ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ 2-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΣΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 2-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.  Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ.  ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΕΤΡΑ.

ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΟΜΩΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.  ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ.

ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΥΓΕ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ.  ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ… 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ,  Ή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ, ΕΙΝΑΙ 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΓΟΝΟΙ ΚΑΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΑΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ… ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ.   ΓΙΑΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΒΔΕΛΥΡΟΥ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ.  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ.  ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ.  ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΔΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ.

ΔΙΝΩ ΕΥΓΕ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ… ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.  ΠΝΙΓΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.  ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΞΕΥΤΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΑ.

ΟΠΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ, ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ.  ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ… ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.

ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟΥΜΕ.

ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ;  ΝΑ ΜΕ ΚΤΥΠΑΝΕ, Ή ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΝΕ, Ή ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΝΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;

ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΒΡΕΘΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ, ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΥΔΡΑ.  ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΘΕΟΥΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΓΕΛΟΙΟΙ.  ΖΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ.  ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ.  ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.  ΚΑΙ ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΣΤΕ, ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.  ΘΑ ΤΑ ΣΤΡΙΜΩΞΩ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΕΣΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ.

ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΤΕ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.  ΤΟΝΟΙ ΑΙΜΑ.  ΦΤΑΝΕΙ.  ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΥΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ, ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ.  ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΥΓΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.  ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.  ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ.  ΝΑ ΣΥΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ.  ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.  ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΠΟΥ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.  ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.  ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΠΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ, ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΦΑΓΟ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ANDROID.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ.

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΣΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ… ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ.  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΗΔΟΙ; ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝΕ ΣΟΥΗΔΟΥΣ;  ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΥΗΔΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΝΙΑ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.  ΓΙΑΤΙ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;  ΟΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΠ’ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.  ΑΛΜΑΝΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ.  ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΖΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.  ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.  ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΣΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΝ.  ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ.  ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ; ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, ΠΟΙΟΣ ΜΑΚΡΟΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.  ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ.  …ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΜΕ 50% ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΓΕΤΗΣ!!  ΚΑΙ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΕΤΣΙ; ΟΠΟΥ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1934.  ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.  ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  «ΝΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΠΟΥ ΗΡΘΕ».  ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ;  ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΤΕ.  ΓΙΑΤΙ;  ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ;

ΠΑΛΙ ΜΕ ΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΕΥΓΑΛΕΑ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΚΗΝΗ.

ΤΩΡΑ… ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΣ Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΛΑ Τ’ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.  ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ.  ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΜΕΡΗ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΕΣ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΥΤΟ… ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ, ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΣ.  ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.  ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ.

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.  ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ, ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ, ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΟΘΡΟΛΥΜΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΠΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΒΡΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΝ.  ΑΠΛΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ, ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ,  Ή ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑ, ΑΣ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΟΥΝ.  ΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ.  ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΑΣ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ.

ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ, ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.  ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ.

Η ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΛΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΞΟΝΕΣ.  ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΞΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΟΡΔΗΣ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΝΑ ΒΡΕΙ Ο ΤΖΕΚΙΝΓΚ ΧΑΝ;  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΟΘ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΑ.  ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΦΩΝΗΕΝΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΩ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.  ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΥΡΩΔΙΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ  ΚΑΝΕΙ.  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΚΕΛΤΩΝ… ΚΕΛΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ, Ή ΣΤΗ ΓΛΑΣΚΩΒΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΩΤΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ STONE ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΟΧΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΧΩΡΟ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.  ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ… ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΚΙΝΕΖΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟI ΕΙΝΑΙ.  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ.  ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΓΑΪΔΟΥΡΙΩΝ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΙΛΤ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ  ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ.  ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.  ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.  ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ.

ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΔΙΚΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ, ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.  ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CITY ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ.  ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΚΡΑΤΗ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΖΩΑΔΙΑ, ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΓΕΛΟΙΟΙ.  ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ.  ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΛΙΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.  ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΩ.

ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.  Η ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ, ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.  ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ.  ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΤΣΕΧΙΑ.

ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΑΥΣΤΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ… ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΙΕΝΝΗ…  ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ… ΟΤΙ Η ΠΟΛΗ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗΝ ΦΩΝΑΞΑΝ ΟΙ ΓΟΤΘΟΙ ΤΟΤΕ.  «ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ».  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΛΕΜΕ, ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΟΤΘΟΙ.  ΑΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.  ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.  ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ.  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ.  ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ.  ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΣΠΟΡΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ.

ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.  Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΙ.  «ΡΩΣΣΟΙ»  ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΩΣΣΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΣ.  ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ;  ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ Η ΡΩΣΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ, ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΕΒΡΑΪΚΑ, ΠΟΥ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΑΒΟΚΟΥΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ Ο ΣΟΡΡΑΧ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.  ΦΤΑΝΕΙ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ.  ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ.  ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ.  ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΙ ΓΑΜΟΙ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.  ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ.  ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΧΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΗΓΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΣ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ… ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA.  ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΜΠΗΚΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.  ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΤΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.  ΑΝ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ.

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΑ, ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ.  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ… ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ,  ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ,  ΤΥΦΛΙΔΑ… ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.  ΟΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ,  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.  ΟΣΟ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ.  ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.  ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.  ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΥΙΔ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ… ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ;

ΕΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ.

ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ  ΟΙ ΑΛΛΟΙ  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ 90%… ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.  ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΚΤΥΠΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ.  ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ.   ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑ Ο ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ.

ΤΣΕΧΙΑ ΕΙΠΑΜΕ…. ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ…

ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ.  ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.  ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.  ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ GRAND PLAZA ΓΕΜΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ 2 ΚΑΙ 3 ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

Η ΙΣΠΑΝΙΑ… ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΡΑΡΙΑ…

Η ΙΤΑΛΙΑ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.

ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ.  ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ.  ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ.  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΕΛΙΚΑ ΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕ, ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ… ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ, ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ.  Η ΓΑΛΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΓΩΓΗ, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΣΕΙΡΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΨΗΛΑ, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.

ΕΥΓΕ.  ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ.  ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.  ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΙΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.  ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΗΤΡΑ, Η ΚΑΘΕΔΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.  ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΟΛΟΙ.  ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ.  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ, ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.

ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ DNA ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.  ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.  ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.  ΕΜΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΝΟΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΗΧΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΙΕΡΗ ΧΩΡΑ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΟΛΑ ΛΟΙΠΟΝ Τ΄ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.  ΑΣΧΕΤΩΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΤΑΡΥ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΓΜΑ.  ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ.  ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ.  ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΤΑΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΟΓΜΑ.  ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΗ.  ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.  ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ, Ή ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΝ Τ’ ΑΦΗΝΕΤΕ.  ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.  Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.  ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.  ΚΡΕΜΜΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΣΗΜΕΡΑ… ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΦΕΤΕΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ.  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ.  ΑΠΕΙΡΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.  ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΡΓΑ.

ΟΠΩΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ Σ’ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕΙ, ΝΑ ΠΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ.   ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ.  ΜΕ ΑΚΟΥΣ.  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ.  ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΩ.  ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.  ΒΛΕΠΕΙΣ.  ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ,  Ή ΔΕΝ ΜΕ ΕΙΔΕΣ.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΚΑΝΩ;  Ή ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ;  ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ.  ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΡΑ.  ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ.  ΣΥΝΔΕΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ, ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ.  ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΟΤΑ, ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΙΔΙΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.  ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.