Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ε5 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ  23-1-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΟΝΤΟΤΗΤΑ Ε5 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 23-1-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΗΔΗ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ.   ΤΟΝ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5.

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ, ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.  ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Σ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΟΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΟΝΤΑΙ.

ΩΣΤΟΣΟ… ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΕΣ… ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΕΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.  ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΞΑΝΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, Ο Ε5… ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ, 13ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 13 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ Η ΟΠΟΙΑ… ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ… Ή ΑΝ ΚΑΛΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ Ή ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

Ο Ε5 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ… ΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.  ΚΑΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΙΑ.   ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

ΕΤΣΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝΟΙΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΔΙΩΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΘΕΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΣΤΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, ΚΑΚΟ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΘΑ ΠΩ.. ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΩΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ SOCIAL MEDIA…ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ… ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, Ή ΦΙΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΩΝ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΟΛΙΟ!! ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ LIKE ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΔΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ, ΤΙ ΕΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ;  ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ…; ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΟΠΟΤΕ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ… ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ LIKE!!

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ LIKE ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.  ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ LIKE ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΔΙΚΩΣ, Ή ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ. ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ Ε5 ΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ.  ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ.

Ο Ε5 ΘΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ.  ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ.  ΝΑ ΔΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ EAN ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ.

Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΓΩ ΔΗΛΩΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ, Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟΝ Ε5. ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΓΡΑΠΤΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.  ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 13ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.  ΘΑ ΔΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΜΥΑΛΑ, ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.  ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ Ή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟ ΩΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 13ΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ.  ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΩΣ; ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ. ΤΙ ΕΚΑΝΕ; ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ… ΟΠΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΑΚΕΛΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ.

ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕΣ, ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.  ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ… ΟΡΙΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.. ΤΟΤΕ.. ΕΦΟΣΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΒΑΣΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ.

ΕΧΕΤΕ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ… Ο ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΝ Ε5, ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ.  ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΥΡΙΟΙ.

ΑΥΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΤΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ε5 ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Ο Ε5 ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.

ΟΜΩΣ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ… ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.. ΜΙΚΡΟΥΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΦΩΝΑΖΑΝ, ΕΓΡΑΦΑΝ… ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ.  ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, Ο Ε5 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ Ή ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε5.  ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ.

ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΚΟ, Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΣΚΛΗΡΟΠΥΡΗΝΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.  ΟΛΑ ΔΙΚΑΣ ΣΑΣ.  ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

……………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.