ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. Ο «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ» έχει ΗΔΗ πετύχει μια σειρά από στόχους

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Nikos Salonitis
Ο «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ» έχει ΗΔΗ πετύχει μια σειρά από στόχους :
– Πρόλαβε την πτώχευση του 2012 με την κατάθεση των 600 δις.
– Διέλυσε την κομπίνα του ΤΧΣ που εμμέσως θα είχε τα ίδια αποτελέσματα.
– Έβγαλε στο φως με όλα τα επίσημα στοιχεία «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ» : τα Παγκόσμια Ταμεία και τις «μυστικές» συμφωνίες όλων των πολιτικών.
– Κατέθεσε τις εγγυήσεις για την αποδέσμευση 2,3 τρις για τον Ελληνισμό απανταχού της Γαίας, ολοκληρώνοντας μια διαδικασία που ούτε καν μπορούσαμε να φανταστούμε.
– Εξέθεσε με καθαρές νομικές ενέργειες την θέση των Κυβερνήσεων «μας», της Βουλής «μας», των Δημάρχων «μας», της Εκκλησίας «μας», των Τραπεζών «μας», των ΜΜΕ «μας» και όλων των εμπλεκομένων.
– Επανέφερε το μεγαλύτερο ζήτημα του αιώνα, την τεράστια κλοπή του πλούτου των Ελλήνων μέσω της Τράπεζας της Ανατολής, και έβαλε τις βάσεις για την πλήρη διαλεύκανση και επανόρθωση.
– Οργάνωσε τους Έλληνες στο να εκπροσωπηθούν επίσημα ως φορέας.
– ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΓΝΩΣΗ.
Ο «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ» όμως, δεν έκανε μόνο αυτά…..
Έκανε πολύ περισσότερα…
Συγκεκριμένες ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ… ΑΟΡΑΤΕΣ σε εμάς…
Διαδικασίες, που χωρίς αυτές δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί το σχέδιο…
Ένα σχέδιο ΤΕΛΕΙΟ… που δεν έχει κλονιστεί στο ελάχιστο
και συνεχίζεται …
μέχρι την τελική απελευθέρωση…
και την ΔΙ-ΑΣΦΑΛΙΣΗ αυτής

…………………………………………………………………………………https://www.aitherikigrafi.gr/

…………………………………………………………………………………

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2038143533170177&id=1968618003456064&_rdr

……………………………………………………………………………..

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ 1945

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Η FEDERAL RESERVE ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

NESTOR OSORIO ΠΡΟΕΔΡΟΣ ECOSOC ΤΟΥ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. 2013/9 Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ! φωτογραφία

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ REGISTER ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΕΓΗΣ: “ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ” … ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: “ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΦΩΝΑΞΑ “ΡΕΝΑ” ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ (ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ “ΡΟΥΑ”)…”

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΣΤΟ ERT OPEN RADIO 2/8/2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

………………………………………………………………….

«The AMERICAN DREAM» (Το Αμερικάνικο Όνειρο. Όπως αναφέρεται από τους δημιουργούς του βίντεο, οι στόχοι της ταινίας ο τερματισμός της Federal Reserve, γνωστή ως ‘Fed’. video cartoun 2010). ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΟΜΟΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!! (ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ…)

hfssbharris Το «The AMERICAN DREAM» (Το Αμερικάνικο Όνειρο) — από το “The Provocateur Network” — είναι μια ταινία κινουμένων σχεδίων 30 λεπτών, που δείχνει στον Αμερικάνικο λαό αλλά και σε όλα τα άλλα κορόιδα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος, εμάς, τους Ιρλανδούς, Πορτογάλους, Βρετανούς, Ισπανούς και πάει λέγοντας, πως έχουμε εξαπατηθεί από τις βασικές δομές των κυβερνήσεων. Όλοι οι Αμερικανοί προσπαθούν για το «Αμερικανικό όνειρο«, όλος ο κόσμος έχει σαν πρότυπο το «Αμερικανικό όνειρο» και αυτή η ταινία δείχνει γιατί το όνειρο απομακρύνεται όλο και πιο πολύ. Πως έχουν δημιουργηθεί τα χρήματα; Πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα; Γιατί οι τιμές των σπιτιών ανέβηκαν στα ύψη και, στη συνέχεια, έκαναν βουτιά; Γνωρίζετε πραγματικά ποια είναι η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ, το ΔΝΤ είναι και πώς επηρεάζει τους πολίτες κάθε μέρα; Όπως αναφέρεται από τους δημιουργούς του βίντεο, οι στόχοι της ταινίας ο τερματισμός της Federal Reserve, γνωστή ως ‘Fed’, — υπάρχει και σχετικό σύνθημα “end the fed” — η δημιουργία ενός δίκαιου συστήματος φορολογίας, η επιστροφή σε ένα νόμισμα που θα υποστηρίζεται από τον χρυσό, ο τερματισμός της κουλτούρας της οικονομίας του χρέους, καθώς η επιστροφή σε υγιείς τραπεζικές πρακτικές. Απίστευτα καλοφτιαγμένο, εξηγεί τα πάντα με σαφήνεια και αμεσότητα, χωρίς πολλούς-πολλούς ακαταλαβίστικους τεχνικούς χρηματοοικονομικούς όρους. Το βίντεο που έχει ΑΨΟΓΗ Ελληνική μετάφραση και είναι ένα από τα βίντεο που προτείνονται ανεπιφύλακτα! Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας είναι η www.theamericandreamfilm.com

……………………………………………………………………………………..

Τα σχόλια είναι κλειστά.