Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ 3/9/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Χωρίς κατηγορία

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ  3/9/2018

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΦΟΥ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΣΤΙΣ 9/8/2018 ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΡ. 65 ΑΠΟ ΤΙΣ 6/8/2018 ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ.

ΜΑΝΘΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΝΘΟΣ  ΧΑΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΕΧΩ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟΝ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΜΙΕΩΝ.

ΑΠΟΨΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΠΡΙΛΙΟ, ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

ΣΤΙΣ 21-11-2017 Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ ΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΗ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ:  ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ.  ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ! ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ  ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ  ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ . Ο ΛΟΓΟΣ  ΗΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ,  ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ .

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕ ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ- ΜΗΝΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ!

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΣΤΙΣ 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 Η ΩΡΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΛΑΜΙΑΣ. ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟ 2014.

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ; ΩΡΑΙΑ! ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ! ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ, ΑΦΟΥ ΛΑΒΩ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ! ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΩ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΙ.

ΒΕΒΑΙΑ, ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΟ. ΕΓΩ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟ 2013 ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΜΗΝΑ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.

Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗ  ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ, Η Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Η ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΑΝ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ! ΌΤΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ!

Μ. ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΕΤΣΙ;

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΣΟΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΛΛΙΠΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΌΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ  ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΤΟΣΟ… ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ..   ΚΑΙ 10.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΚΩΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Η ΟΥΣΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ, ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΚΙ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΑΜΙΕΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  ΕΡΩΤΗΣΗ:  « ΤΙ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ;»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: « ΩΣ ΈΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ….»

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΙ ΔΗΛΩΝΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ. ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ. Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ…. ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΓΝΩΣΤΗΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ.

Μ. ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΝΟΜΙΚΑ..

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΤΑ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΊΣΑ- ΙΣΑ ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Μ. ΧΑΣΙΑΚΟΣ: «… ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ 51 ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ-ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ…»

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 32 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡ. 4. ΛΕΕΙ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ ΝΟΜΟ…. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 4

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΆΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΙ.

Γ. ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΆΚΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΑΝΘΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΙΣΑ ΚΑΙ ΨΑΧΤΗΚΑ. ΈΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΑΡΑ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ «ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ..», ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  ΣΥΝΕΧΙΖΩ…. « …. ΌΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΨΑΞΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΝΟΜΟ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ DC ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ….».  ΤΙ ΛΕΣ ΕΔΩ;

Γ.ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΕΔΩ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΥΦΗΜΙΣΜΟ ΤΗΝ ΛΕΞΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ» ΚΑΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ D.C ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΟΚΑΝΑ.

ΤΟ ΔΕ ΑΦΜ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΙ.. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. 0000931106. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΤΗΣ HELLENIC REPUBLIK ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ HELLENIC ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ REPUBLIK. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΈΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ! ΔΗΛΑΔΗ, Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ… ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  «ΈΧΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΛΑΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ…..»

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΓΕΝΟΣ…

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΚΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ… «ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΗΔΗ…». ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ: «ΗΔΗ».

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΝΑΙ, ΤΟ ΛΕΩ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΥΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  «ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ…»

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ… ΆΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΙ ΛΕΩ; ΌΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΩ.. « ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΣ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ (Ν. 4389/27-5-2016)

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΥΠΗΡΕΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. ΈΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΓΕΤΑΙ «ΜΑΦΙΟΖΟΣ» ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΦΜ, ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ… ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΠΡΑΒΟΙ, ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ: « ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΚΟ, ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ….». ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ; ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ «ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ». ΔΕΝ ΕΚΟΒΑΝ! ΣΥΝΕΧΙΣΕ…

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  «….. ΌΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ 50.000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ , ΗΔΗ ΑΠΟ 5/12/2014 ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ…»

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΜΕΙΝΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ… Η ΑΙΤΗΣΗ- ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΈΛΛΗΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ… ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΠΗΓΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΩΝ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ! «…. ΈΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ 27 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΈΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ….»

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ, ΕΤΣΙ;

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: «ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 115 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, 500 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΩΣ ΤΟ 2017, ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, Ο ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ( ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΕ ΛΙΜΟΚΤΟΝΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ…»

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΕΔΩ.. ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΟΣΟ…. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΙΣΤΟΣ. ΌΡΘΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ  ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΚΑΙ  ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΔΗ ΧΡΗΣΗ, ΑΝΕΦΕΡΕ ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ «ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ», ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΦΥΛΑΚΙΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΚΡΥΒΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΠΑΡΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΜΗΝΑ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ!

ΆΡΑ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΈΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: «…. ΚΑΘ’ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ  ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ. ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ. Η ΑΑΔΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ….

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: «….. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ» 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 4444. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΑΙ»

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΕΔΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ, ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ. ΈΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο 4444. ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. ΆΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ. ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ 563 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΙΣΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ.

ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΔΩ!!!

ΆΡΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΤΣΙ… ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ!!

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΣΥ, ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ!

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ! ΈΡΧΟΜΑΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ! ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΜΕ ΑΡ. ΤΑΔΕ ..

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΒΜ: Α/2017/3873 Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ. ΌΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΔΙΚΑΣΤΗΣ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ – ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΕΣΤΙ ΝΟΜΟΣ, ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΑ… ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ; ΕΓΩ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΈΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ!

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΚΡΙΝΩ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ Η ΒΟΥΛΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ…  ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ; ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ; Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΕΛΟΣ!

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΌΧΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΩ…

ΧΑΣΙΑΚΟΣ:  « …Η ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΕ, ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ.

Ο ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ,  (ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ) Η ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ .. Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ;  ΛΟΙΠΟΝ ΈΛΛΗΝΑ, ΑΚΟΥ! ΈΧΕΙ ΒΓΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΛΑΜΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΗ ΕΔΩ. ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΡ. 65/2018 ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΑΔΕ…. « ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2018…» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΗΝΑ. ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ.  «… ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ…» ΚΙ ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ.

«……ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΑΓΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΟΔΟΣ ..ΤΑΔΕ… ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6 ΠΑΡ. 2Α ΤΟΥ Ν. 3213/2003, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 14-10-2014. ΚΡΙΘΗΚΕ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018, ΚΑΙ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ.

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ. ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΈΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ;

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, ΔΟΛΙΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΝ  ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΙΜΗ  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΟΛΙΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ.

ΤΩΡΑ Η ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ Σ ΕΑΥΤΗ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ. ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΕΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΕΝΑΣ ΜΑΝΘΟΣ ΧΑΣΙΑΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΠΟΡΤΑΣ.

ΈΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΛΕΖΑΝΤΑ… ΑΥΤΟΙ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ… ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ, ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ, ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΣΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!  ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ   ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ.  ΘΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ; ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ  ΑΡΧΕΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ  ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ  ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ, ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΦΜ, ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ….

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ, , ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ, ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.  ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟ.. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΛΩΡΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 250 ΕΚ. ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΓΩ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ.

Η ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, ΕΞ΄ΑΙΜΑΤΟΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΔΕΛΦΙΑ,  ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΙ.. ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ. ΉΔΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΛΑΜΙΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ.

ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΗ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΤΕ. ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, Η ΜΙΑ 28/6/2013 Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΡΟΝΟ – ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ….  ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΜΗΝΥΘΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΖΑΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ.. ΤΕΛΕΙΩΣΕ! ΠΑΕΙ!  ΝΑ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.. ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Ο ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ, ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑ…

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕΣ, ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΙΣ ΓΝΩΣΙΝ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΦΕΙΛΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ… ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ, ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ!

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΜ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ;;

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ Η ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ …

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΕΔΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΘΕΙ,  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ, ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΔΩ ΘΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΛΙΓΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΤΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ. «ΣΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ», ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ… ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ, ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ… ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΠΑΞ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

ΆΡΑ, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ,  ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ,  ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ «ΈΛΛΗΝ, ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;  ΒΓΕΣ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ; ΌΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ! ΈΝΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ Ο,ΤΙ ΟΡΙΖΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΕΣΜΑ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ 7-9-2018 ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. ‘ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!

ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΕ; ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΕ; ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 1500 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ  Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΟΡΙΖΕΙ ΘΑΝΑΤΟ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΟΜΙΖΩ…

ΧΑΣΙΑΚΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 5 Η ΩΡΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΑΔΕΛΦΙΑ, ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΙΡΕΙ  ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ  ΜΑΣ ΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΜΑ, ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΠΩ…

ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ: ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ! ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ!  ΌΛΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΌΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ  ΝΙΚΗ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΕΦΑΛΟΚΛΕΙΔΩΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΩΝ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΌΛΟΙ ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΤΙΣ 5 Η ΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ!!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

https://www.facebook.com/163144827834300/videos/272119850076425/