ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟ ΗΧΩ FM 99,8 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 14/9/2902 ( απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Χωρίς κατηγορία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΡΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΟ ΗΧΩ FM 99,8 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΡΗΤΗΣ 14.9.2018

ΗΧΩ : Έχουμε την τύχη να έχουμε εδώ ζωντανά μαζί μας τον Γιάννη Δάρα που είναι μέλος του 9μελούς του Πολιτικού Φορέα πανελλαδικά εκπρόσωπος τύπου, να τον καλημερίσω από την Ιεράπετρα….

ΔΑΡΑΣ: Καλημέρα σε όλη την Κρήτη , σε όλη την Ελλάδα και εν γένει σε όλον τον πλανήτη εφόσον ακούγεστε παντού, από ό,τι γνωρίζω.

ΗΧΩ: Ναι, ιντερνετικά πάει παντού η φωνή μας, σε όλους τους απόδημους συμπολίτες μας συντοπίτες μας κρητικούς και σύμφωνα με τα στατιστικά μας στοιχεία. Από πού να ξεκινήσουμε;

ΔΑΡΑΣ: Αν θέλετε κι αυτό θα είναι καλό για τους ακροατές μας να ορίσουμε λίγο τι εστί ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους των Ελλήνων Συνέλευσις. Εδώ και πολλά χρόνια στην καταγεγραμμένη επίσημη ιστορία μας δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο ξανά και αυτό είναι το πιο σημαντικό να καταλάβουν όλοι οι ακροατές μας και τι εννοώ με αυτό.

Πάντα, ο πολίτης ως Κυρίαρχος, εκτελούσε τα Κυριαρχικά του καθήκοντα πηγαίνοντας κάθε 4 χρόνια και ψηφίζοντας τους διαχειριστές οι οποίοι θα διαχειρίζονταν τον πλούτο του, την περιουσία του, το κράτος του εν γένει. Βέβαια, αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα.
κατανοήσαμε λοιπόν εμείς οι πολίτες, οι Έλληνες, ότι κάνοντας αυτή την διαδικασία και μάλιστα δίνοντας και ασυλία που για εμάς είναι εντελώς αντιδημοκρατικό να δίνεις ασυλία σε έναν διαχειριστή, ο οποίος διαχειριστής διαχειρίζεται τον πλούτο τον δικό σου, την χώρα σου, την ζωή σου, την ζωή των παιδιών σου, των προγόνων, των απογόνων.

Άρα, λοιπόν είδαμε ότι όλη αυτή η διαδικασία έβγαζε σε αδιέξοδο,  φτάνοντας την Ελλάδα μας στην σημερινή κατάσταση, η οποία είναι μια κατάσταση χαοτική, μια κατάσταση στην οποία έχει παραβιαστεί κατάφωρα το Σύνταγμα  μας, το γνωρίζουμε όλοι, μια κοινωνία η οποία παραπαίει, μια εξωτερική πολιτική και μια εθνική στρατηγική η οποία δεν υπάρχει.

Άρα έχουμε ένα πολιτικό κατεστημένο χωρίς κόστος πλέον κι έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε το εξής: κάτι πολύ απλό και κάτι που είναι  μέσα στις υποχρεώσεις μας θα έλεγα, ως ενεργοί πολίτες και Κυρίαρχοι Αυτόχθονες Ιθαγενείς.

Το 2015 μέσα από 110 τοπικούς αυτοδιοίκητους Οργανισμούς, αυτοχρηματοδοτούμενους, αποφασίσαμε και δώσαμε την Εντολή να ιδρύσουμε τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». Το όχημα δηλαδή το οποίο θα κάνει κάτι πολύ απλό, θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Δηλαδή, τι εννοώ με αυτό….Εφόσον οι μηχανισμοί γνωρίζουν όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία που έχουμε εμείς οι Έλληνες, όλες τις διαδικασίες τις έχουν αναγνωρίσει, αλλά δεν τις εκτελούν, είμαστε υποχρεωμένοι  να αναλάβουμε εμείς οι ιδιοκτήτες την διακυβέρνηση της ίδιας μας της χώρας και το πολιτικό όχημα που θα το κάνει αυτό είναι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Άρα, δεν μιλάμε για έναν κομματικό σχηματισμό ο  οποίος έχει έναν κομματάρχη που κόβει και ράβει  κατά το δοκούν.

Εδώ έχουμε μια πραγματική Δημοκρατία στην βάση της όπου ο Κυρίαρχος Πολίτης  παίρνει τις αποφάσεις κι αυτός έδωσε την Εντολή λοιπόν να ιδρυθεί αυτός ο Πολιτικός Φορέας. Άρα, είμαστε κάτι τελείως διαφορετικό στην βάση του.

ΗΧΩ: Με δημοκρατικές διαδικασίες, καταλαβαίνω εγώ, θα εκλεγούν και οι εκπρόσωποι σας  για συμμετοχή στις εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές.

Γ. ΔΑΡΑΣ: Ο Πολιτικός μας Φορέας είναι έτοιμος, κάθε μέρα οι κινητοποιήσεις μας είναι πανελλαδικές, παντού σε όλη την Ελλάδα γίνονται ομιλίες και ενημέρωση του κόσμου γιατί πρέπει να γνωρίσει ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ο δικός του Πολιτικός Φορέας.

Εμείς πλέον δεν ζητάμε ψηφοφόρους, εμείς ζητάμε τον ίδιο τον Πολίτη να έρθει ενεργός και να είναι αυτός υπεύθυνος για την διαχείριση της ίδιας του της ζωής και των περιουσιακών του στοιχείων, είτε είναι τα προσωπικά του, είτε είναι τα εθνικά περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν σε όλους τους Έλληνες, σε όλους τους Πολίτες εν γένει.

ΗΧΩ: Οπότε μπορούμε να μπούμε και σε κάποιες Προγραμματικές Δηλώσεις κ. Δάρα.

Γ. ΔΑΡΑΣ: Βεβαίως! Να ξέρετε κάτι και θέλω να το γνωρίζουν όλοι οι ακροατές μας, ότι η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ο Πολιτικός Φορέας,  έχει τονίσει από την αρχή κι έχει ορίσει ότι δεν έχει χρώμα, δηλαδή δεν ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους από το χρήμα, δεν έχει κόμμα και δεν έχει δόγμα. Είναι τα τρία πράγματα που μας χωρίζουν, εμείς, σκοπός και στόχος είναι η Ένωση όλων των Ελλήνων με τελική διαδικασία την εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

Η εγκαθίδρυση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ είναι αυτή που θα αποκαταστήσει την Δημοκρατία με Πρωτόκολλο, το οποίο δεν υπήρχε ποτέ και τι εννοώ με αυτό:

Το Πρωτόκολλο είναι Αξιών και Αρχών με Πολιτειακών Νόμων Νομοτελειακών, τα έχουμε αναρτήσει δημόσια και βάσει αυτού του Ελληνικού Αξιακού Πρωτοκόλλου, θα παράγονται όλοι οι Νόμοι και βέβαια, είναι κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα.

Γι αυτό Βλέπουμε παράνομους Νόμους να δικάζουν ανθρώπους και πολίτες, βλέπουμε έναν κρατικό  μηχανισμό να επιτίθεται στον Πολίτη. Έτσι λοιπόν εμείς και την Ιδρυτική Διακήρυξη και το Καταστατικό μας και τις Προγραμματικές μας Δηλώσεις και ό,τι θα πράξουμε και θα κάνουμε και τον Πλούτο μας, ο οποίος είναι αποδεδειγμένος από τους ίδιους τους Θεσμούς, εμείς δεν έχουμε τον νόμο στα χέρια μας, άρα λοιπόν ό,τι περιουσιακό στοιχείο έχει ο Πολιτικός Φορέας, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, εν γένει,

Δηλαδή, τι εννοώ τα 600 δισεκατομμύρια που είναι Περιουσιακό στοιχείο των ΕΛΛΗΝΩΝ,  τα προεγκεκριμένα Κεφάλαια από τους Καταπιστευματικούς Λογαριασμούς τους Κληρονομικούς, του Έθνους των Ελλήνων και οι Μετοχές της Τράπεζας Ανατολής που πάλι είναι των ΕΛΛΗΝΩΝ  και είναι ένα πολύ σπουδαίο και τεράστιο ζήτημα που θα έπρεπε κάποια στιγμή να το συζητήσουμε και όλα αυτά είναι πιστοποιημένα και κατατεθειμένα στον Άρειο Πάγο.

Άρα, εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες έχουμε δεσμευτεί ότι θα πράξουμε αυτά που πρώτα έγιναν από τον Πρόεδρο μας τον Αρτέμη τον Σώρρα και μέχρι σήμερα από όλους εμάς, πρώτα πράξαμε λοιπόν και μετά δηλώνουμε και καταθέτουμε εγγράφως αυτά που πράξαμε και δηλώσαμε.

Οι Προγραμματικές μας Δηλώσεις  είναι λοιπόν σε δημόσια θέα και μπορεί ο καθένας να τις βρει. Θα σας πω ενδεικτικά ότι σε όλους τους τομείς, υπάρχουν πολλοί βασικοί τομείς και ένας από τους τομείς είναι η Φορολογική Πολιτική που θα ακολουθήσουμε εμείς οι Έλληνες.

Ενδεικτικά, θα σας πω στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ που θα εγκαθιδρύσουμε τα διόδια καταργούνται γιατί στερούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών μέσα στον Ελλαδικό χώρο με παρόχους σήμερα των εθνικών οδών, δηλαδή θα διαπραγματευτεί η Πολιτεία, η φορολογία εισοδήματος θα αρχίζει από τα 15.000 ευρώ. Δεν υπάρχει φόρος εισοδήματος και φόρος ακίνητης περιουσίας, όπως υπάρχει σήμερα. Δεν μπορώ εγώ δηλαδή να παράγω και εγώ ο ίδιος να φορολογώ τον εαυτό μου, για τον χρόνο και την εργασία μου! Αυτό δεν είναι δημοκρατία. Βεβαίως, έχουμε καταθέσει κι έχουμε πει, ότι θα καταργηθούν όλοι οι υπάρχοντες φόροι. Ο φόρος της ακίνητης περιουσίας, δεν μπορεί ο γονέας να μεταβιβάζει στο τέκνο του, την περιουσία και να φορολογείται!  Αυτό δεν έχει κανένα νόημα.

Τα τέλη κυκλοφορίας, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα, δεν θα είναι πάνω από 50 ευρώ ετησίως, γιατί δεν υπάρχει λογική κι όταν μιλούσα για Αξιακό σύστημα, μια πολύ σοβαρή Αξία στην Πολιτεία μας είναι η Λογική, είναι η Νόηση.  Δεν μπορούμε να βλέπουμε τα πράγματα εκτός της Λογικής διεργασίας, δηλαδή της αποδεικτικής οδού.

Άρα λοιπόν έχουμε αυτοκίνητα με 4 ρόδες που πατάνε την άσφαλτο, στα οποία υπάρχει διακύμανση στα τέλη κυκλοφορίας από 150 ευρώ μέχρι 1400. Αυτό δεν έχει νόημα για εμάς.

Δεν θέλω να μακρυγορήσω και να κουράσω τον κόσμο…

ΗΧΩ: Εγώ θα ήθελα να κάνω κάποιες διευκρινήσεις, λέτε «χωρίς κόμματα…» πολιτικά πού θα μπορούσε να ενταχθεί πολιτικά, ο Πολιτικός Φορέας. Έχουμε συνηθίσει , ας μη το πάω κομματικά και να λέω ονόματα κομμάτων, αλλά έχουμε συνηθίσει να λέμε, αριστερά,  κεντροδεξιά, δεξιά, πιο δεξιά…. Πού τοποθετήστε εσείς;

Γ. ΔΑΡΑΣ: Είναι πολύ καλή η ερώτηση σας γιατί  μου δίνει η ευκαιρία να σας πω η Δημοκρατία και ο Ελληνισμός είναι ο Κύκλος και την στιγμή που τεμαχίσαμε τον Κύκλο και τον κάναμε κομμάτια, χάσαμε την ολότητα της ίδιας της δημιουργίας μας. δηλαδή, δεν υπάρχει αριστερό χέρι, δεξί χέρι ή αριστερό πόδι και δεξί πόδι. Όλα αυτά είναι μέρη ενός σώματος.  Κι ο Ελληνισμός είναι ένα Σώμα, είναι μια Ψυχή!

Άρα εμείς δεν βλέπουμε αριστερά, δεξιά ή κέντρο. Εμείς είμαστε οι ίδιοι το κέντρο. Εμείς αντιπροσωπεύουμε, εκπροσωπούμε την ίδια την Ελληνικότητα, είμαστε  οι ίδιοι οι Έλληνες οι Κυρίαρχοι Αυτόχθονες, Ιθαγενείς, οι οποίοι αποφασίσαμε να πάρουμε την διακυβέρνηση της ίδιας μας της χώρας στα χέρια μας. Γι αυτό λέω ένα κόμμα και σε μια πρόταση την κομματιάζει την ίδια την πρόταση. Την κόβει. Εδώ λοιπόν δεν υπάρχει κόμμα.

Εδώ καλούμε όλους τους Έλληνες, από όπου κι αν βρίσκονται κι από όπου κι αν προέρχονται, να ενταχθούν, να γίνει η μεγάλη Ένωση των Ελλήνων γιατί έχει ξεκινήσει ήδη…

ΗΧΩ: Δηλαδή, ποιο είναι αυτό που θα τους ενώνει, λέτε εσείς;  Είναι η δημοκρατία…

Γ. ΔΑΡΑΣ: Αυτό που μας ενώνει όλους, είναι η ίδια μας η φυσιολογία, το περιβάλλον μας, όλοι ζητάμε τα ίδια. Όλοι θέλουμε καθαρό νερό, όλοι θέλουμε μια Πολιτεία που να προσέχει και να φροντίζει τον Πολίτη. Όλοι θέλουμε έναν μηχανισμό, ένα Κράτος, γιατί το κράτος, μηχανισμός είναι…

ΗΧΩ: Όμως αυτό είναι δούναι και λαβείν. Κι εσύ δίνεις στην Πολιτεία και σου δίνει κι η Πολιτεία πίσω.

Γ. ΔΑΡΑΣ: Η πολιτεία είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.  Δεν έχει διαφορά για εμάς η Πολιτεία με τον Πολίτη. Ο Πολίτης δημιουργεί την Πολιτεία. Τώρα ξέρετε γιατί δεν έχουμε Πολιτεία; Γιατί απλά δεν έχουμε Πολίτες. Δηλαδή, έχουμε ψηφοφόρους που πάνε κάθε 4 χρόνια, ρίχνουν την ψήφο τους, φεύγουν και δεν έχουν καμία σχέση με την διαχείριση της ίδιας τους της ζωής. Και αφήνουμε στους διαχειριστές που ορίσαμε εμείς, την διαχείριση χωρίς καν να τους ελέγχουμε.

Εδώ είναι το μεγάλο πρόβλημα και αυτό πρέπει να λυθεί. Γι αυτό ζητάμε να ενεργοποιηθούν όλοι οι Πολίτες την μεγάλη Ένωση μας. και ζητάμε όλους τους Πολίτες μαζί μας. όλοι έχουν την ευκαιρία να πολιτευτούν. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν! Όλοι είμαστε Πολίτες, όλοι είμαστε Άνθρωποι και ζητάμε ακριβώς τα ίδια.

Η Δημοκρατία είναι μία, δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε κεντρώα, ούτε δεξιά, είναι μια η Δημοκρατία και έχει να κάνει με το Κρατείν τω Δήμω. Ο ίδιος ο λαός, ο ίδιος ο Πολίτης θα παίρνει απόφαση…

ΗΧΩ: Όπως οι αρχαίοι Έλληνες, αυτό εννοείται;, αυτό που λογάριαζαν ως δημοκρατία… έτσι να πάει το μυαλό μας…

Γ. ΔΑΡΑΣ: Η Δημοκρατία είναι ο ίδιος ο Πολίτης στην βάση του να είναι αυτός που θα παίρνει τις αποφάσεις.

ΗΧΩ: Είναι μεγάλη συζήτηση αυτό ε;

Γ. ΔΑΡΑΣ: Είναι τεράστια αυτή η κουβέντα. Δεν υπάρχει για εμένα «Αρχαία Ελλάδα». Για εμένα υπάρχει η Ελλάδα μας, οι πρόγονοι μας…

ΗΧΩ: Το λέω για να έχουμε μια εικόνα… Γι αυτό σας ρώτησα.. για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Όπως ας πούμε, το είχαν στο μυαλό τους οι αρχαίοι μας Έλληνες που έδωσαν και τα φώτα της δημοκρατίας παντού, σε όλον τον κόσμο..

Γ. ΔΑΡΑΣ: Ακριβώς, η Δημοκρατία είναι η εκτελεστική εξουσία των αποφάσεων που παίρνει ο ίδιος ο Κυρίαρχος ο Πολίτης την εξουσία. Άρα λοιπόν η Βουλή, η Κυβέρνηση είναι εκτελεστικό όργανο. Δεν νοείται η κυβέρνηση να πάρει απόφαση- παράδειγμα, επειδή είναι τωρινά τα γεγονότα-  ότι εκχωρεί την Εθνική Κυριαρχία. Αυτό είναι το μεγάλο μυστικό.

ΗΧΩ: Αυτό έχει πάθει εδώ και καιρό, έτσι; Χρόνια!

Γ. ΔΑΡΑΣ: Ακριβώς! Ακούστε τώρα που βρίσκεται όλη η  παρανομία. Πώς μπορεί κανείς να παραχωρήσει την Κυριαρχία του Έθνους; Είδατε λοιπόν που δεν παραχωρεί κρατική κυριαρχία; Είδατε λοιπόν που ο μηχανισμός ενώ είναι στην υπηρεσία του Έθνους, του Κυρίαρχου Πολίτη, Αυτόχθονα Ιθαγενή, τελικά στρέφεται εναντίον του και παρανόμως. Και εδώ δεν υπάρχει σιωπηρή αποδοχή του Κυρίαρχου Αυτόχθονα Έλληνα.  Αυτό δεν μπορεί να συμβεί ποτέ. Γι αυτό είδαμε λοιπόν στην ΔΕΘ και αυτό είναι μια ευκαιρία να το τονίσω, είδαμε στην ΔΕΘ την κυβέρνηση με τον Αλέξη τον Τσίπρα να κάνει δηλώσεις και να λέει κάτι πολύ συγκεκριμένο. Και προσέξτε να δείτε πόσο πληρωμένη είναι η Δημοκρατία και πως είναι όλα.

Λέει ο Αλέξης Τσίπρας: «Εδώ και 3 χρόνια υπάρχει μια παρατεταμένη  και διαρκή παραβίαση  του συντάγματος και των διαδικασιών σε σχέση με τις λήψεις αποφάσεων» και λέει στην συνέχεια «αυτό  δικαιολογείται εν μέρει από τις έκτακτες περιστάσεις».  Εδώ θα βάλω μια άνω τελεία πριν συνεχίσω και θα σας πω. Δεν δικαιολογείται τίποτα! Στην λέξη «δικαιολογία» έχει το δίκαιο και εδώ δεν υπάρχει τίποτα δίκαιο λοιπόν. Και συνεχίζοντας, λέει: «όλο αυτό γίνεται κατ’ εντολή των δανειστών και των εταίρων μας και συνιστά παραβίαση του σκληρού πυρήνα της Κυριαρχίας και της Ανεξαρτησίας της χώρας».

Εδώ λοιπόν έχουμε πολύ σοβαρά θέματα και ένα από τα μεγάλα θέματα που θα εξυγιάνει ο Πολιτικός Φορέας «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» είναι η δικαιοσύνη. Η Δικαιοσύνη νοσεί, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Βλέπετε ότι ενώ θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί όλοι αυτοί για Προδοσία για την Γενοκτονία των Ελλήνων, παρόλα αυτά βλέπουμε ότι η Δικαιοσύνη έχει χάσει το σπαθί της. Αυτό θα το αποκαταστήσει ο ίδιος ο Πολίτης,  η Δικαιοσύνη είναι μέσα μας, είμαστε φτιαγμένοι από δίκαιο κι όλο αυτό πρέπει να αποκατασταθεί με όλους μαζί! Γιατί; Γιατί αφορά όλους μας. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον.

ΗΧΩ: Πολύ μεγάλη συζήτηση για όλα αυτά που λέτε. Ενδεχομένως, να έχουμε τον χρόνο. Δεν ξέρουμε και πότε θα είναι οι εκλογές, αλλά θα έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε περισσότερο αυτά που λέτε. Κάτι που συγκράτησα από αυτά που λέτε, κ. Δάρα, είναι ότι θα καταργηθούν τα διόδια λέτε..

Γ. ΔΑΡΑΣ: Βεβαίως, είναι παράνομα και καταχρηστικά τα διόδια…

ΗΧΩ: Αυτή την στιγμή, από ό, τι αντιλαμβάνομαι ένα μέρος των χρημάτων που πληρώνουν οι πολίτες, πάνε για την συντήρηση των δρόμων, αν δεν κάνω λάθος ε; οπότε, εδώ πώς θα συντηρηθούν οι δρόμοι, αν δεν πληρώνει κανένας; Πώς θα φτιαχτούν καινούργιοι ή πώς θα…

Γ. ΔΑΡΑΣ: Βεβαίως… δεν νοείται σε μια εθνική οδό σε μια κεντρική αρτηρία του κράτους, να έρθει μια ιδιωτική εταιρεία να κόψει τον δρόμο, να βάλει ταμείο μέσα στον δρόμο. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό και μας λέει με λίγα λόγια ότι: «εσείς είσαστε ανίκανοι να φτιάξετε τους δρόμους σας,  άρα πρέπει εμείς να μπούμε, να μας πληρώνετε για να φτιάξουμε τους δρόμους σας». Και θα πει κάποιος: «εφόσον η Ελλάδα δεν έχει λεφτά γι αυτό είμαστε σε αυτή την κατάσταση».

Εδώ ερχόμαστε εμείς και του λέμε το εξής: Είναι τόσο τεράστια τα κεφάλαια που υπογράφει η ίδια μας η Βουλή κάθε χρόνο μέσα στην Ελλάδα. Είναι ήδη κατατεθειμένα και μ ε δικαστικές αποφάσεις 600 δισεκατομμύρια στον όνομα της Κυρίαρχης Ελληνικής δημοκρατίας που δεν χρειάζεται να το συζητήσουμε καν εδώ και 7 χρόνια. Δηλαδή, δεν θεωρώ ότι υπάρχει κουβέντα για τα 600 δις ούτε για τα Καταπιστευματικά Κεφάλαια των Ελλήνων με προεγκεκριμένα 2,3 τρισεκατομμύρια.

Μέχρι για ανθρωπιστική βοήθεια. Άρα, λοιπόν το κράτος, και στην παρούσα κατάσταση, όταν κάνουμε το διαχειριστικό έλεγχο, ο Πολιτικός Φορέας, όταν θα έρθουμε και θα γίνουμε κυβέρνηση, αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά, ότι όταν οι Έλληνες αναλάβουμε την διαχείριση της χώρας στα χέρια τους θα κάνουμε πλήρη έλεγχο και θα δουν όλοι οι συμπολίτες μας, το τι ακριβώς συμβαίνει κι αν η Ελλάδα μας έχει χρήματα ή όχι. Μόνο τα τσιγάρα, τα ποτά και τους φόρους από τις βενζίνες… καταρχήν, δεν υπάρχει μεγαλύτερη φορολογία στην ιστορία μας από σήμερα.

Τελικά, που πάνε τα χρήματα; Θα σας πω πού πάνε. Πάνε λοιπόν σε μια Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ένα κατασκεύασμα ιδιωτικό το οποίο έχει απορροφήσει 10 Υπουργεία μου, το οποίο απορροφάει τους Πόρους μου, και που τους πηγαίνει; Και δεν μπορεί το Κράτος, ο κρατικός μηχανισμός να τους ελέγξει. Αυτό το λέει το ίδιο το ΦΕΚ που  δημιουργήθηκε αυτό το φάντασμα, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Βλέπετε λοιπόν ότι έχουμε διαρροές τεράστιες. Τεράστιες διαρροές. Αυτά όλα τα κακώς κείμενα θα διορθωθούν άμεσα. Είναι μέσα στους σκοπούς και τους στόχους της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που είναι καταγεγραμμένα στον Άρειο Πάγο και σε δημόσια θέα.

Τι θέλω να πω με αυτό. Η δια νομίμων μέσων αξιολόγηση, προώθηση και απαίτηση του λογιστικού ελέγχου του χρέους του Ελληνικού κράτους και των Τραπεζικών ιδρυμάτων, δηλαδή και του δημοσίου και του ιδιωτικού, θα γίνει από Ειδικό Συμβούλιο. Αυτό  είναι καταγεγραμμένο, μέσα στους σκοπούς Ίδρυσης. Θα δούμε λοιπόν πού πήγαν τόσα κεφάλαια. Αυτοί που τα διαχειρίστηκαν, δημόσια πρόσωπα και διοικητικά, πού πήγαν όλα αυτά.

Κι αν βρεθεί ότι κάποιος έχει υπεξαιρέσει χρήματα και βέβαια θα γίνει δήμευση και δέσμευση της περιουσίας του. Και βέβαια, το πόθεν έσχες! Πού βρεθήκαν τα χρήματα. Όλα αυτά είναι μέρος της τεράστιας διαδικασίας της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ Πολιτικού μας Φορέα.

Άρα, λοιπόν το μεγάλο κάλεσμα είναι για όλον τον κόσμο. Καλούμε όλον τον κόσμο στην τεράστια Ένωση .  Είναι πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό.

Είναι  η πρώτη φορά που ο Έλληνας ως κυβέρνηση δεν θα ζητήσει δανεισμό! Είναι η πρώτη φορά που δεν χρειάζεται να ζητήσουμε δανεικά από κανέναν. Θα κάνουμε την Ελλάδα μας κυρίαρχη, όπως ήταν, και θα είναι κι αυτό πρέπει να το πράξουμε συνολικά. Έχουμε τουλάχιστον 400 γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό .Είμαστε ένας τεράστιος Οργανισμός όταν το πρώτο κόμμα δεν έχει ούτε 50 γραφεία και σε αυτά, δεν υπάρχει κανένας! Δεν υπάρχει τίποτα! Άρα, λοιπόν είμαστε υποχρεωμένοι. Έχουμε γενετήσια υποχρέωση να πράξουμε τα δέοντα και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία και να ιδρύσουμε την ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με Αξίες και Αρχές πάντα που από αυτές θα απορρέουν οι Νόμοι και το Σύνταγμα μας.

ΗΧΩ: Μάλιστα, άξιος εκπρόσωπος τύπου κ. Δάρα.

Γ. ΔΑΡΑΣ: Είναι υποχρέωση μας, είμαστε άνθρωποι από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, εννοώ πάντα,  από οικοδόμους, δικηγόρους, ελεύθερους επαγγελματίες, είμαστε οι άνθρωποι στης καθημερινότητας, αγρότες γι αυτό σας λέω ότι ήταν υποχρέωση μας να πάρει ο καθένας μας ένα ρόλο για να φτάσουμε τον πολυπόθητο στόχο και σκοπό.

ΗΧΩ: Θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση που είχαμε. Να σας ευχαριστήσω και κλείνοντας άλλη  μια φορά να θυμίσω ότι αύριο  Σάββατο, το κάλεσμα που κάνει το γραφείο της Ιεράπετρας, για το γραφείο αρχικά και κατάληξη στην Πλ. Ελευθερίας.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

https://www.facebook.com/100006266026690/videos/2171543103064536/?fref=gs&dti=476012676098745&hc_location=group