ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ…!!!

ΑΡΘΡΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "Ε.ΣΥ." ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ…!!!ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤ 2018 ΣΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΤΙΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΜΟΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΤΟ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑ 136 ΣΕΛΙΔΩΝ…!!! ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…
Α) ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Β) ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (Ο.Δ.ΔΗ.Χ.) ΚΑΙ
Γ) ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
…ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΩΝ $$ 600 ΔΙΣ USD ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…!!!
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΒΑΛΕ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠ’ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΣ
ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ
ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΟΥ (ΑΡΙΘΜ ΠΡΩΤ 6199/4-9-2015 ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ) ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΦΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΑΠ’ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ…!!!

Χωλίδης ΚωνσταντίνοςΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΟ GOOGLE EARTH

ΠΗΓΗ e-synews.gr

……………………………………….

Yangos Metaxas Η Δικαιοσύνη του Άδικου και του Τίποτα

Πάω στοίχημα ότι ΔΕΝ ξέρεις τι λέει το Άρθρο 177 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Εκτός δηλαδή και αν είσαι ποινικολόγος ή έτυχε να διαβάσεις την σχετική συνταρακτική αποκάλυψη του Αρτέμη Σώρρα.

Δεν πειράζει που δεν το ξέρεις. Ούτε κι εγώ το είχα υπόψη μου, κι ας έχω σπουδάσει νομικά (μην ανησυχείς – δεν έγινα δικηγόρος).

Σίγουρα όμως ξέρεις ότι ένας δικαστής καταλήγει στην απόφαση του με βάση τα αποδεικτικά μέσα που του παρέχει η ποινική διαδικασία. Σωστά;

Όχι ακριβώς! Για πρόσεξε τι λέει το Άρθρο 177 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας (τα κεφαλαία δικά μου):

Άρθρο 177. 1.Οι δικαστές ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, πρέπει όμως να αποφασίζουν κατά τη ΠΕΠΟΙΘΗΣΉ ΤΟΥΣ, ακολουθώντας τη φωνή της ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ τους και οδηγούμενοι από την απροσωπόληπτη ΚΡΙΣΗ που προκύπτει από τις συζήτησεις και που αφορά την ΑΛΗΘΕΙΑ των πραγματικών γεγονότων, την αξιοπιστία των μαρτύρων και την αξία των άλλων αποδείξεων. «2. Αποδεικτικά μέσα, που έχουν αποκτηθεί με αξιόποινες πράξεις ή μέσω αυτών, δεν λαμβάνονται υπόψη στην ποινική διαδικασία.» *** Το κείμενο του άρθρου 177 αριθμήθηκε ως παράγραφος 1 και η παρ.2 προστέθηκε με την παρ.7 άρθρ.2 Ν.2408/1996 (Α 104) και αντικαταστάθηκε στη συνέχεια ως άνω με το άρθρο 10 παρ.2 Ν.3674/2008,ΦΕΚ Α 136/10.7.2008.

Τώρα αν αναρωτιέσαι ποια είναι τα αποδεικτικά μέσα που του παρέχει η ποινική διαδικασία, αυτά αναφέρονται στο Άρθρο 178 ΚΠΔ:

“α) οι ενδείξεις β) η Αυτοψία γ) η πραγματογνωμοσύνη δ) η ομολογία του κατηγορουμένου ε) οι μάρτυρες και στ) τα έγγραφα.

Κατάλαβες αδερφέ μου πόσο έξυπνα στημένο είναι το παιχνίδι; Είναι να αναρωτιέσαι πως τόσοι δικηγόροι δεν έχουνε φάει ακόμη τα πτυχία τους σε αυτό το θέατρο του παραλόγου.

Είναι για κάτι λόγους σαν και ΑΥΤΟΝ που νομιμοποιεί το ΑΔΙΚΟ που θα μαζευτούμε αύριο Παρασκευή 7/9/2018 στις 17:00 έξω από τις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου κρατείται ΠΑΡΑΝΟΜΑ ο Αρτέμης Σώρρας.

Εκεί θα στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ

……………………………………………