Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ 8-6-2902 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΚΛΕΙΩ

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: 8-6-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΩ, ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΤΕΛΛΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ.  ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΜΟΥ.  ΠΡΟΣΕΞΤΕ.  ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΝΑΛΥΘΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠ’ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΩ.

ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ.  ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΧΩ ΕΓΩ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.  ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ.  ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΔΗΛΑΔΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΞΑΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΩ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.  ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.  Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ FEDERAL ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ.

ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.  ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΑΡΑ, ΜΕ 4 ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.  ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.  ΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΣΣΩ ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΩ ΕΣΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΟΜΟ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ.  ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ.  ΠΩΣ ΔΙΑΤΑΞΑ;  ΚΑΤΣΕ.  ΕΔΩ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΔΙΕΤΑΞΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΦΜ.

ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΙΣ 9-5-2016 ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠ’ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΘΕΜΑ: «Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.» «ΣΑΣ ΔΙΑΒΙΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΤΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 09-05-2016, ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ»  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ.. ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ.. ΜΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ «ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΗ ΣΕΡΒΙΑΣ, 105 62 ΑΘΗΝΑ.»

ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ 15, ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.

ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΥΡΙΕ ΣΩΡΡΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ;

ΚΑΛΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ.  ΠΩΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;; ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..  ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.  ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΚΕΛΕΤΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΞΕΦΤΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΛΙΤ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΔΑΡΩ.. ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΕΔΩ ΥΛΙΚΑ.  ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ.  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ.  ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.  ΓΔΑΡΣΙΜΟ.  ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ.  ΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΚΑΤΩ.

ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ, ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ.

ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ;; ΟΧΙ.  ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ.  ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ; ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝ;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.

ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.  ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.  ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΧΗ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΠΥΓΜΑΧΟΥΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΝΚ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΝΕ 10 ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ; ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ, ΣΚΛΗΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.  ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΙΣΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΡΕ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕΤΡΟΥΣΑ ΠΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΖΩΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΛΕΥΑ ΠΟΤΕ.

ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.  ΑΠΛΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΩΡΑΙΑ.  ΘΑ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΓΗ.  ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΩ.  ΘΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΝΑΝΑΙ.  Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, Ή ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ.  ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ ΟΛΑ ΜΑΖΙ.

ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.  ΕΣΥ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ;; ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ.

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ;; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ;; ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ; ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ.  ΒΓΑΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ, ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΒΓΑΛΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΗΚΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ, ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΟΦΑΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ.  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ.

ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟŸΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΛΩΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΟΥΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΜΕ ΦΛΕΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ.. ΡΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΨΙΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.  ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ 12 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΦΤΗΝΟ, ΕΥΤΕΛΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΗΙΝΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ.  ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΑ ΛΙΓΑ.  ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ.  ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΔΗ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΖΩΟ;;;;;  ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ;; ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ.  ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΑΕΙ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.. ΟΠΟΙΟΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ, ΠΟΥ ΠΗΔΙΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΙ ΒΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ, ΞΕΡΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΑΣ, ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕ ΚΕΡΑΤΟΠΑΙΔΑ.  ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΟ;; ΤΙ;; ΕΚΡΥΨΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ Ή ΤΑ ΕΧΩΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ; ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ.  ΝΑΙ.  ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΥΦΑ ΕΣΥ. ΝΑΙ.  ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.  ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ.  ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ.  ΜΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΡΕ.  ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΟΨΕ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ;;

ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΑΜΟΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΔΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΔΑΡΕΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ ΕΓΩ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ.  ΘΑ ΤΑ ΓΔΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΙΩΣΩ.   ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΛΙΩΝΟΥΝ.  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΙΕΜΑΙ ΛΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ.

ΕΣΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;; ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ;;

ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΑΜΥΘΗΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΝΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.  ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΔΑΡΕΙ ΕΣΥ.  ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ.   ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΚΑΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.  ΚΑΙ ΣΑΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.  ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟ, ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.  ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ, ΕΚΕΙ Ε;; ΩΡΑΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ.  ΝΑΙ.  ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;; ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.  ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ, ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΘΑ ΣΕ ΞΕΤΟΜΑΡΙΑΣΩ ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΣΟΥ ΛΕΩ ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.  ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ Σ’ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ.  ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΤΟ.  ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕΤΡΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ;; ΝΑΙ.  ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ.  ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΣΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ.  ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.  ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ.  ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.  ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΩ.  ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΒΗΣΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΓΔΑΡΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ, ΘΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.  ΤΟ ΤΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ.  ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ.  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ.  Ε,ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ Ν’ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ, ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣΤΑ.  ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;; ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ;; ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ;; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΔΙΚΟ;; ΠΟΣΟ;; ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΕΙΣΑΙ.  ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.  Η ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ. ΑΡΡΩΣΤΗ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ, ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣ.  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.  Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΟΥ.. ΤΙΠΟΤΑ.  ΗΘΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΟΝ.  ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΕΡΑ.  ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΣΟΥ ΨΕΚΑΣΟΥΝΕ.  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΠΟΥ;; ΣΕ ΠΟΙΟΝ;; ΓΙΑΤΙ;;  ΝΑ ΜΗΝ ΖΗΣΕΙΣ.  ΩΡΑΙΑ.  ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΣΥ. ΑΪ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΥ.  ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.  ΘΕΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ;; ΕΛΑ.  ΕΙΣΟΥΝ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ;; ΧΘΕΣ ΕΙΣΟΥΝΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.  ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ;; ΕΛΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.  ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟ ΟΝ ΖΟΥΣΕΣ.  ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΕΣΑΣ, ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ Σ’ ΑΥΤΑ.  ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ;;  ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ.   ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑ.  ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ.

ΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΛΑΕΙ.  ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΜ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.  ΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ.  ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΤΟΥΣ ΠΙΕΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ.  ΑΡΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ;;

ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ, ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ.  ΤΟ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΣΟΥ, Ο ΑΛΛΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.  ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΕΣΥ.

ΑΡΑ ΤΟ ΕΣΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΓΩ.  ΕΓΩ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.  ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΥΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥΣ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ;; ΔΕΝ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ;; ΒΡΕΣ ΤΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.  ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.  ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;;

ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ.  ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΠΡΑΞΕ. ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.  ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ.

ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.  ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΗ ΦΕΡΝΩ.  ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ.  ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.  ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΥΠΑΡΞΗ.  ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ, ΑΥΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.  Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ.  ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:  ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.