Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ 6-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 6-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΒΡΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN AXES, ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ;;;

ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΙΕΣΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ.  ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!

ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ;; ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ;;

ΕΓΩ ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΑ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!  ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΡΕ!!.  ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ;;

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΜΜΙΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ…

ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ, ΑΣΕ ΤΟ ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ.  ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ.  ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΑΛΦΑΩΜΕΓΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ, ΙΑΧΩΒΑ.

ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ GOLDEN AXES ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!  ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΖΩΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN AXES.  ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!!

ΣΣΣΤ ΠΑΙΔΙΑ! ΕΓΩ ΣΑΣ ΩΘΗΣΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΩΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN AXES.

ΒΓΑΛΤΕ ΡΕ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN AXES!! ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!  ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ!!!

ΝΑΙ ΜΩΡΕ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ!!

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ GOLDEN AXES, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ, ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ… ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΗΝΟ, ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ… ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΕΥΝΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ!!! ΕΡΕΥΝΕΣ!!! ΜΕΓΑΛΕΣ!!! ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ!! ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ GOLDEN AXES, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΙ ΑΛΛΟ ΥΛΙΚΟ!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ… ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!  ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!! ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ… ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ!!

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.  Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!  ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ!

ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!

ΤΩΡΑ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ GOLDEN AXES, ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ!!

ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΓΚΑΖΙ!! ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ… ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΠΕΡΑ!!  ΜΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ!!  ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΡΓΟ!! ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ!!  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΖΩΗ.  ΟΡΚΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ, ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ, ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ, ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ… ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.

ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΓΙΑ GOLDEN AXES… ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΕΙ.  ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΧΑΛΑΤΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ… ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ!!  ΕΤΣΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;; ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΩΡΑ.  ΜΗΝ ΚΟΨΕΤΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΓΕΛΟΙΑ ΜΥΑΛΑ.

«Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»!!  ΕΓΩ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΑΝΟΑ ΖΩΑ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΩ ΕΝΑ-ΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΣΩ.

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΛΛΑΒΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΕΓΩ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ… ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΚΡΙΣΗ.. ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.  ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΟΛΑ.  ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΩ Σ’ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ… ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ…  ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΓΩ, ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ.  ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΩ, ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ.  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ.  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΑ.  ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.  ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΚΡΙΝΩ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.  ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΗΔΗ ΤΩΡΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ:  ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.  ΣΑΦΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.  ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ… ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΣΤΑ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΕΠΗΓΑΝ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ… ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.  ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ.

ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΛΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ.  ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  Η ΠΟΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.  ΧΩΡΑΝΕ ΟΛΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.  ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ… ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΚΑΜΜΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ ΟΛΑ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΡΩΤΙΚΕΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΙΞΕΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΣ, ΞΕΧΡΕΩΜΕΝΟ.  ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.  ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΛΩΜΕΝΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ, ΟΡΚΟΙ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΟΡΚΟΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.  Ο ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΚΑΘΕΣΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ.  ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.  ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΣ, Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ, ΚΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ.

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΕΩΦΟΡΟΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ, ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ, Η ΟΠΟΙΑ, ΝΑΙ!  ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΛΕΤΕ… ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΘΕΜΕΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ, Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ, Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ… ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ… ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ… ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.  ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ.  ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ!  ΝΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙΤΕ!  ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, Ή ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ, Ή 5 ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 5 ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΤΥΠΑΓΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.  ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ.  ΑΥΤΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.  ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

ΑΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ.

ΝΑ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ.  ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΕΜΟΥΜΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ.  ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΟ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ.

ΟΙ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.  ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ, ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΣΟΥΝ, ΝΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ… ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,  ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ… ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ… ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΟΜΩΣ.

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ;; ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;; ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΜΑΣΤΙΓΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΣΦΕΝΔΟΝΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ.  ΠΟΥ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ;;;

ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ;; ΤΙ;; ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;;; ΜΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ;; ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ.  ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ.. ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΓΩ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΛΙΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!  ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ… ΣΑΦΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ.  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2-3%… ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.  ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.

Η Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ… ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ Ν.Δ…ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ… ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΡΑΝΕ ΠΟΣΟΣΤΑ… ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 19-20-22;;; ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΤΣΙ;

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ.  ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝ ΤΣΑΚΚΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ, ΚΑΘΕ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΒΟΥΛΗ, ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ 17-20 ΙΣΟΒΙΕΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟΥΣ 302.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, Ή ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.  ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.   ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ.

ΒΕΒΑΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΛΟΓΩΝ… ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ!! ΝΑΙ… ΝΑΙ… ΒΕΒΑΙΩΣ… ΣΥΖΗΤΗΣΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ… ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΥΤΟ… ΝΑΙ!  …ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΩΤΑΚΗΣ, Ή ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ή ΚΑΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ!! ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ.

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!  ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!

ΛΕΝΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ!!  ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!!  ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΡΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ;;; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΜΙΛΑΣ;; ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ… ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΠΛΗΣΤΗΡΙΑΣΜΟ… ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ, ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ;; ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΤΕ;; ΚΕΡΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΑΓΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΚΕΡΝΑΤΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ… ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ… ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ Ο ΛΑΟΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΤΖΑΜΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ;;

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.  ΟΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 500 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ.  ΚΛΕΒΕΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ;; ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΑΪΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ;; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΡΘΕ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ;;

ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΜΕ 700 ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΟΥΡΗΣ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;; ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;; ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ;;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ.  ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΙ.  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ.  ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ… ΚΑΙ Η ΘΕΣΜΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΛΛΟΙΩΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ.  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙΣ.  ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ.  ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.  ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ.  ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.  ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.  ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ.

ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.  ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.

ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ.

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΣΤΑ, ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.  ΠΕΤΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.  ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.  ΒΡΕΣΤΑ ΤΑ ΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.