ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 6-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

ΜΗΝΥΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΠΑΡΑΓΕΙ ΑΔΙΚΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 6-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΣΕ ΜΜΕ, ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΕΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ.  ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.  ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ.  ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΛΗ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ, ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΤΑ ΑΞΙΑΚΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ.

ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΝΑ ΛΟΙΔΟΡΕΙ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.  ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΦΥΛΛΑΔΑ, ΜΠΛΟΚ, ΣΑΪΤ, ΟΛΟΥΣ!  ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΔΕΝ ΕΠΙΤΙΘΕΜΑΣΤΕ.  ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΥΝΑ.  ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ.  ΓΙΑΤΙ;; ΓΙΑΤΙ;; ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ;; ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ;;

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.  ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ.  ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 180 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.  ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.  ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΦΗΣΕΤΕ.  ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ, ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΕΙ ΨΕΜΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, Ή ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ.  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.

ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΥΔΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ.  Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ.

ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.  ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΝΕ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ!  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.  ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!

ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ!!

ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕ!!

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΠΟΙΟ ΜΜΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ, ΔΕΝ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, Ή ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ… ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ; ΩΡΑΙΑ.  ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕ, ΩΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.  ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΗΔΙΑ ΣΟΥ, ΩΡΑΙΑ.  ΕΛΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ.  ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ.  ΟΧΙ ΕΝΑΣ.  ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.  ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΑΓΩΓΗ.  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!

ΕΥΓΕ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ 180 ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΨΕΥΔΟΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ!! ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΕ ΤΟΣΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΟΥΜΕ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΤΕ, ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ;;

ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΟΨΕΤΕ.

ΧΙΛΙΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.  ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΓΙΟΓΡΑΦΟ.  ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΜΜΕ, ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ.

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΟΡΦΩΣΗ.  ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.  ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ.. ΝΑ ΠΑΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ… ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ. ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ,  Ή ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ.

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ Φ.Ε.Κ., ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.  ΜΗΠΩΣ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΕΥΤΙΚΟ.

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΡΕΥΝΑ ΘΕΛΕΙ, ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΦΤΑΝΕΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΝΕΤΕ.  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ.  ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΕΓΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΤΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΠΕΙ ΨΕΜΑΤΑ, ΨΕΥΔΟΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ, ΤΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΝΕΙ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΗ, ΘΑ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΝΔΩΣΕΙ…  ΜΜΜ… ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.  ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΤΣΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΘΑ ΒΕΛΑΞΟΥΝ.  ΤΟ ΕΓΓΥΩΜΑΙ, ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ, ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΤΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΥΦΟΣ, ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΙ!

ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.

ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ.

ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ.  ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗ. , ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΑΡΑ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.

ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.  ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΥΓΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

…………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.