ЭЄ 2013 ЭЄ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ… (βίντεο)

Α.ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Χωρίς κατηγορία

Κατερίνα-Διοτίμα Σπανού ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ!!! ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΜΑΣ -ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ- ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΩΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ, ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ, ΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ, ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ!!! ΚΑΛΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

ΑΛΦΕΙΟΣ: ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΤΙΜΑ… ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ !!! ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ !!!

……………….

ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2013

… ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ ΠΟΤΑΜΟ ΣΤΟ Pathfinder ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ… ΑΦΟΥ ΤΟ Pathfinder ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ !!!

από Θνητος | Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 8:19 μμ

Εδω ακομα λενε οτι δεν εχει τα λεφτα !!!! ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ !!! Αποβλακοποιηση εχουν παθει ;;; Μα αν δεν τα εχει , ειναι βαλτος απο το συστημα για να δινει ψευτκες ελπιδες !!! ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Η “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ” ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ !!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ !! ΥΓ. Προσωπικα θεωρω οτι τα εχει γιατι ΔΕΝ θα μιλουσε ετσι ενας βαλτος !!! Απλα το βαζω σαν επεξηγηση για ΚΑΘΕ δυσπιστο !

από Καλλιστώ | Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 9:58 μμ

Θνητός…Δες το πάλι από την αρχή… γι’αυτό που δεν καταλαβαίνεις!

από Θνητος | Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 10:43 μμ

Δεν ειπα οτι δεν καταλαβαινω εγω κατι ! Απλα ειπα οτι αυτοι που λενε οτι ειναι απατεωνας , πχ Γεωργιαδης , εχουν την δυνατιτητα και πιο πολυ την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να τον ελενξουν ! Αφου ΔΕΝ το κανουν ειναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ στον Ελληνικο λαο ουτος η αλλως !!

από Καλλιστώ | Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 11:11 μμ

Ωραία, κι εγώ σου λέω ότι δεν τα έχει…τα λεφτά….

από Θνητος | Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 11:41 μμ

Γιατι δεν τον χωνουν μεσα τοτε ; Τι περιμενουν ; Να ψηθουν τα καστανα ;

από Καλλιστώ | Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 0:03 πμ

Ελα μου όμως που τα λεφτά υπάρχουν κάπου!Γι’αυτό σου λέω δες πάλι το βίντεο από την αρχή τα λέει όλα ο Σώρρας ,άκου τον προσεκτικά!!Καληνύχτα.

από Θνητος | Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 1:17 πμ

Δεν ειναι αυτο το θεμα ! Καληνυχτα

από Γιώργος Αθηναίος | Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 4:45 μμ

Καλλιστώ, ξεκαθάρισε τί εννοείς και μετά συζητάμε. Με γρίφους δεν γίνεται συζήτηση και δεν καταλαβαίνει κανένας ή καλύτερα ο καθένας διαχειρίζεται τους γρίφους κατά το δοκούν. Αν ξέρεις κάτι, ή “βλέπεις” κάτι μέσα από την συνέντευξη, πες το και σε εμάς να ξεστραβωθούμε! Σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

από Καλλιστώ | Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 8:31 μμ

Πλάτωνα,ο θνητός μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν είναι σίγουρος για τα 600 δις και μέσα από τους ”γρίφους”εννοώ αυτό που ξέρουμε όλοι, ότι τα λεφτά υπάρχουν σε μορφή ομολόγων και έχουν κατατεθεί στο λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας.Και δεν είναι πλέον στη διάθεση του Σώρρα.Και πρότεινα στον θνητό να ξαναδεί το βίντεο…διότι ο Σώρρας το λέει ξεκάθαρα … Kαι δεν είχα κανέναν σκοπό να σας μπερδέψω,απλά να ”ενεργοποιήσω” τον θνητό ήθελα!!!

από Πλάτων Πισατίδης | Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 9:49 μμ

Γιατί απολογείσαι;Ο Θνητός μιλά ξεκάθαρα!Εσύ μιλάς ξεκάθαρα!Ο Γιώργος κι αυτός μιλά ξεκάθαρα!Δηλαδή,όλοι είμαστε σίγουροι!Οπότε δεν υπάρχει θέμα!

από ανώνυμος | Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013 10:02 μμ

Συγγνώμη Πλάτων,στον Γιώργο απευθύνθηκα πιο πριν,έγραψα το δικό σου όνομα αντί του δικού του!!

……………………………………………………….