ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ν.Δ., ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ., ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ν.Δ. 19-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Ν.Δ., ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ., ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Ν.Δ.

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 19-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. , ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΤΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΚΟΜΜΑ.  ΟΧΙ ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ.  ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΒΓΑΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.  ΠΕΡΑΝ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΔΙΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΑΛΛΑ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΝΑ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ 302, ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,  Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;

ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ;;

Η ΝΤΟΡΑ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;

ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΩΡΑ, ΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ;;

ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΕΠΙ Ν.Δ. ΤΟ 2007, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΦΑΡΔΙΑ-ΠΛΑΤΙΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;

ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;

ΕΠΙ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ;; Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ;;;

ΕΣΕΙΣ, ΩΣ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ;; ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ.;;;

ΑΡΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ, Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ;;;  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;;

ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;  ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ;;  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;; ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ;;

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ… ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΙ;;

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ 2007 ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ;;  ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΩΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΜΙΣΟΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑ ΩΣ ΖΩΑ, ΝΑ ΚΡΕΜΜΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ DNA… ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.  ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΟΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ.   ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;; ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;  ΩΡΑΙΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ:  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΣ ΩΣ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.  ΞΕΚΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΠΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΟΡΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.  ΝΑ ΛΕΤΕ ΨΕΥΔΗ.  ΝΑ ΛΕΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.  ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΔΗΘΕΝ, ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ.  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

ΣΕ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ.  ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ.

ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΝΗΓΑΤΕ.  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.  ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ.

ΣΕ ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ Ν.Δ. ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΤΟ 2007 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ;;  ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ 48 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΓΡΑΜΜΗ…ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΝΦΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΕΙΩΣΕΤΕ,  ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 10 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΛΕΤΕ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΣΥΖΗΤΑΤΕ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΝΕΛ, ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΨΗΦΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝΩ ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣΠΙΖΟΥΝ ΤΗ Ν.Δ. ΧΡΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΠΛΟΚΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΕΣΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ Ν.Δ.  ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΑΠΛΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΤΕ, ΣΦΑΞΑΤΕ, ΑΦΑΝΙΣΑΤΕ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΦΕΡΑΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.  ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΑΠΛΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΟΥ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΚΑΙ ΕΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ.  ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΑ.

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ… Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ… ΤΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ, ΤΙ ΘΕΛΕΙ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.  ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.  ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.  ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ, ΑΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ., Ή ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

Ο ΧΩΡΟΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ.  ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΚ.  ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ… ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ… Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΑ…  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΡΑ.  ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ…  ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.  ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.  ΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΚΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΠΕΣ… ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΡΙΣΤΕ ΕΧΟΥΜΕ.  ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.  ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ.  ΚΑΤΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΣΤΩΤΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.  ΗΔΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΟΤΕ… ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΤΕ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ.  ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΚΟΛΟΓΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Σ’ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.  ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΦΑ-ΒΗΤΑ ΛΟΓΟ, ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩΝ ΕΚΕΙ.

ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ, ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ  ΤΩΡΑ.  ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.  ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΥΠΙΑ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ.  ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΚΤΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ;;

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;; ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ.  ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ;;

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ MEMORANDUM,  ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΛΟΣ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ.  ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΓΩ, ΩΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ;;;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ;

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ; ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΙΔΩΡΙΑ, ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ,ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ;;

ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ.  ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΛΥΝΕΙ ΑΥΡΙΟ.  ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΛΥΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΡΙΟ, ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΜΩΣ…

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ;; ΦΤΑΝΟΥΝ 30 ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΦΤΑΝΟΥΝ 30 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΟΜΟΥΣ.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ 30 ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;;;

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!

…ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ… ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ;;

ΟΧΙ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ;;

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;

ΓΙΑΤΙ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ;;  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ;;  ΓΙΑΤΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ;;

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ;;

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.   ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ: ‘ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ’… ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΓΑΪΔΑΡΟ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ, ΕΝΑ ΜΙΞ ΓΚΡΙΛ!!

ΤΙ ΛΕΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ.  ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΑ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ  ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΣΟΥ.  ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.  ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ; ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ;; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΙ;; ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;; ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;; ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΔΕΥΟΥΜΕ;; ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;

ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΩΜΑΛΟΥ;;;

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.  ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΑΣΙΝΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΠΛΕΤΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΙΤΡΙΝΙΖΟΥΜΕ… ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΑΣ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΥΛΛΟΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΑΥΓΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΡΙΧΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ ΣΤΑ 52 ΒΓΑΖΩ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ… ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΣΤ’ ΑΥΤΙΑ ΤΙΣ ΚΟΒΩ ΜΕ ΚΛΑΔΕΥΤΗΡΙΑ…ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΡΩΜΕ;; ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΪΖΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;; ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;; ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΟΛΟΙ!!  ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΡΑΣΕΙ ΑΥΤΟ;; ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ;; ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ;; ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ;;

ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ;;;

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;; ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ;;

ΣΑΣ ΕΙΠΑ.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΑΝΤΡΑ.  ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.  ΒΟΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.

ΑΡΑ ΑΝ ΜΙΛΑΩ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΡΑΚΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΩΡΑ.  Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ.  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ.  Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ Η ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.   ΦΑΙΝΕΤΑΙ.  ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΕ ΟΛΑ.

ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΤΗΝ ΛΕΩ, «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ», ΜΑ ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ!  ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΒΑΣΗ, ΜΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.

ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ… ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.  ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΝΟΜΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΚΑΪΚΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΝΟΜΙΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΠΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.  ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ.  ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΦΑΕΙ, Ή ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΣΕΝΑ, ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ.  ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ.

ΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.  ΕΜΕΙΣ.

ΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.

ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΜΟΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ.  ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

Η ΜΑΧΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ.  ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;  ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ;; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ;

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΚΗΝΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.  ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.  Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ