Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ) 4/9/2902

Χωρίς κατηγορία

Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ 4.9.2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΤΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΠΤΑΕΤΗ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ. ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΟ. ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΠΑΤΟΥΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.. ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.   ΕΞΩ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΩΝΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΜΕΙΣ ΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΥΜΕΝΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ.

Ο ΤΟΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ 48 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Η ΒΟΥΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ FUNDS ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 4% ΤΟΚΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΟΚΟ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΚΟ; ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΞΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ HEDGE FUNDS ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ 4% ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΚΦΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ. ΠΟΡΝΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΤΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΥΑΛΑ ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΜΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ. Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ.

ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΗΡΘΑ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΗ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ” ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΑ ΟΤΑΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ Ε.ΣΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ. ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ Ε.ΣΥ. ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΚΟΚΚΑΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΟΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΣΤΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΔΩΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΩΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΕΣ

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΕΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ D.N.A. ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΑΤΕΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ. ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΟΜΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ. ΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΟΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝΩΤΕΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟΤΕΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΛΙΩΝ ΒΡΩΜΟΘΕΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ; ΑΦΟΥ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΜΙΣΕΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΕΝΩ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΖΟΜΠΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟ.

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΗΛΕΥΜΕΝΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑΜΠΕΛΕΣ. ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΙ ; ΑΛΛΑΞΑΝ ΡΑΣΑ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΡΑΣΟ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑ ΧΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΡΘΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 50, 60 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΘΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΘΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΡΙΚΤΑ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ: “ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΑΔΙΚΗΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ.” ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΟΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΟΙΝΟ. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ.

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑΝ. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ.

ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ 400 ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙΣ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ; ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ; ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΒΡΕ ΖΩΑ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕ!!! ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ Α.Φ.Μ.. 400 Α.Φ.Μ. ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ. ΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ΠΟΤΕ; ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΓΕΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ; ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ, ΟΣΟΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ. ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ; ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΚΑΝΕΣ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΓΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ; ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Ε ΜΑΛΙΣΤΑ; ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΒΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΟΜΑ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 400 ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ.  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ.

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΙΣΟΒΙΑ. ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ; ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ ΛΕΦΤΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ 600 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ. ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΑ Ή ΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ. ΩΣΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ 150 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ; ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ 150 ΕΧΑΣΕ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ; ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΑΣΕ. ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ; ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ; ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ. Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΤΙ ΔΥΝΑΣΤΗΣ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑΝΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΗΛΗΘΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΟΤΙ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ. ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΞΗ. Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ. ΕΤΣΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙ ΕΑΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣΙ ΗΡΩΪΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΟΠΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑ ΦΑΕΙ. ΑΡΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΑΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΘΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ; ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΘΩΩΣΕΙΣ ΕΧΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΘΩΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 2 ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΝΑ ΕΧΕΙΣ 4 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΜΕ 4 ΝΟΜΟΥΣ ΨΗΦΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΑΡΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΒΟΥΛΗ  ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΠΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΙ; ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕ ΓΙΑ ΤΙ ΜΙΛΑΜΕ; ΠΟΣΟ ΒΑΡΙΑ; ΤΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ; ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ; ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 2 ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΑΚΟΜΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΜΕΝΑ Ή ΕΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Ε; ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΥΡΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΙΕΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

 

ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ. ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ.

 

ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 177 ΚΑΙ 178 ΜΕΛΕΤΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ

4 ΒΑΣΙΚΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΛΙΑ ΖΩΗ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑ. ΟΙ 4 ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 177, 178 ΝΑ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΕ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΣΜΕΝΑ ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΟΥΛΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΙΩΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ. ΤΟ 177 ΚΑΙ ΤΟ 178 ΑΡΘΡΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΒΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΘΩΟΣ ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΙΟ, ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΑΡΘΡΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΩΡΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ Ή Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ 2 ΙΣΟΒΙΕΣ 3,5,15. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ;

ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΜΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ; ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΘΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ “ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΕ ΔΙΚΑΖΩ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ”. ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΕΧΕΙΣ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ; ΤΟΥ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ; ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ; ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ; ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ; ΠΟΙΑΝΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΕΜΕΝΑ; ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ; ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΔΙΚΑΣΤΗ ΜΕ ΠΟΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ; Ή ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΕΡΦΕ; ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. 1200 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΜΠΗΚΕ ΣΥΡΤΑΡΙ;;;;

ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΥΛΩΝΑ. Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΜΠΡΑΒΟ. ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ 63 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 1200 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ; ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΤΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΑΡΧΕΙΟ; ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΡΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΜΑΛΙΣΤΑ. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ. ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Η ΔΕΞΙΑ ΑΝΤΛΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ. ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΒΓΑΖΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ!!! ΠΟΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ; ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΛΕΣ. ΑΠΟΥ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ; ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΕ;;;; ΘΑ ΕΚΑΝΕ;;;; ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥΣ ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΜΠΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΥΛΩΝΑ. Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΑΡΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΑΓΑΘΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝΕ ΧΡΟΝΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΧΑΠΙΑ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΑΤΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΥΦΤΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΑΜΟΤΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΟ. ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ, Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ. ΩΣ ΜΙΚΡΟΙ ΘΕΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΣΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΑΔΙΚΗΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 25. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ, ΛΕΩ ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΜΗΤΣΟ. Ο ΜΗΤΣΟΥΛΑΣ ΕΦΑΓΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΦΑΓΕ 25. ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ; ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΞΑΤΕ 25; Ε;;; ΟΠΟΤΕ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ 25 ΜΕ ΤΟ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΔΙΚΗΜΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΙΑ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ, ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΟ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ 25. ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΡΩΕΙ 25 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΡΩΕΙ 5 ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΙΟ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΒΓΑΛΤΟΝ. Ή ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΤΑ ΑΔΕΡΦΕ Ή ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ Ή ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 25. ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΦΑΣ 5 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΜΕ; ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ή ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΡΝΗ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΟΜΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΥΛΩΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΩΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΑ, ΤΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΜΙΚΡΟΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ.

ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ

Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΥΛΩΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ. ΜΑΛΙΣΤΑ. ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 70 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΑΡΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ Ή ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΑΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΡΝΕΙ 70 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ 7ΣΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΥΤΕΣ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΥΛΑΚΗ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 2,10 ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ 67,80 ΕΥΡΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥ; ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ; ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΖΩΥΦΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΑΖΑΡΟΙΒΡΥΔΙΟ ΟΤΙ ΕΝΤΟΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ. ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΝΕ ΔΩΔΕΚΑΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ 17.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ; ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ 10 ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ. Ή ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΣΕΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΡΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 70 ΕΥΡΩ ΣΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ 17.000 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΟΡΟΣ ΜΙΣΟΥ ΔΙΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ;; ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ. ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 70. ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΪΖΕΙΣ ΓΙΑ 70. ΠΑΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΝΗ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΞΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ 70. ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΕΞΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΧΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΕΙ;

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ U.C.C. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΕΙ ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΙΔΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΜΠΟΡΩΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ U.C.C.. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ U.C.C. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ, ΤΟ UNIFORM. ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ, ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ; ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ, ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ; ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ; ΠΑΛΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ; ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 17.000 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ; ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ 27 ΚΑΙ ΕΧΕΙ 1500;  ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΟ.

ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ; ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ 4 ΠΥΛΩΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΗΣΗ ΟΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΥΝΟΛΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΣΤΟΣ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

Η ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ!!!

ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΣΤΟ D.N.A. ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!!!

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΩΣ ΘΕΩΡΗΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΘΑ ΑΦΙΝΕΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΛΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ; ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΗ. Α, ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ; ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΝΑ ΠΙΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΩ.

ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΖΩΑ.

ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ!!!

ΣΤΙΣ 7 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝ ΣΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΑΝΟΙΓΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ “ΝΤΑΪΛΙΚΙ”. ΣΥΝΔΕΕ ΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η. ΣΕ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ; ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 15 20 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΧΤΥΠΑΓΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΣΤΗ. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ. ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ; 2 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΚΕΛΟ; ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ;

ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ 500 ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;

ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ

ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ

ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΣΟΥ

ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΔΙΩΞΕ ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ

ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ