Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ “ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1941 ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ” ΜΕ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ “ΡΑΔΙΟ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ” !!!

ΤΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΔΩ… 1) ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” … ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ … 2) ΕΝ ΕΤΕΙ 1941 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΗ, Η “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ …

ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD & ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. ΠΟΥ ΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΦΕΚ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ…

ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ “ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟΝ-ΥΠΕΡΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ” ! Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟ ΤΟΥ “ΚΡΑΤΟΥΣ” !! ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.” ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΟ … ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ !!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥΣ ;; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

Τα blogs και τα ΜΜΕ γράφουν για το ΥΠΟΜΝΗΜΑ του ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ό,τι να’ναι…. ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ !!! Αποδείξεις που όπως φαίνεται δεν βλέπουν τα blogs και τα ΜΜΕ-ξαπάτησης…

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.” …

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ” ΤΩΝ Rothschild & Χ.Ο.ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. , ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ FUNDS ΜΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ(ΡΟΥΦΗΓΜΑΤΟΣ) ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ !

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΕΝΑ TV ΜΕΡΟΣ 2ο 10/3/2898(2014) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

Η “ΕΘΝΙΚΗ” ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΙΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ! ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΥΜΑ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΡΦΕΑΣ

………………………….

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” …

ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Ραδιο τηλεμαχος Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

………………………………………………………………………..

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΝΙΩΝ ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΧΑΝΙΩΝ”

ΙΔΡΥΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ (ΤΡΑΠΕΖΑ) ΚΑΙ ΕΞΑΓΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

………………………………………………………………………

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ (παράλληλα και σε συνδυασμό με την Τατιάνα…!!!…) ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ… ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ “ΕΞΑΠΑΤΑΕΙ” ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ:

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΗΡΘΑ ΜΕ ΑΣΟΥΣ !!! ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ κ. ΟΜΠΑΜΑ. Monetization ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΡΡ. ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 13ων ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ CIA. ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ PLATFORM 1. ΑΦΑΝΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΩΝ GREY & BLACK SCREENS. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ… ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΠΡΟ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ… !(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “… Είμαι το κόκκινο πανί στον πλανήτη. Διώκομαι από όλα… από την ώρα που βγήκα… Με διώκουν όλα τα πολιτικά κόμματα, με διώκουν άπαντες. Για ποιο λόγο ρε παιδιά ; Δεν κατάλαβα τους πήρα τίποτα ; Μήπως ζήτησα δανεικά ; Μήπως πήγα να τους πάρω καμία θέση ;” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ KONTRA CHANNEL ΣΤΙΣ 13/12/2013

………………………………………………………………..

ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΣΙΠΡΑ …

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 600ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΑΡΑ ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΟΨΑΝΤΕΡΙΘΡΕΣ!!!

Τα σχόλια είναι κλειστά.