12-13-14/7/2902 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ !!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ.

Γιαννης Αναστασοπουλος 12/7/2018 ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΟ ΛΑΛΑ ΗΛΕΙΑΣ.

ΑΠΟ ΑΣΦΑΛΤΟ ΜΕΧΡΙ ΧΑΛΙΚΟΔΡΟΜΟ…
ΑΠΟ ΠΟΛΗ ΜΕΧΡΙ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ…
ΑΠΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΑΝΗ…
ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ…
ΣΕ ΚΑΜΠΟΥΣ ΒΟΥΝΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΛΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΕΣ ΑΝΤΗΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!
…..13/7/2018 ΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ.
ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΟΣΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΠΟΛΗ !!!

………………………………………

Basilis Drosos ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 – 7 – 2018, ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ, ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΡΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ, ΜΕΔΕΩΝΟΣ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΘΕΣΤΙΕΩΝ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΧΙΛΛΕΙΩΝ.
Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΑΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

………………………..

Ηλιας Δερτιλης ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε.ΣΥ. ΣΠΑΡΤΗΣ ΕΝΟΙΜΕΡΩΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ Α.Α.Δ.Ε. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΩΧΥΡΩΜΕΝΗ ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ…….ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….. ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ…..ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΟΥΤΕ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ….ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ……ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ……ΕΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ…..ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ!!!!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!!!

……………………………………Τασος Θεοχαρης ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ/ΙΔΑ…
ΣΑΒΒΑΤΟ 14/7/2018
ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ !!!
-)+(- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ -)+(-