ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 20-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

 

ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΟΡΟΙΔΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 20-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΕΝΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ… ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ!

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ…ΛΕΕΙ, ΠΑΙΔΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ,  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ…  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ…  ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ… ΒΑΡΔΑΣΚΑ ΤΗ ΛΕΝΕ… ΠΑΙΟΝΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ ΠΑΙΟΝΙΑ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ.

ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.  ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΝΑ ΠΕΙ, ΝΑΙ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΕΛΟΣ.  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΤΗΡΙΑ ΧΡΕΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΤΕ, ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟΝΥΜΟ!!  ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΕΕΙ, ΤΟΥ ΙΕΡΟΝΥΜΟΥ!!

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ! ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Ή ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ;;  ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ;; ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!! Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΕΤΣΙ; ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ. …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΩ.  ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΤΣΙ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.  ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!  ΠΡΟΣΕΞΤΕ!  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!  ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.  Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.  ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ.  ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΣΦΑΖΑΝ.  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ.  ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΑΡΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ.  ΤΑ ΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ.  ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ.  ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ!!. ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΪΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ.  ΟΥΤΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.  ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΚΙΣΑΝΕ.

ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ 10% ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.  ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.  ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.  ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΜΟΥ.  ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕ ΟΥΤΕ  ΧΡΙΣΤΟΣ, ΟΥΤΕ  ΠΑΝΑΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.  ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ.  ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΕΜΑΣ.  ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ.  ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.  ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΤΖΑΠΑΣΗΔΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ.  ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ;; ΒΟΗΘΕΙΑ;; ΤΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;

ΒΓΑΛΕ ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ…  ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ.  ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ.  ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.

ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.  ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΣ ΕΙΣΤΕ.   ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΑΦΟΣ,  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ.  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ;;

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ;;  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ!!  ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΜΟΡΦΩΜΑ ΘΑ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΕΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ;  ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ.  ΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.  ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ;; ΤΙ ΘΕΣ;; ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ;; ΑΪ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΞΤΕ!  «ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ»  ΦΡΑΓΚΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ.  ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.  ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΤΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ 12 ΔΟΓΗΔΕΣ!!  ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΙΓΚΗΠΑ, ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.  ΠΑΛΙ 12!!! ΡΕ ΟΙ 12ΑΔΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ 12ΑΔΕΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΝΕ;; ΠΩΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ;  12 ΔΟΓΗΔΕΣ!!  ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΝ ΔΟΓΗ;;  ΝΤΟΓΚ!!! ΑΝΤΕ;; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΥΧΑΙΑ!!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ, ΟΤΙ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΕΒΡΑΙΟΤΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ, Ω ΕΒΡΑΙΕ!!  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΓΕΙΑ ΣΑΣ, Ο ΠΙΟ ΧΑΖΑΡΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ.  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΓΕΙ… ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ.   ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙ… ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΡΑΤΗΓΟΥΣ!!  ΑΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ 5ΑΡΙ-6 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

ΑΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ… ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ, ΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ!!! ΜΜΜ… ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;;; ΣΕ ΕΙΡΗΝΗ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΙΣΘΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΟΥ ΕΙΣΟΥΝ, ΕΚΛΕΒΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΙΣΕΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ!!  ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ, ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ, Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ!!  ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΚΑΝΕΣ;;  ΓΙΑΤΙ; ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ;; ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ.  ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΠΟ ΚΑΤΩ… ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;; ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ…ΠΑΠΑΡΙΑ…!! ΕΝΤΑΞΕΙ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!! ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ DNA, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.   ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ… ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ… ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;; ΤΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;; ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΕΣΥ;;; Ο ΦΡΑΓΚΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΩΡΕ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ;; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙ;;;

ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ… ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.  ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΟΜΜΑ!! ΠΟΙΟΣ;;; Ο ΦΡΑΓΚΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ, ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ… ΝΑΙ, Ή ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!  ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

ΠΟΣΟ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ!!! ΠΟΣΟ ΕΧΕΤΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ!! ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΤΡΟΝΑΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.  Ο ΦΡΑΓΚΟΣ Ο ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ!! ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΡΕ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ;;; ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;;; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΣΟΥ, ΣΑΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;; ΤΙ ΝΙΚΕΣ ΕΧΕΙΣ;; ΜΟΝΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΧΟΥΛΟ ΜΙΣΘΟ.

…ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΣ ΑΠΟ ΛΕΣΧΗ ΣΕ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ, ΣΕ ΜΑΣΟΝΙΚΗ. ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ.  ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΛΑΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.  ΜΠΡΑΒΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!! ΤΗΝ ΠΕΤΥΧΑΜΕ!!  ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙΣ ΛΑΟ!!  ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ… ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ.  ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ.  ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ.  Η ΨΗΦΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ.

ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.  Η ΨΗΦΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ.  ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ!

ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΝΕΙ ΡΕ ΖΩΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΤΕ ΚΟΡΟΪΔΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟ!! ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ!! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ!!  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ!!  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΤΙ;; ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ!! ΑΛΗΘΕΙΑ; ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!  ΚΑΙ;; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;; ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΦΤΙΑΞΑΝ.  ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ.

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!!  ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ.  ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙΤΕ.  …ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…

ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΛΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ.  ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΕΡΑΤΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.  ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ.  ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΣ.

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.