ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ NOVARTIS 10-2-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ NOVARTIS

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 10-2-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ, ΟΤΙ… ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ, Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ.

ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠ’ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΑ ΤΟ 2012; Ή ΤΟ 2013; ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2013.  …ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΓΕΩΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ, Ο ΨΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ.  ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ Σ’ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ… ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ… ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ!!

ΑΥΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ.

ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ!!!

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ, ΠΟΣΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΘΑ ΠΩ, ΔΟΛΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ NOVARTIS…   ΚΑΤ’ ΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ;; ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ 2009 ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!! ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΝ;; ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ;; ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!! ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟΣ;;; 3-4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ;; 2-1;; ΠΟΣΑ;;

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΑΡΜΑΚΟ!!!

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΞΩ;;  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ.

ΕΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ, ΑΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΩΡΕ ΧΑΝΕΙ!!

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 400 (ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ, ΕΠΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ… ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΟΥ ΒΟΓΓΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ;;;

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ!!!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Ή ΜΕΓΑΛΗ.  ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΓΚΕΣ!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΧΟΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΟ;;;

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ; ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ NOVARTIS, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ;; ΓΙΑΤΙ; ΜΟΝΟ Η NOVARTIS ΕΙΝΑΙ;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ;;

Ο,ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ… Ο,ΤΙ ΦΕΡΝΟΥΝ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ.  ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ, 1 ΛΕΠΤΟ… 1 ΛΕΠΤΟ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ Η ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΤΟ ΚΟΥΤΙ!! ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΤΕ.

Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΜΕ!!  ΣΥΝ ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΣΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΣΥΝ…, ΣΥΝ…, ΣΥΝ….

ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΑ;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ;;

ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ!

ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΤΩΛΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΤΩΡΑ, Ή Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΩΛΟΕΤΑΙΡΕΙΑ;;; ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!!

ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ;;; ΜΑΛΙΣΤΑ.

ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΑΠΙΑ;; ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΟΠΛΑ;; ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;; ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ;; ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ;; ΕΝΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!  ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ, ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΟ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!!

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;;;

ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ;;  ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ;; ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ;;

ΓΙΑ ΤΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ, ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!! ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΟΧΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10.000, 20.000 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ;

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ;;

ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ, Ή ΓΙΑ ΚΑΘΕ Φ.Ε.Κ., Ή ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ;;

ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΜΩΡΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΟ, ΜΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;

ΒΛΕΠΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ… ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ!! ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!!

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ!!!

ΑΡΑ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;; …ΜΑ ΠΡΕΖΕΣ!! ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΜΕ ΠΡΕΖΕΣ!! ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ;; ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ!!  ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΥΛΑΝΕ;;

ΕΕ;  ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΟΥ;;;

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ… ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΦΕΡΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ; ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΡΑ;;; ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ;;; Ή ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ!! Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ… ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ…

ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;

ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ, ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ!!

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ… ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ.

ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΗ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΓΕΛΟΙΑ!! ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΜΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ!!! Η ΟΠΟΙΑ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΩΝΙΣΕΤΕ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ!! ΣΚΛΗΡΗ ΜΕΝ, ΔΥΣΚΟΛΗ ΔΕ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΝΟΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ!

ΑΡΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ!!  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ.  ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΠΑΝΩ Σ’ ΑΥΤΗΝ!!  ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙΣ!!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΟΛΟΙ.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ.  ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ!!

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.  ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ, ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ.

ΑΚΟΥΣΕ.  ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ.  ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ.

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.

ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΚΥΨΕΤΕ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ!!  ΕΜΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.  ΕΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ.  …ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!  ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ:  ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΗΝΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ… ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ.  ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ, ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ.  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ!!

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ.  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ!!

ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΧΑΪΔΕΨΟΥΝ.  ΝΑ ΣΕ ΣΚΙΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ!!

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΦΡΕΝΟ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.  ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ.  ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ!!  ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ… ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΤΙ ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΕΙΣ!!!

ΕΛΑ, ΕΝΩΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ!!!

ΕΝΩΣΟΥ ΝΑ ΒΕΛΑΞΟΥΝ!!!

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΝ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. 

ΑΛΛΙΩΣ Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.

ΚΑΙ Η Μ Ε Τ Α Ρ Ρ Υ Θ Μ Ι Σ Η, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.  ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥ.  …ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

Η ΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.

ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ.  ΑΣΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

ΕΣΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΖΩΗ, Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΞΙΑΚΟ, Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ… ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΚΑΝΕ ΤΟ.  ΠΡΑΞΕ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ