΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΘΕΝΑΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ….

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΑΣ ΣΕ ΕΥΛΟΓΗΣΩ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ΦΥΡΙ ΦΥΡΙ.. ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ…

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΜΑΖΙ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟΝΟΥΠΩ …

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΕΙΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ.

ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ, Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ..

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ. Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΛΛΑΚΗ

Μ. ΛΑΤΣΗ: Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ – ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ; ΤΟΥ ΡΗΝΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑ;

ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΨΕΥΔΩΣ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕ, ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΤΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΩΝ ΕΞΕΔΟΘΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ!

ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ «ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ», ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ, Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΑΛΜΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑ!!!

ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 2 Η ΩΡΑ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΗΜΕΡΑ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΙΣΩΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΨΑΞΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΤΛ. ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΗΝΥΣΗ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΡΕΙΣ. ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ Η ΜΙΑ, ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ Η ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΝΑΙ ΚΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ – ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ- ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΟΘΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 67650.

ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΜΕ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ!!

ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΥΡΡΑΦΗ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΙΣ ΕΝΩΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΡΡΑΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ Ή ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ ΚΤΛ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ! ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ; ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ ΤΙΤΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΛΟΣ;

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: Ο ΤΙΤΛΟΣ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ! ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ 3 ΕΤΩΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΕΚΤΙΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ. ΚΙ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 10 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ.

ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΘΕΣΕ ΕΑΥΤΟΝ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΕΚΟΥΣΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΕΩΣ. ΆΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ; ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΛΛΗΨΗ; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!! ΆΡΑ Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ, ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ, ΆΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΩΚΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ Α’ ΕΙΔΙΚΟΥ ΑΝΑΚΡΙΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΦΑΝΗ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΠΛΕΟΝ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ!

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΔΟΛΟ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΞΙΣΤΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΜΙΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ;  ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΈΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΜΙΣΕΙ Ή ΟΧΙ, ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΩΡΕΙΑ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΤΑΝΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΜΗΡΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΟΛΗ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!

ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΤΕΣΤΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΠΟΥ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΥΠΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΤΩ ΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΝΤΙ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΟΥΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΪΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15-11-2017, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΙΡΕΣΙΒΑΛΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΙΚΗ. ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΙΟΠΑΓΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. ΆΡΑ ΕΔΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΜΙΑ ΑΠΡΟΣΦΟΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ. Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ 2/2017 ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ Η 67650 Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΙΣΧΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ 107376 ΤΗΣ 15ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017.

ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΩΝΙΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΟΧΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝΟΥΝ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ!

Ε, ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ! ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΑΚΡΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΛΛΗΨΗ. ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΚΤΙΘΗΚΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΥΝΕΛΗΦΗ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΡΑΤΗΘΗ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ, ΆΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΆΡΑ ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΩΡΕΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΑΘΗ. ΑΛΛΑ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥΤΗ Η ΧΩΡΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΥΤΕ Η ΑΑΔΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΥΤΕ Η Δ.Ε.Η. ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΟΥΤΕ Η Ε.Υ.Δ.Α.Π ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ.

ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΥΨΕΙ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΟΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ. ΆΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΕΜΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ.

ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΕΥΡΑ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΓΑΛΗ, ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΜΑΖΙ… ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ! ΓΙΑΤΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ… ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΛΟΝΙΖΟΥΜΕ. ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ! ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΜΕ ΠΗΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ. ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;; ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΟΛΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΗ. ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ΤΟ 2013, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΕΡΣΥ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2017. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: ΘΑ ΕΠΙΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Φ. ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ: ΗΔΗ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ, ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΛΛΟΥ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΜΑΧΕΣ;

ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΒΑΛΤΕΤΣΙ, ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ, ΣΙΓΑ- ΣΙΓΑ ΣΦΙΓΓΕΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΜΕ.

Μ. ΛΑΤΣΗ: Ο,ΤΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο,ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ  ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΦΩΤΗ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ. ΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ Ή ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Ή ΕΦΥΓΕ; ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ. Η ΜΕΝΕΙΣ Ή ΦΕΥΓΕΙΣ. ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ Ο,ΤΙ Κ ΑΝΕΤΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.

ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΥ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.