ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 07.09.2018 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 7-9-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ Χωρίς κατηγορία

ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ 07.09.2018 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 7-9-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ, ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΟ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΟΥΜΕ!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ!  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΤΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ.  ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΝΩ ΠΡΙΝ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΕ, ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.»

ΑΡΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΧΤΗΡΑ,  ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ, ΜΕ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ… ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΑΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΝΟΥ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΑ-ΔΗΛΩΣΗ.  ΔΙΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ.  Ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

Η ΧΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΣ.  Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΣ!! ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ, ΤΑ ΠΛΑΤΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ.  ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΕΘΝΟΣΗΜΑ.  ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ!!! ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΑ!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.  ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ!  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ, ΤΩΝ ΜΟΓΚΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΑΡΑΓΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΤΗ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.  ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΒΛΕΠΕΤΕ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΣΧΕΔΟΝ ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ…  ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…  ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ ΞΕΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.  ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ 8 ΦΟΡΕΣ.  ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ!  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ!! ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ!! ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!! ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ!!

Ε ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΑΥΡΙΟ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο… «ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»!! ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΣΩΜΑ… ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ Η ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ!! ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΓΟΥΝ 5000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ;;

ΚΑΛΑ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΓΕΙ ΤΟ FBI!!! ΤΟ FBI ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.  ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΙΣΜΟΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ!  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Η CIA ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;; ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΠΟΙΟΝ;; ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ;;

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΝΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ;;; ΜΕ 5000-10000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ;;; ΕΝΑΝ ΛΑΟ;; ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;  ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;; ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ;

ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ!  ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!  ΗΡΘΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!   ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!  ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!  ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.  ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ!  ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΜΙΑ-ΔΥΟ-ΤΡΕΙΣ… Ε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΓΚΡΕΜΜΙΣΟΥΝ!!  Ε ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΕΣΕΙΣ!  ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΟΤΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.   ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.  ΚΑΙ  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ, ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΗΓΟΥΝΤΑΙ,  ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΟΜΗΣΗ 400 ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ! ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.  ΑΞΙΟΙ!  ΑΞΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ! ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ!  ΑΞΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ!  ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΝΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ;  ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ!

ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΡΚΩΣ, ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΑ.  Η ΗΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ… ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!  ΑΗΡ!  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ!  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.  ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ!  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΚΑΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ… ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!  ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ!  ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ! ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ!  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!  Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΓΕΛΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!  ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ!  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!  Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΕΑ!  ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ, ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ!  ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

ΞΕΧΑΣΑΜΕ.  ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.  ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ.  ΕΙΝΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ,  Ή ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΘΑ ΠΑΩ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ.

ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ.  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ.  ΑΣ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Δ ΟΥΛΕΊΑ.  ΘΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.  ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ!  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ!  ΠΟΤΕ.  ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!  ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΕΡΩΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ!

ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΟΥΛΟ, ΕΝΟΣ ΓΕΛΟΙΟΥ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΟΥ, Ή ΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΔΥΝΑΣΤΗ!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ.

ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ, ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ.  ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ!  ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΞΩ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ.  ΕΚΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ.  ΕΚΕΙ, ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΑΦΘΟΝΙΑ, Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΙΣΧΥΣ.  ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΣΙΑ, ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΔΗΜΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.  ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ.

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:  ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ, ΜΩΡΕ, ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ. 

ΚΥΡΙΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.  ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΧΡΗΜΑΤΑ.

ΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΗΚΩΣΩ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΠΩ ΠΑΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ DNA ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ… ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.  ΝΑ ΠΩ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΠΟΙΑ ΜΠΙΖΝΑ ΘΕΛΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΣΑΣ ΛΕΩ, ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.  ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗ ΖΩΗ.  Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ.   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΕΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑ, ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.  ΟΛΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ.  ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ.  ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΑΣ… ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΚΑΨΤΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ.  ΓΚΡΕΜΜΙΣΤΕ ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ.  ΜΗΝ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΙΚΟ.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗ.

ΕΓΩ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΡΩ.

ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ