ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 26-12-2901 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)  

ΚΛΕΙΩ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 26-12-2017

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.

ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.   ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ Ε.ΣΥ. ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΜ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ.  ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.

ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ.

ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ.  ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΑΝΟΙΞΕ ΑΛΛΟ ΣΕ ΟΜΟΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΟΠΟΥ ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ Η Ε.ΣΥ. ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑΝ… ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ, ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ… ΟΣΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΑΣ… ΑΞΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ… ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ.

ΑΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ,  Ή ΟΤΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, Ή ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ, ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ.  ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ, ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΓΙΑ 4, 3, 2, 1, 5, ΘΕΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟ GRAND TEST ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΗ.  ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ KAI ΣΕ 3, ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ.  Η ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΠΟΥ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΕΝΑ GRAND TEST ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΟΡΕΑ, Ή ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΚΑΙ ΕΝ ΟΨΗ… ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.  ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ… ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ… ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ… ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ.

ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.

ΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ Ε.ΣΥ. ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΜΕΛΩΝ, ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΩΝ .

ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ, ΣΤΟ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ.  ΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ, ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΗ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ, Ή ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΥΨΗΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ, ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ, ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΩΡΑΣ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕΡΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΜΗΣΕΙ.

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

Η ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ 3 ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΩΣ Η ΕΥΒΟΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.

ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ..

ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.  ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΣΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

ΑΡΑ Η ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝ ΟΨΗ… ΣΤΗΝΕΤΑΙ… ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΑΝΤΑ… ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΞΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.