Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!! 30/9/2012 !!! Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛ ΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600.000.000.000$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΩΣ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΕΩΤΕΡΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!! 30 – 09 – -2012 Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ !!!

Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛ ΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600.000.000.000$ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ !!! 

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ ( ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ Pathfinder , ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΚΟΥΓΚΛ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΠΟΙΟΣ “ΑΛΦΕΙΟΣ” ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΑΜΕΣΩΣ …) .

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ … ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ … ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ !!! ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ !!!

…………………………………………………..

ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ …

…………………………………………