ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜEΝΟΥΣ 27/10/2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

Χωρίς κατηγορία

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜEΝΟΥΣ 27/10/2017

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ. ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΕΤΡΑ ΟΠΩΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΠΙΟΡΚΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΟΝΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ  ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΤΩΡΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Η ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΕΝΟ ΛΑΓΚΟΥΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΑΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΝΗΕΛΛΗΝΑ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. 

ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΗ ΕΞΩΡΚΙΣΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ. ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΩΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. ΠΛΑΝΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.  ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ε4 ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο Ε5 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ.  ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΕΚΕΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΡΟΣΑΒΑΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ. ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. ΕΙΧΑΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΕΓΩ ΠΑΛΙ. ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ!!! ΔΕ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ. ΦΕΥΓΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΝ Ε4 ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ε4 ΤΩΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ.

ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ. ΔΙΩΧΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΓΙΕΡΑ Ή ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝΕ ΜΑΖΙ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΩ ΠΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΣ; ΕΝΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΥΤΑ; ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΞΩΡΚΙΣΜΟ. ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κ.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.