ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΡΙΣΑ 22/09/2018 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ 22/09/2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΥΨΟΥΣ 115,5, ΤΡΙΣ. ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ 2007 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΣΣΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΦΑΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΤΗΝ 67650/2013 ΚΑΙ ΤΗΝ 107376/2017) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ Η ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ «ΦΕΚ: ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ» ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

ΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΜΟΝΟ ΕΙΣ ΟΦΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ-ΔΟΓΜΑ-ΧΡΩΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ. Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ.

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ

https://esyperiferiakentrikisellados.blogspot.com/2018/09/22092018.html