ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ 6-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 6-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΙΖΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΓΑΜΠΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, Ή ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ, Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ… Ε ΒΕΒΑΙΩΣ!  ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;  Η ΒΙΚΥ Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ!  ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ.

ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

ΕΒΓΑΛΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ… Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ… Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ… Ο ΣΟΦΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΛΕΕΙ, ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΠΟΥ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ!!

ΒΡΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ, ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ.  ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙ Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΑΝ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ.

ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΧΕΡΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ… ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΑΝ ΜΕΣΑ… ΚΑΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ;

ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.  ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ!!  ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ!!  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ.

ΜΙΛΑΤΕ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ;;  ΑΝΤΕ!!

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;  ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;  ΤΡΟΙΑ ΤΗΝ ΜΑΘΑΤΕ, ΤΡΟΙΑ ΤΗ ΛΕΤΕ.

ΓΚΑΝΙΑΞΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΒΡΕ ΖΩΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΙΛΙΑΔΑ.  ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΛΕΝΕ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ;  ΔΕΝ ΕΙΠΑ!!

ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ!! ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.  Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΗΤΑΝ ΣΟΦΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;; ΑΠΟ ΠΟΤΕ;; ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗ ΕΣΥ; ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ; ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΚΑΙ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΕ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, ΒΡΕ ΖΩΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΝΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ;;

ΠΟΤΕ ΒΡΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΠΕΤΡΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΖΩΑΔΙΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.  ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ;  ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΕΤΣΙ;; ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ… ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΡΕ ΤΡΙΦΑΣΙΚΟ ΖΩΟ;;  ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Η ΟΡΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.  Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ ΠΙΣΤΕΨΕ!!

ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ; ΕΙΧΕ ΠΙΣΤΗ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ; ΚΑΛΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΣΤΗ.  ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ ΡΕ;;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΠΙΣΤΗ;; ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ;; ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΞΗ;  ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΠΙΣΤΕΨΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΑΓΑΜΝΩΝΑΣ!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ.

ΠΙΣΤΕΨΕ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!

ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΖΩΟ… ΒΡΕ ΖΩΟ ΑΓΑΡΙΝΟ, Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ;  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;;

ΜΑ ΟΛΟΙ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ!  ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΑΠ’ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΡΕ;; ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ;; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ.  ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ.  ΒΕΒΑΙΑ!  ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΤΣΙ.

ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΤΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΙΔΡΥΜΑ ΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΠΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ!!!  Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΣΟΦΟΣ!!  ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ!!  ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ;  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΛΥ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.  ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΑΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΙΘΟΒΟΛΟΥΝ!!

ΑΑΑΑΧ… ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ.  ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.  ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ.  ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΙΘΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΩΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗ.

ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΕΑΣΗ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!

ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;  ΤΙ ΑΛΛΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ; ΠΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ, ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΥΑ ΣΑΣ, Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΟΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΖΩΑ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑ!! ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΕΙ;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ;; ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΗ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ;  ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ;

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ.

ΤΑ ΜΟΝΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.  ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ ΓΕΛΟΙΑ.  ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ.  ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟ ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑΤΕ.  ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΝΑΛΥΣΕΙ.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ.  ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ, ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΕΛΟΙΟ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!  ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.  ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΤΕ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΗΔΗ.  ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΛΑΜΙΔΗ!!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ.  ΠΟΥ, ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ, ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΟΤΕ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ, ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ… ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΪΖΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΛΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.

ΣΕ ΤΑΪΖΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΑΛΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ.  ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΑΛΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.  ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΟΜΟΡΦΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΘΕΪΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΡΟΦΗ ΣΟΒΑΡΗ.  ΑΦΟΔΕΥΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ, Ή ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ.  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;

ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΑΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΣΕ ΜΟΥΔΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΟΝΟΥΣΕΣ.  ΕΛΕΙΠΕΣ Ο ΜΙΣΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΣΕ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕΣ.  ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.  ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΡΩΓΑΝ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ, ΩΣ ΑΦΟΔΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΦΟΔΕΥΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΕΚΕΙ ΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕΣ ΜΙΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ; ΓΑΛΑ, ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙΑ.

ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ.

ΠΟΙΟΣ ΜΩΡΕ ΘΑ ΛΙΘΟΒΟΛΗΣΕΙ; ΤΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ!!

ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΡΕ;;

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.  ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΕΤΕ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΤΕ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΙΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ.

ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΤΤΕΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ